69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Toby0501
    Hűh! Ezen a fórumon vannak szép dolgok.
  • m1garand
    Őrült a fickó nagyító alatt fest.
    Figurafej festés
  • m1garand
    Mc! Ezt nézd mit leget kihozni 1/35-ös figurából!

Könyv
  • m1garand
    Kíváncsi leszek beválik-e.
  • McFrost
    Ma melóban összedobtam egy szerelhető állvány szerűt. A tüske kivehető, erre gondoltam felszúrom a lövegtornyot a csőnél, így kényelmesen körbe tudom fújni.
    Tervezem még hogy csinálok erre a talpra egy nagyobb tányért a tüske helyére, olyan furatokkal, amibe fogpiszkáló fér be, és így meg kerékfújásra használnám.
  • kemszi2
    hehe én is egy nissan 300zxnek csináltam anno nyitható ajtót :D igaz az már darabokban hever,elég ronda lett,meg különben is egy roppant kidolgozott fujimi volt XD
  • greg benz
    Jó lesz, királyul megoldottad az ajtót!
  • kucsi08
    Haladtam egy kicsit a nissan-al, egyre jobban tetszik ez a kocsi :D

Az albumban töb kép van
  • McFrost
    Nem hagyom természetesen. Ha elkészül a macska jön a kopter.
  • m1garand
    A tigát nem hagytad félbe?
  • McFrost
    Ma elkezdtem az elméleti előkészületet a következő melóra: Mil Mi 24 Hind, gyermekkorom kedvenc helikopakterére. A zvezda 3 változatot kínál megépítésrea matrica szett alapján, én egy 2001-es kalinyingrádi t választottam. Felirkáltam milyen festékek kellenek, de úgy néz ki, hogy csak kék és vörös nincs.
    Jó kis aprólékos és a nagyja ecsetes meló lesz.
  • greg benz
    Van egy kis pereme belül a felninek, minden Tamiya felnin ilyen
  • kemszi2
    keskeny a felnire a gumi?vagy miért ilyen peremes a belső részénél?
  • tzs1
    Tamiya.. minőségi!Nagyon szerettem a makettjeit! Volt ilyenem, pirosban!
  • m1garand
    Nem találtam semmit de jó kitnek tűnik. Majd mesélj ha megvetted kíváncsi vagyok milyen minőség.
  • m1garand
    Ugyan az van amit árulsz +tartály. Csak nem iwata van ráírva.
  • cvt01
    Ugye mondtam, hogy nem fogsz csalódni :), mostmár csak egy jó kompresszor kell hozzá ;) még mindig eladó:
    https://picasaweb.google.com/peter.szuhai/IwataAirbrushSzett?feat=directlink
  • Toby0501
    HobbyBossról vélemények, tapasztalatok? Ha már rendelek, hozzácsapnám ezt is a Lexushoz.
  • m1garand
    Igen én is most akarok Hornet fejet venni azon meg lehet tanulni, ill. nagyító kell hozzá.

• McFrost
    A bénaságom mellett az is baj, hogy nincs rendesen kidolgozva, így hiába mosom vissza, nincsenek redők amiben ott maradna az anyag.
  • m1garand
    próbálni kell hátha
  • McFrost
    Ma próbáltam megint a Panzer IV-es figura arcát lefesteni, de be kell látnom: ez nekem nem megy.
  • McFrost
    Ezért szeretném elpasszolni 2 késemet, hogy 20 körül vegyek egy profi cuccot magamnak.
  • greg benz
    Köszi:D
  • McFrost
    Elhiszem, csúcsmodellek azok a cuccok.
  • McFrost
    Elmegy :D
  • m1garand
    Én vettem meg a cvt01 sráctól az iwata airbrusht most volt idő kipróbálni egy álom hihetetlenül pontos. Össze se lehet vetni a többivel, még a festett felület is másabb.
  • greg benz
    Elkészültem a bubu aljával:)

• m1garand
    Nekem tetszik és a szárítással sincs gond.
  • McFrost
    Az, olcsón megvan és nem fújok agyon mindent. Tudom nem egy lámpás elszívós csoda kütyü, de olyan helyen festek, ahová nem is kell olyan. Később lehet, hogy csinálok majd valami igazi kamrát.
  • m1garand
    Valamilyen spray-s flakonra szoktam rászúrni a tornyot.
  • m1garand
    Mi lenne ezaz izé, kenyér tároló?
  • McFrost
    Nem látszódik sajnos! :(

Köszi M1!
  • Freeda Krueger
    Valami ilyesmit?
  • m1garand
    KIRÁLY!!
  • McFrost
    Tigris, alapozva:
  • McFrost
    A festő műhelyem:

Festő kabinom :)

Próba "fal" :D
  • McFrost
    Sziasztok!
    Ma lealapoztam a Tigrist. Egyedüli gond volt, hogy a lövegtornyot nem tudtam hová tenni, így egy dróton lógattam az egyik szekrényen, még kicsit megszáradt.
    Kell eszkábálnom valami tartó félét.
  • m1garand
    Nagyon jól mutat, nagy meló lesz minden a tankra szerelt szerszámot, stb. lefesteni így felragasztva. mennyivel jobb a ruszki tankok ott külön zárt rekeszben voltak ezek.
  • greg benz
    Igen, lakk sincs sajnos luckyn..
    Air parcel (7-11 business days) - ezt a postázást válaszd. Ha nagy értékű a rendelésed akkor pipáld be majd a kosárba rakás után jobb felül a "Require Tracking# Services (US$1.7 will be added)" részt. Ezzel nyomon lehet követni a csomagod, ha ne adj isten eltűnne (én már számtalanszor rendeltem luckyról és erre még nem volt példa) akkor utána lehet menni. Nagy értékű rendelésnél azt az 1.7 dollár plusszt már igazán megéri.