Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
a gond csak annyi hogy 3.-án elküldték, de még ma sem kaptam értesítõt... ha ezek visszaküldik szétlövetem a magyar Postát egy Leopard2-vel

Jagi
jön a motoros R33-mam végre. ez lesz a 4. skyline otthon ami még dobozba van... nem baj, ha lenyugdíjaznak, és addig nem halok meg, akkor lesz mit csinálni 😊 Tamiya TA 24090 ha valakit érdekel.

ghost rider
Köszi! 😊
És a repülõhöz milyen lakkot használjak? Ahhoz is mattot?
Néztem oldalakat, hogy honnan lenne jó rendelni.
Szerintetek a modell posta jó e-bolt?
(külföldirõl nem igazán akarok rendelni mert ott bankkártyával kell fizetni)
És még lenne egy olyan kérdésem is, hogy a humbrol enamel festéket higítóval kell higítani?
( bocsi a sok kérdésért) 😄

Mindkettõhöz sok sikert <#eljen>
A festék fényessége mindegy ha lakkozod, lehetõleg homogén legyen (ne úgy, hogy az egyik rejtõszín matt, a másik meg fényes - nem biztos, hogy elég lesz egy réteg lakk az "egyenfényhez")
Bradleym képei. Jó, hogy kértél képet, így elõkerült még pár csiszolásra váró rész<#wink>
ghost rider
Ezen fogok most dolgozni: Junkers JU-87B/R Stuka

Utánna pedig ezen: panzerkampfwagen VI Tiger Ausf. E late

Lenne pár kérdésem 😛
1. A stukához milyen festék vagy lakk kell?(úgy értem matt, fényes)
2. a panelvonalak kiemelését ugye úgy kell csinálni, hogy elõször lefestem a modellt, utánna lakkozom és utána megcsinálom a panelezést?

Petyus: le tudnád nekem valamelyest fordítani a szöveget amit belinkeltél? (mert még nem vagyok olyan jó angolból, hogy az ilyen szöveget megértsem) 😄
És köszönöm a fugaporos tippet 😊

Glpetyus
<#guluszem1><#szeret>

Glpetyus
képet 😛

Luckymodellen jópár cuccot leáraztak, érdemes lehet körülnézelõdni!
(Petyus, Dragon SA-9-es 16$-ért?)
Az hát <#wink>
A görgõknek nincs normális peremük, már másodszor javítottam a megfolyásokat és még mindíg csúnya...lehet hagyom a csudába és jól összeporolom az egész futómûvet <#szomoru2>
Csináltam rá csúszásgátlót, csak sötétzöld homokot kaptam; 3 réteg festék kellett rá, és itt-ott még úgy is átütött. Most hibajavítoztam, remélem többet nem kell hozzányúlnom <#vigyor5>(ráadásul különösebben nem vagyok tõle elájulva, festetlenül kicsit jobban nézett ki szvsz)
Glpetyus
ez érdekes lehet
Hogy tüntessük el a matrica nem kivánatos részeit.

Glpetyus
Bradley? 😊

én meg a festéstõl <#banplz><#wilting>
<#vigyor>
Glpetyus
ideget kapok a matricáktól <#banplz><#wilting>

modellmaker
Mig Productions F.A.Q. Vol.1 - The Pigments (DVD)

Akinek kell hogy hol találtam meg, írjon PM-et.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
ezek nagyon kemények, már régóta nagyon tetszenek. ha találok ilyet móváron, biztops veszek vagy kettõt.. 😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Viszont neked és mindenkinek!<#integet2>
(jól néz ki az USN F-14-es...kár hogy Hornet<#eplus2>)
DJ Skyline
boldog nyúlat' mindenkinek <#wave>

és még több az
ARC mai frissítésében

Glpetyus
<#finom>

Az még arrébb lesz picit...minden szépsége ellenére sajnos nem Lego <#idiota>
Dobozból építve
Már ha nem hazudik a kis kubai...de ha igazat mondd, akkor nem kell nagyon hozzányúlni<#wink>
Glpetyus
fasza <#eljen>
állj neki MOST

köszi a képeket 😊

modellmaker
alapnak tökéletes. 😄 +50% saját építés és akkor meg kurva jó lesz 😄😄

Petyus & Mindenki, akit érdekel!

Ímé a képek a BRDM-1 -rõl!

Mindent fotóztam, amit érdemes volt; egy-két aprólékról nem is tudom, hova való...de remélem, a lényeg azért látszik <#vigyor5>
A méretét tekintve kb. 20%-all kisebb, mint a Bradley (nem olyan apró, mint hittem!); lesznek illeszkedési gondok, az összeállítási elég gáz és az egyik láncmeghajtás is öntéshibás (majd a fele hiányzik).
Ezt leszámítva, azt hiszem szép munkát végeztek az ukránok. <#wink>
Glpetyus
<#wilting>

modellmaker
olyan 400 😊

Glpetyus
Most van az,hogy már nagyon unom az egész matricázást.
Már vagy 1.5 hete csak rakom,és rakom a kis sz.rokat,de szerintem még csak a 25%-a ha fentvan.
alig hiányzik a matricalapból :S

Glpetyus
tõled hány km? 😊

modellmaker
én meg kb erre megyek csak idén is 😄

Glpetyus
majd a jászberényire elmegyek,meg évvégén a stefániára,mer' az jó volt tavaly 😊

modellmaker
nincs ezen semmi szégyellni való.

Glpetyus
amúgy szerettünk volna menni,de be kell vallanom: anyagi okokból marad el... :S

Glpetyus
<#gonosz1>

ha esetleg úgy döntesz,hogy mégse kell,ugye tudod kinek kell szólnod? <#eplus2><#smile>
nem kell írni,elég egy pár fotó 😄

modellmaker
loál 😄

modellmaker
=/

Inkább csak herceg, de még örökölheti a koronát<#nyes>
Most nem dolgozom, szép szõke herceg<#szeret><#eplus2>
Nekem annyira nem, de klgs.
4k, Makettinfó-Cserebere.
Second-hand cucc, majd holnap írok róla Neked, most sok dolgom van<#szomoru2>
Bizony-bizony...<#wink>
Glpetyus
+ 😞

Glpetyus
Nem.

modellmaker
móvárra jössz?

Glpetyus
Kurva !
Egyik kedvenc jármûvem.
Mennyi,honnan??
Dobozbontást IDE !!4

modellmaker
fú király. 😄 <#eljen>

Érdekes, nem ismerem a gyártót, de gondolom "melós" lesz😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Megjött a Húsvéti ajándékom! <#buck><#taps>
Glpetyus
jó a gép,de a képek kritikán aluliak.

greg benz
Ez kegyetlen..

Jagi
ez nagyon tetszik

DJ Skyline
1/72 F-14D Felix 101, a legutolsó Tomcat leszállás diorámában való megfogalmazása.

A Bradley megkapta a csúszásgátlót. Holnap meg takaríthatom a zsurmalékot...<#wow3>