Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a repülõhöz milyen lakkot használjak? Ahhoz is mattot?
Néztem oldalakat, hogy honnan lenne jó rendelni.
Szerintetek a modell posta jó e-bolt?
(külföldirõl nem igazán akarok rendelni mert ott bankkártyával kell fizetni)
És még lenne egy olyan kérdésem is, hogy a humbrol enamel festéket higítóval kell higítani?
( bocsi a sok kérdésért) 😄
A festék fényessége mindegy ha lakkozod, lehetõleg homogén legyen (ne úgy, hogy az egyik rejtõszín matt, a másik meg fényes - nem biztos, hogy elég lesz egy réteg lakk az "egyenfényhez")
Utánna pedig ezen: panzerkampfwagen VI Tiger Ausf. E late
Lenne pár kérdésem 😛
1. A stukához milyen festék vagy lakk kell?(úgy értem matt, fényes)
2. a panelvonalak kiemelését ugye úgy kell csinálni, hogy elõször lefestem a modellt, utánna lakkozom és utána megcsinálom a panelezést?
Petyus: le tudnád nekem valamelyest fordítani a szöveget amit belinkeltél? (mert még nem vagyok olyan jó angolból, hogy az ilyen szöveget megértsem) 😄
És köszönöm a fugaporos tippet 😊
(Petyus, Dragon SA-9-es 16$-ért?)
A görgõknek nincs normális peremük, már másodszor javítottam a megfolyásokat és még mindíg csúnya...lehet hagyom a csudába és jól összeporolom az egész futómûvet <#szomoru2>#szomoru2>
Csináltam rá csúszásgátlót, csak sötétzöld homokot kaptam; 3 réteg festék kellett rá, és itt-ott még úgy is átütött. Most hibajavítoztam, remélem többet nem kell hozzányúlnom <#vigyor5>#vigyor5>(ráadásul különösebben nem vagyok tõle elájulva, festetlenül kicsit jobban nézett ki szvsz)
Hogy tüntessük el a matrica nem kivánatos részeit.
<#vigyor>#vigyor>
Akinek kell hogy hol találtam meg, írjon PM-et.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(jól néz ki az USN F-14-es...kár hogy Hornet<#eplus2>#eplus2>)
Már ha nem hazudik a kis kubai...de ha igazat mondd, akkor nem kell nagyon hozzányúlni<#wink>#wink>
Ímé a képek a BRDM-1 -rõl!
Mindent fotóztam, amit érdemes volt; egy-két aprólékról nem is tudom, hova való...de remélem, a lényeg azért látszik <#vigyor5>#vigyor5>
A méretét tekintve kb. 20%-all kisebb, mint a Bradley (nem olyan apró, mint hittem!); lesznek illeszkedési gondok, az összeállítási elég gáz és az egyik láncmeghajtás is öntéshibás (majd a fele hiányzik).
Ezt leszámítva, azt hiszem szép munkát végeztek az ukránok. <#wink>#wink>
Már vagy 1.5 hete csak rakom,és rakom a kis sz.rokat,de szerintem még csak a 25%-a ha fentvan.
alig hiányzik a matricalapból :S
ha esetleg úgy döntesz,hogy mégse kell,ugye tudod kinek kell szólnod? <#eplus2>#eplus2><#smile>#smile>
nem kell írni,elég egy pár fotó 😄
Nekem annyira nem, de klgs.
4k, Makettinfó-Cserebere.
Second-hand cucc, majd holnap írok róla Neked, most sok dolgom van<#szomoru2>#szomoru2>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\