69149
-
#58415 Hűh! Ezen a fórumon vannak szép dolgok. -
#58414 Őrült a fickó nagyító alatt fest.
Figurafej festés -
#58413 Mc! Ezt nézd mit leget kihozni 1/35-ös figurából!
Könyv -
#58412 Kíváncsi leszek beválik-e. -
#58411 Ma melóban összedobtam egy szerelhető állvány szerűt. A tüske kivehető, erre gondoltam felszúrom a lövegtornyot a csőnél, így kényelmesen körbe tudom fújni.
Tervezem még hogy csinálok erre a talpra egy nagyobb tányért a tüske helyére, olyan furatokkal, amibe fogpiszkáló fér be, és így meg kerékfújásra használnám.
-
#58410 hehe én is egy nissan 300zxnek csináltam anno nyitható ajtót :D igaz az már darabokban hever,elég ronda lett,meg különben is egy roppant kidolgozott fujimi volt XD -
#58409 Jó lesz, királyul megoldottad az ajtót! -
#58408 Haladtam egy kicsit a nissan-al, egyre jobban tetszik ez a kocsi :D
Az albumban töb kép van -
#58407 Nem hagyom természetesen. Ha elkészül a macska jön a kopter. -
#58406 A tigát nem hagytad félbe? -
#58405 Ma elkezdtem az elméleti előkészületet a következő melóra: Mil Mi 24 Hind, gyermekkorom kedvenc helikopakterére. A zvezda 3 változatot kínál megépítésrea matrica szett alapján, én egy 2001-es kalinyingrádi t választottam. Felirkáltam milyen festékek kellenek, de úgy néz ki, hogy csak kék és vörös nincs.
Jó kis aprólékos és a nagyja ecsetes meló lesz.
-
#58404 Van egy kis pereme belül a felninek, minden Tamiya felnin ilyen -
#58403 keskeny a felnire a gumi?vagy miért ilyen peremes a belső részénél? -
#58402 Tamiya.. minőségi!Nagyon szerettem a makettjeit! Volt ilyenem, pirosban! -
#58401 Nem találtam semmit de jó kitnek tűnik. Majd mesélj ha megvetted kíváncsi vagyok milyen minőség. -
#58400 Ugyan az van amit árulsz +tartály. Csak nem iwata van ráírva. -
cvt01 #58399 Ugye mondtam, hogy nem fogsz csalódni :), mostmár csak egy jó kompresszor kell hozzá ;) még mindig eladó:
https://picasaweb.google.com/peter.szuhai/IwataAirbrushSzett?feat=directlink -
#58398 HobbyBossról vélemények, tapasztalatok? Ha már rendelek, hozzácsapnám ezt is a Lexushoz. -
#58397 Igen én is most akarok Hornet fejet venni azon meg lehet tanulni, ill. nagyító kell hozzá.
-
#58396 A bénaságom mellett az is baj, hogy nincs rendesen kidolgozva, így hiába mosom vissza, nincsenek redők amiben ott maradna az anyag. -
#58395 próbálni kell hátha -
#58394 Ma próbáltam megint a Panzer IV-es figura arcát lefesteni, de be kell látnom: ez nekem nem megy. -
#58393 Ezért szeretném elpasszolni 2 késemet, hogy 20 körül vegyek egy profi cuccot magamnak. -
#58392 Köszi:D -
#58391 Elhiszem, csúcsmodellek azok a cuccok. -
#58390 Elmegy :D
-
#58389 Én vettem meg a cvt01 sráctól az iwata airbrusht most volt idő kipróbálni egy álom hihetetlenül pontos. Össze se lehet vetni a többivel, még a festett felület is másabb. -
#58388 Elkészültem a bubu aljával:)
-
#58387 Nekem tetszik és a szárítással sincs gond. -
#58386 Az, olcsón megvan és nem fújok agyon mindent. Tudom nem egy lámpás elszívós csoda kütyü, de olyan helyen festek, ahová nem is kell olyan. Később lehet, hogy csinálok majd valami igazi kamrát. -
#58385 Valamilyen spray-s flakonra szoktam rászúrni a tornyot. -
#58384 Mi lenne ezaz izé, kenyér tároló? -
#58383 Nem látszódik sajnos! :(
Köszi M1! -
Freeda Krueger #58382 Valami ilyesmit?
-
#58381 KIRÁLY!! -
#58380 Tigris, alapozva:
-
#58379 A festő műhelyem:
Festő kabinom :)
Próba "fal" :D
-
#58378 Sziasztok!
Ma lealapoztam a Tigrist. Egyedüli gond volt, hogy a lövegtornyot nem tudtam hová tenni, így egy dróton lógattam az egyik szekrényen, még kicsit megszáradt.
Kell eszkábálnom valami tartó félét. -
#58377 Nagyon jól mutat, nagy meló lesz minden a tankra szerelt szerszámot, stb. lefesteni így felragasztva. mennyivel jobb a ruszki tankok ott külön zárt rekeszben voltak ezek. -
#58376 Igen, lakk sincs sajnos luckyn..
Air parcel (7-11 business days) - ezt a postázást válaszd. Ha nagy értékű a rendelésed akkor pipáld be majd a kosárba rakás után jobb felül a "Require Tracking# Services (US$1.7 will be added)" részt. Ezzel nyomon lehet követni a csomagod, ha ne adj isten eltűnne (én már számtalanszor rendeltem luckyról és erre még nem volt példa) akkor utána lehet menni. Nagy értékű rendelésnél azt az 1.7 dollár plusszt már igazán megéri.