Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bohózatba illõ lassan az egész! <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Megdöglik az akril meg az olaj feketém - eredménye fényes/féfényes/matt foltos felület. A torony hátulján lévõ táblát lefestem olajjal, matricázom. Másnap látom, felgyûlt rajta a feszítõ, nekállok alkohollal finoman visszamosni és láss csodát jön vele a festék is... Festem a csomagokat, egyik matt, a többi fényes - ugyanazon festékkel. Periszkópokat lefestem arannyal, megszárad, festem rá az átlátszót - ma látom, hogy szépen lefolyt a periszkóp aljára és ott õsszegyûlt...kivéve a rakéta irányítását fedõ átlátszó lapot, mert arról egyben vált le az egész...asszem nem kell komment (a lámpákon viszont jó lett!)
Valamiért elment a kedvem az egésztõl, csak tudnám, miért...lehet elviszem egy vajákos emberhez, vegye le róla a rontást <#idiota>#idiota>
(tudom, nem rinyáni kéne, de a F*SZOMTELEVANMÁRAZEGÉSSZEL!)
1. Junkers G-38 (Revell 04053)
2. German Submarine Type XXI U-2540 (Revell 05004)
Üdv
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Van két olyan makettem,melyekre mostanában nagyon nem lesz idõm,ezért eladó-sorba kerültek.
õ az egyik:
és õ a másik:
Mindkettõ új, dobozában fóliafelszaggatás-mentesen eladó.
Ha valakinek esetleg megtetszenének,a [email protected] címen érdeklõdjön bátran.
További szép estét mindenkinek!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
pdf-be lehet letölteni.
ezek kellenének fõképp több márkára vetítve. (Humbrol, ModelMaster, Agama, Testors) Ecsetre és pisztolyra is legyen jó... Esteleg a standard barna-zöld fesésminta is érdekel.ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
(vagy ekkorát azért ne hazudjak ? <#idiota>#idiota> )
Meg nagyon tetszik a trumpeter 1:35-ös Mi-24-ese is <#kuss>#kuss>
A kétüléses meg nekem sem teccik<#shakehead>#shakehead>
együléseshez nem adnak magyar matricát persze,de a ketteshez igen...
az meg nekem nem tetszik,úgyhogy lehet matricát is venni mellé.
nem rossz makett az italeri,de a pilótafülke az nagyon gáz. (matrica)

amúgy elírtam R32, e ni:
+ rámentem a AE86-ra megvan a LEVIN és a 2 ajtós SPRINTER egyedül a TRUENO hiányzik még. Csak azt nem tudom, hogy:
elvileg mind a 3 "panda" festést kap (fehér-fekete) de csináljam meg pirosba is mind a 3-mat? Nagy gondok ezek válság idején xD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
elég lesz a sötétbarna,aztán porold vmi homokszinnel.
esetleg "zöldig" is le lehet koptatni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
makett.tk
A revell trabi ugyanakkor került "képbe",mint a ferrari california,viszont a california már ki van rakva néhány online shop-ba,a trabiról viszont semmi...remélem nem gondolták meg magukat
A revell Trabi nem tudod, hogy mikor jelenik meg?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Asszem nyáron dömping lesz makett-relase téren<#worship>#worship>
Fujimi Fiat 500
Aoshima Lancer Evo X(!!<#szeret>#szeret>)
Aoshima Crown Athlete 2008
Revell Ferrari California
Én az M113-al vagyok így sosem elég belõle <#ejnye1>#ejnye1>
Úgy terveztem, hogy egy sötétebb homokszínnel (Revell 16) átmosom, matricázok, aztán középbarnával befolyatom, majd a végén feketével újra átmosom...jól tervezem? <#conf>#conf> Rohadt bizonytalan vagyok, nem akarom most elbaszni az egészet. <#wow3>#wow3>
...kár hogy a makettezésben nincs visszavonás (Ctrl+Z)<#idiota>#idiota>