Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom a lánc dolgot 😞
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kurva kemény. <#eljen>#eljen>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mondjuk úgy finoman, hogy az építés több sikerélménnyel ajándékoz meg, mint a festés...épp ezért építkezni jobban szeretek. A hat készülõ makett stimmel, de van még rajtuk kívül néhány ici-picit elkezdett is...<#eplus2>#eplus2>
A Ti-67-est jódarabig nem fogod látni. Kaptam hozzá láncot, csak ahhoz túlméretes a meghajtó kerék és a fogazat kialakítása sem stimmel. Vagy szerzek izraeli harckocsiszállító trélert és akkor mk.-i hiba miatt nincsrajta lánc; vagy diorámát csinálok alá picit beásva magát és akkor ráragasztom a szakadt láncokat...jövõ zenéje<#conf>#conf>
ez alsóhangon is 3 futó projekt,de jó az 6-nak is 😄
amúgy komolyan gondolkodóba estem,hogy elkezdek mást,a miget meg jól megreptetem... <#eplus2>#eplus2>
Pihenj te is picit, nekem jót tett. <#wink>#wink>
Kész (lehetne) a Chieftain, jól esett dolgozni vele, pedig nem egyszerû makett! Csak nem jön az a ... alapozó, így nem tudom folytatni.
vágtam belõle pedig,de nem volt elég,talpra állítva inkorrekt volt :S
ennyit szenvedni ezzel a szarral,oszt' még nem is néz ki jól <#zavart2>#zavart2>
Érdeklõdnék, hogy nincs-e Esztergom környékén egy makettezõ/modellezõ kollega, aki rendelkezik egy 0,8-1,2 bar teljesítményû kompresszorral?
Festeni szeretnék, Airbrush pisztolyom már van, csak kompresszort nem sikerült még szereznem, ezért érdeklõdöm, nincs-e vki, aki felajánlaná, hogy használhassam egy kis ideig az övét. Esetleg egy kevés tanácsot, segítséget is elfogadok a festés témájával kapcsolatban.😊
Elõre is köszönöm.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
tömít-csiszol... volt olyan hogy azt álmodtam, xDD vettem egy nemtommilyen Hiangxungien márkájú AVAX tányéros izét (talán HawkEye) na ott volt mit javítani xD
Nameg holnap Badacsony és nincs már diák...<#rinya>#rinya>
én azt használok,sose fogok mást,mert megszoktam <#idiota>#idiota>
Viszont dolgozni vele nem a legkönnyebb, túl hamar szárad és nagyobb hézagoknál 2-3X is el kell játszani a "tömít-csiszol" címû társast<#idiota>#idiota> (ezért gondoltam, hogy szarabb a Tamiyánál)
akkor hamarabb kopik el a mûanyag mint a putty... ilyen alapon használhattam volna akkor a Henkel 2 komponensû-ét is...
egy repcsin kicsit több van mint az autókon. Én felhigított vízbázisu figurafestéket használok sztem az fasza lesz ide is
Mert a Tamiya elfogyott. (Megint nem néztem meg mim van és úgy fogtam bele a díszcsík legyalulásához.)
szóval vettem egy Revell-t. Mire készüljek? Mennyire szarabb mint a Tamiya?
Mindegy, beégtem xDDD
aszondod egy hét volt? LOL
dara: a normális mondjuk magyar, de a galambokon kívül sajna nincs légierõnk (meg már lassan minden másunk se, de ez nem ide tartozik 😊)
Az USA biztos nem vesz egy darabot sem, de mondjuk egy francia, vagy jelen esetben az izraeli nagyon zsír 😊 tetszik.
Jah és nem vagyok terrorista xD max ték terrorist, de nincs munkám most 😊
Egyébként minden alkalmazó némileg eltérõ színárnyalatokkal használja. Kivétel tán az osztrákoké, azok megegyeznek a németekkel.
Viszont ha van sok bátorságod, akkor esetleg az eredeti lakkját megpróbálhatod visszamosni, és újralakkozni. Persze ezt még felrakás elõtt kellett volna.
nem elég,hogy nekem nem tetszik,szerintem kurvára nem élehû,HA olyan gépen alkalmazzák,aminek az eredetije még port sem látott.
Erre a "Nato" festésû Mig-re meg egyenesen nevetséges lenne,hisz makulátlan a festésük.
Én csak simán befolyattam sötétszürke festékkel (simán azért az túlzás,mert csak az volt vagy 1 hét..),aztán átködöltem egy kicsit az alapszinnel.
Mintha német változat is lenne a Typhoon-ból nem?
Én biztos olyanra készíteném.