Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
jó lesz <#eljen>

bazz...olyan mint amikor egyszer túl sok akríl lakkot fújtam az enamel rétegre,ugyanígy nézett ki...

Én meg lefújtam a Párducot 😊
(mármint csak az alap szinnel)

modellmaker
látom.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Utsó két képen a ráncosodásról beszélek<#wink>
modellmaker
wtf?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Chieftainem
Gunze Mr. Super Clear szépen felmarta a festéket...boldog vagyok <#confused><#csodalk>
Glpetyus
😊
láttam még múlthéten.
nagyon dúrva

Nem is, csak konfettis volt az optika...<#idiota>
modellmaker
azért mennyi kilökõ tüske nyom van már rajta 😄

Trumpi 1:16-os King Tiger építése!
Lap alján "next entries" a továbbiakhoz...érdemes végignézegetni <#wilting><#guluszem1>
...illetve az antennákon majdan lengedezni fognak a kuvaiti lobogók<#vigyor5>
Végre kész a gép...nem is emlékeztem rá, hogy milyen gyors <#eplus2>
A Chieftainnel állok nagyon jól, most állok neki koptatni, meg még ma este az éleket kihúzom cerkával, holnap szanaszét porolom+lakkozom és akkor már csak az aprólékok vannak vissza. Kicsit zavar, hogy semmi jelzés sem lesz rajta, dehát ez van...
modellmaker
igen, egy lap van benne.

greg benz
De van,csak nagyon drága :/

(mert gondolom ezekben 1 lap van,nem?)

modellmaker
szûcs lacinak nincs? én tõle vettem.

greg benz
Igazából én is azt vennék,de sajnos hironál csak crazy modeler van..és ezért szeretnék egy közeli képet,hogy ennek az extra thin-nek milyen a sûrûsége,mert fontos lenne

modellmaker
Nekem Scale Motorsport Twill Weave van, ez elég "sûrû szövésû"

greg benz
Sziasztok!

Tudna esetleg valaki mutatni nekem egy közeli képet,hogy milyen ennek a karbonnak a mintázata? (leginkább a sûrûsége miatt érdekelne..)

Crazy Modeler Carbon Fibre Decals Silver Grey (Extra Thin) (DC0122)

garam93
Az csak karácsonyra lesz...😊
Egyébként a rewindows nemsok idõ. És megéri.😊

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Egy ideje pihennek a polcon, illetve most dobozokban házátalakítás miatt, szóval se helyem se idõm😄 Csak annyi a gond, hogy millió alkatrész van külön, nagy csoda lesz, ha minden elõkerül majd...
Nyáron meg nem leszek itthon, szóval azért nem, de egyszer csak sikerül majd folytatni a projekteket<#vigyor4>

Mesélj, Te mivel haladtál most olyan jól?XD

A windows install-t meg nem árt elsajátítani, mert elég gyakran van rá szükség<#eplus2>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Meg kellet volna tanulni a Linuxot...na mind1, nekem nem kell foglalkoznom vele, legalább tudtam kicsit makettezni<#szeret> Nálad mi a helyzet a makettek terén? Épülés, új beszerzés?
"Tipikus windows --> sötét amerikaiaknak készítették 😄"
YEAH!!<#eplus2> Megvan az idei legszebb mondat!!! <#hehe> Már kértem szívességet, viszem ismerõshöz, aztán õ megmókulja. Én meg lelesem a trükköket...<#vigyor5>
Miért nem próbálsz meg egy windows7-et?😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

m1garand
italeri

makett.tk

m1garand
ha a makettezéshez van akkor lesz a winhez, is jóféle iatleri minõség XD

makett.tk

persil
Kb 30 perc alatt meg vagy, szöszmötöléssel együtt, semmivel sem bonyoultabb, mint egy 98at volt anno. Tipikus windows --> sötét amerikaiaknak készítették 😄

Szóval szerintem megérné belevágni, annyit bõven ér a gép "egészsége". Egy szar rendszer nagyobb átok, mint akármilyen driver hiba.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Az a baj, hogy semmi tapasztalatom sincs az XP-vel...újratelepítenem sem kellett még (bezzeg a '98-at kentem-vágtam, 3 havonta raktam ujjá). De nagyon halódni akar, lehet bele kell vágnom <#szomoru2>
Ha így folytatja, akkor 1:200.000-es méretarányú smart-kitként végzi...<#eplus2>
Glpetyus
részvétem <#csodalk>
én 2 és fél éve nem raktam újra a windózt,mert nincs hozzá türelmem <#idiota>

És milyen méretarányú az a PC? 😊

Nálam is pihengetés van...képet most nem rakok fel, mert ezzel a szar PC-vel kell foglalatoskodnom, de már nagyon tele van a tököm!!! <#boxer><#falbav>
[legalább értenék hozzá <#vigyor5>]
Glpetyus
najóvanmá azé nem kell túlozni -.-

Jagi
Ehhhehehehe, lesz melú vele 😊
Már mindegy lenne ha az egászet tömítõtapaszból csinálnád 😊

Glpetyus
képet 😊

azzal semmi,pihenget...majd folytatom <#gonosz1>

Tán nem, lehet, csak álmodtam...<#idiota>
Azért kezd jól kinézni, szanaszét filterezem (tegnap+ma csak azzal foglalkoztam) és még nincs vége! <#eplus2>
MiG-gel mizu?
persil
Nem hangzik annak, valahol már olvastam ilyesmit, lehet ez lesz, mert egyszerûen nem tudok mit kezdeni vele.. Kösz a tippet😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Glpetyus
56 EZREDIK hsz 😊

Glpetyus
tán nem alapoztad le? 😄

Elsõre hülyeségnek fog hatni, de komolyan mondom: varrd össze!

persil
Hali!

A segítségeteket szeretném kérni. Eddig soha nem volt dolgom gumilánctalppal, és most itt egy 76os tigris, amire egyzerûen képtelen vagyok felszuszakolni, mert olyan rohadt merev :/

Egyetlen egyszer volt gumilánctalpas harckocsim, egy apró somua, de az nagyon régi, akkor még nem is érdekelt hogy néz ki, ez látszik is.. 😄

Hõvel fogom össze, akkor nem marad meg, ragasztó nem fogja.. -.-"

Na, végre megvagyok az alapfestéssel. 3 réteget nyelt be, alig maradt a frissen bontott festékbõl <#ijedt>
garam93
😊
Ha van mûanyag, van min megtapadnia, én volt, ahol mûanyag nélkül csináltam...:o)

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Glpetyus
óó,kentem ettõl már különb réseket is <#idiota>
de belülrõl minden lukra,résre müanyaglapot ragasztottam,így a gitt nem vastag,mindössze 1-2 mm,mint a müanyag maga.

garam93
Neoflexbõl ennyit lehet kenni egyhelyre? Nekem mondtak olyasmit, hogy 1 centi körüli rést már necces vele betömni...😊
Mondjuk használom én is, nagyobb résekre is, de ekkorára azért nem..😊

Glpetyus
van is súlya <#idiota>

Szerintem a páncélozatlan látványosabb!
Húúúúúúúúú, ez nem semmi!<#eljen>
Ennyi tömítõt még nem is láttam maketten...<#eplus2>
Glpetyus
ja meg minden periszkópba tettem "üveget" ,mert ott is volt némi anyaghiány....

Glpetyus
hi
apró haladás,müanyag darabokból megcsináltam a lánctalp feletti részt (persze még a finom munka hátravan),és a test aljáról levágtam a 2 átmenõ "csövet" (abban fut 1-1 rúd,ami még az elemes korszak maradványa...jól látszik a pár nappal ezelötti képeken).
Csiszolás után majd pótolom rá a "fedeleket" is.
Egyébként mindezt tegnap este tíz és éjfél közt követtem el 😊

Glpetyus
fasza munkahely lehet,ha makettezni is hagynak <#wow2>

Jagi
xDDDD

szép amúgy 😊

én meg faragom rá a 15-os felnire a 17"-es palástot 😊
Persze dolgozóból írok
a maszek meló mindenek felett, a munkatársak meg csak nlznek hogy a sok mûanyagdarabból mit akar ez a gyerek kihozni