Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazz...olyan mint amikor egyszer túl sok akríl lakkot fújtam az enamel rétegre,ugyanígy nézett ki...
Én meg lefújtam a Párducot 😊
(mármint csak az alap szinnel)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gunze Mr. Super Clear szépen felmarta a festéket...boldog vagyok <#confused>#confused><#csodalk>#csodalk>
Lap alján "next entries" a továbbiakhoz...érdemes végignézegetni <#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
A Chieftainnel állok nagyon jól, most állok neki koptatni, meg még ma este az éleket kihúzom cerkával, holnap szanaszét porolom+lakkozom és akkor már csak az aprólékok vannak vissza. Kicsit zavar, hogy semmi jelzés sem lesz rajta, dehát ez van...
Tudna esetleg valaki mutatni nekem egy közeli képet,hogy milyen ennek a karbonnak a mintázata? (leginkább a sûrûsége miatt érdekelne..)
Crazy Modeler Carbon Fibre Decals Silver Grey (Extra Thin) (DC0122)
Egyébként a rewindows nemsok idõ. És megéri.😊
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Nyáron meg nem leszek itthon, szóval azért nem, de egyszer csak sikerül majd folytatni a projekteket<#vigyor4>#vigyor4>
Mesélj, Te mivel haladtál most olyan jól?XD
A windows install-t meg nem árt elsajátítani, mert elég gyakran van rá szükség<#eplus2>#eplus2>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
YEAH!!<#eplus2>#eplus2> Megvan az idei legszebb mondat!!! <#hehe>#hehe> Már kértem szívességet, viszem ismerõshöz, aztán õ megmókulja. Én meg lelesem a trükköket...<#vigyor5>#vigyor5>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szóval szerintem megérné belevágni, annyit bõven ér a gép "egészsége". Egy szar rendszer nagyobb átok, mint akármilyen driver hiba.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
én 2 és fél éve nem raktam újra a windózt,mert nincs hozzá türelmem <#idiota>#idiota>
[legalább értenék hozzá <#vigyor5>#vigyor5>]
Azért kezd jól kinézni, szanaszét filterezem (tegnap+ma csak azzal foglalkoztam) és még nincs vége! <#eplus2>#eplus2>
MiG-gel mizu?
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
A segítségeteket szeretném kérni. Eddig soha nem volt dolgom gumilánctalppal, és most itt egy 76os tigris, amire egyzerûen képtelen vagyok felszuszakolni, mert olyan rohadt merev :/
Egyetlen egyszer volt gumilánctalpas harckocsim, egy apró somua, de az nagyon régi, akkor még nem is érdekelt hogy néz ki, ez látszik is.. 😄
Hõvel fogom össze, akkor nem marad meg, ragasztó nem fogja.. -.-"
Ha van mûanyag, van min megtapadnia, én volt, ahol mûanyag nélkül csináltam...:o)
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
de belülrõl minden lukra,résre müanyaglapot ragasztottam,így a gitt nem vastag,mindössze 1-2 mm,mint a müanyag maga.
Mondjuk használom én is, nagyobb résekre is, de ekkorára azért nem..😊
Ennyi tömítõt még nem is láttam maketten...<#eplus2>#eplus2>
apró haladás,müanyag darabokból megcsináltam a lánctalp feletti részt (persze még a finom munka hátravan),és a test aljáról levágtam a 2 átmenõ "csövet" (abban fut 1-1 rúd,ami még az elemes korszak maradványa...jól látszik a pár nappal ezelötti képeken).
Csiszolás után majd pótolom rá a "fedeleket" is.
Egyébként mindezt tegnap este tíz és éjfél közt követtem el 😊