Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyitásokat abszolút profin csinálták meg a hellernél,ennyire a Tamiya is simán képes lett volna,úgyhogy nem olyan nagyon gyalázás ez<#hehe>#hehe>
Hogy ne lenne?<#vigyor3>#vigyor3>A szürke lökhárítós a tamiya,az ajtós képeken a heller van..majd ajtóstul át lesz mûtve a tamiyába a nagy része
Háj ól!<#integet2>#integet2>
Haladgattam😊
Haladgattam😊
Tessék szépen kedvencbe rakni<#hehe>#hehe>
Furi,nyitottam neki topikot,és ott 180 körüli árról beszéltek a srácok<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez a 100ezres 1:1-ben ugyanaz mint amit az újságból kapunk?
Ez a 100ezres 1:1-ben ugyanaz mint amit az újságból kapunk?
elsõ számot megvettem, rajta van a papíron, hogy mennyi a teljes elõfizetés összege😊
a 100e ft-ot meg itt láttam:
http://kyoshoworld.com/shop_artdet.php?shop_id=3347&cikk=31373
a 100e ft-ot meg itt láttam:
http://kyoshoworld.com/shop_artdet.php?shop_id=3347&cikk=31373
tv-be reklámozzák azt az újságot, amiben minden héten van pár alkatrész, és egy amg-s benzines merci lesz belõle 2 év alatt😊
na ilyent ne vegyetek, 250e ft az elõfizetés rá, boltban meg max 100e ft-ért lehet kapni😊
na ilyent ne vegyetek, 250e ft az elõfizetés rá, boltban meg max 100e ft-ért lehet kapni😊
😄DD
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
a k*rva életbe,és még azt hittem én vagyok a beteg,a ~20 dobozban lévõ makettel <#bdead>#bdead>
HA egy évben 4-5 elkészül (tavaly 3 készült...),akkor is 5 évig elég a mostani mennyiség.
Ez meddig akar élni,300 évig?
Persze gyanítom,hogy valami "viszonteladó" lehet,bár ezt nem említi a fórumon..
de akkor mi a ráknak 3-5 db ugyanabból a készletbõl?
Aki az oldalon legfelûl van,vmi Steve,az se normális,Dorája is van...Csak az vagy 5 év mire elkészül,ha mást nem csinál 😄
Az ilyen hülyék miatt üresek a polcok a boltokban <#banplz>#banplz>
HA egy évben 4-5 elkészül (tavaly 3 készült...),akkor is 5 évig elég a mostani mennyiség.
Ez meddig akar élni,300 évig?
Persze gyanítom,hogy valami "viszonteladó" lehet,bár ezt nem említi a fórumon..
de akkor mi a ráknak 3-5 db ugyanabból a készletbõl?
Aki az oldalon legfelûl van,vmi Steve,az se normális,Dorája is van...Csak az vagy 5 év mire elkészül,ha mást nem csinál 😄
Az ilyen hülyék miatt üresek a polcok a boltokban <#banplz>#banplz>
Na jó, valszeg nem csak magának szerezte be ezeket mind...azért az acélgörgõs Dragon Panther F-bõl sok az 5db egy embernek...<#awink>#awink>
nálunk a boltban nincs ennyi makett, meg ekkora választék :|
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Köszi <#worship>#worship>...picit megijedtem, hogy megbántottalak<#whatever>#whatever>
Tudom, hogy könnyen építhetõ (hiszen Tamiya), de azért a löveg elkészítése melósnak tûnik (tûnt) az összeállítási alapján.
Tudom, hogy könnyen építhetõ (hiszen Tamiya), de azért a löveg elkészítése melósnak tûnik (tûnt) az összeállítási alapján.
EZ TÉNYLEG BETEG!
Lap közepe felé, Paul nevû kolléga fotókkal illusztrált hsz.-jét nézzétek <#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1>(Forrás: Makettinfo-Gyûjtögetõ életmód)
Lap közepe felé, Paul nevû kolléga fotókkal illusztrált hsz.-jét nézzétek <#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1>(Forrás: Makettinfo-Gyûjtögetõ életmód)
miattam ne fáradj,van fent a neten pár helyen 😊
inkább majd az építésrõl és a végeredményrõl rakj 😊
inkább majd az építésrõl és a végeredményrõl rakj 😊
nem bántottál meg,ne hülyéskedj 😊
tévedsz ám,ez egy nagyon könnyû makett -persze ez is relatív.
Idáig mindössze 12-14 órát igényelt az egész,még van hátra kb ugyanennyi munka.
Sorjázni szinte alig kellett,ahogy említettem is,és az alkatrészek száma is kevés.Ráadásúl SEMMI feljavítást nem kap.
A festés meg pofonegyszerü :páncélszürke.
múlt hó 31.-én kezdtem,1 héten belûl össze volt rakva az egész úgy, hogy egyszer csináltam este 10-tõl hajnali 2-ig,meg másnap ..izé aznap este 9-tõl éjfélig,aztán meg hétvégén kb 3 órát.
majó lehet erõs volt,hogy meglesz a 7végére,mert én mindig a festéssel,meg az apróbb munkákkal szívok... <#bdead>#bdead>
tévedsz ám,ez egy nagyon könnyû makett -persze ez is relatív.
Idáig mindössze 12-14 órát igényelt az egész,még van hátra kb ugyanennyi munka.
Sorjázni szinte alig kellett,ahogy említettem is,és az alkatrészek száma is kevés.Ráadásúl SEMMI feljavítást nem kap.
A festés meg pofonegyszerü :páncélszürke.
múlt hó 31.-én kezdtem,1 héten belûl össze volt rakva az egész úgy, hogy egyszer csináltam este 10-tõl hajnali 2-ig,meg másnap ..izé aznap este 9-tõl éjfélig,aztán meg hétvégén kb 3 órát.
majó lehet erõs volt,hogy meglesz a 7végére,mert én mindig a festéssel,meg az apróbb munkákkal szívok... <#bdead>#bdead>
szép b*zmeg, ebbõl látszik, hogy ez a fogalom is relatív 😄😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
még nem érzem magam elég profinak a meszezéshez és a bonyolultabb fogásokhoz...valószínüleg a telezöld lesz és megpróbálkozom egy szolid koszolással, koptatással egy kis rozdával...talán egy kis sár imitációval 😊 de ha lesz kérdésem ez ügyben akkor biztosan az itteni profikhoz fordulok 😊
Régebben azt hittem, látványosabb a fekete alváz+zöld kasztni kombináció, de szerintem a telezöld a jobb...esetleg "meszelhetsz" rá egy téli álcát, az feldobja <#wink>#wink>
Persze ízlések & pofonok
Persze ízlések & pofonok
ha érdekel rakok fel képet a dobozbontásról
Nem bántásból írtam, örülök, hogy makettezel <#nyes>#nyes>
Mit mondjak, "néha"(!) én is szívesebben maketteznék, mint kézenfogva kirakatokat nézegessek...<#hehe>#hehe>
Épp azért csodálkoztam, hogy milyen gyorsan készül, pedig nem egyszerû jármû.
Mit mondjak, "néha"(!) én is szívesebben maketteznék, mint kézenfogva kirakatokat nézegessek...<#hehe>#hehe>
Épp azért csodálkoztam, hogy milyen gyorsan készül, pedig nem egyszerû jármû.
majd ha téged is kidob az asszony,te is rá fogsz érni makettezni <#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>
(csak átmeneti a mosolyszünet,de meg kell,hogy mondjam,nem is olyan rossz... <#zavart1>#zavart1> ,legalábbis szabadidõ szempontjából)
azt bezzeg elfelejted,hogy pl. a Br52-est 13 hónapig,a Merkavát 4.5 hónapig csináltam ugye? <#banplz>#banplz>
(csak átmeneti a mosolyszünet,de meg kell,hogy mondjam,nem is olyan rossz... <#zavart1>#zavart1> ,legalábbis szabadidõ szempontjából)
azt bezzeg elfelejted,hogy pl. a Br52-est 13 hónapig,a Merkavát 4.5 hónapig csináltam ugye? <#banplz>#banplz>
ma beszereztem egy...
ahogy néztem az öntõkeretet egy magamfaja amatõrnek ( ill. kezdõnek ) sem lehet gondja az összerakással, bár az illeszkedéseken sok múlik, de szerintem nem lesz vele gond, sorját nem nagyon láttam rajta, kivétel ez alól a két ajtón lévõ ablakkeret, de az sem vészes, gond a festéssel lesz, mert már az is nehézséget okoz hogy melyiket válasszam a zvezda által kínált két festési típus közül 😊 , az egyik egy hagypmányos zöld festés ( '41 ) a másikerre hasonlít, sõt talán ugyan ilyen pár kisebb eltéréssel és a '38-as katonai parádén használták...a matricák jónak tünnek bár az is majd felhelyezéskor derül ki gondolom, mindenesetre az egyik az öreg Sztálin arcképe ami a szélvédõre megy az egyik festésváltozatnál..
ahogy néztem az öntõkeretet egy magamfaja amatõrnek ( ill. kezdõnek ) sem lehet gondja az összerakással, bár az illeszkedéseken sok múlik, de szerintem nem lesz vele gond, sorját nem nagyon láttam rajta, kivétel ez alól a két ajtón lévõ ablakkeret, de az sem vészes, gond a festéssel lesz, mert már az is nehézséget okoz hogy melyiket válasszam a zvezda által kínált két festési típus közül 😊 , az egyik egy hagypmányos zöld festés ( '41 ) a másikerre hasonlít, sõt talán ugyan ilyen pár kisebb eltéréssel és a '38-as katonai parádén használták...a matricák jónak tünnek bár az is majd felhelyezéskor derül ki gondolom, mindenesetre az egyik az öreg Sztálin arcképe ami a szélvédõre megy az egyik festésváltozatnál..
Jaaaa, hogy tegnap fújtad le...azt nem olvastam<#szomoru2>#szomoru2>
Múlt héten álltál neki, nem?<#vigyor5>#vigyor5>
<#guluszem1>#guluszem1>
...a makettezésen kívül nincs életed?<#wilting>#wilting>
...a makettezésen kívül nincs életed?<#wilting>#wilting>
Pl. itt: KATT
Ez mennyire állat már. 😄 Csak kár hogy 10k körüli ára van. 😞(
igen,tõle vannak 😊
láttad a hírdetését?
volt jópár finom darab még ott <#finom>#finom>
...Lefújtam a Wespe-t az alapszinnel.
láttad a hírdetését?
volt jópár finom darab még ott <#finom>#finom>
...Lefújtam a Wespe-t az alapszinnel.
Én már jóideje nem vettem új makettet, önmegtartóztatok<#eplus2>#eplus2>...de ha néha-néha belefutok valamibe a makettinfón, tuti, hogy már 5-en lefoglalták<#szomoru2>#szomoru2> (ezek a Varsi Viktortól vannak?) Hát igen, ennyiért nagyon megérte mindkettõ...mondjuk a Sherman lánctalpával nemszívesen "szórakoznék" <#hehe>#hehe><#bdead>#bdead>