69149
-
#58855 A sarat szerintem inkább fülpiszkálóval, apó kis érintésekkel vidd fel akkor kicsit valósághűbb lesz. De a motor biztos nem nem takarták le megfőtt volna minden. -
#58854 1:72-es, és véleményezd nyugodtan mert egyezik a véleményünk:-) -
#58853 Ez milyen méret arány?
Én nem akarom véleményezni, de egy tuti, rohattul elkapkodtad és ebből adódóan tele van hibákkal. -
#58852 Na ilyen lett a Tigris.Szerintem a lánctalpat igen elszúrtam mert hátul a láncfeszítő görgőt nem ölelik körül a lánctagok fogai.
-
#58851 A Revell 1:76-os harcjárműveihez van. -
#58850 Létezik dioráma dobozban? -
#58849 06,02+2hó a 08.02 legjobb esetben!
Máskor rendelünk együtt sokkal jobban járunk, ha gondolod. -
#58848 06,02+2hó a 08.02 legjobb esetben! -
Kferro #58847 Akkor még pár hét, s megérkezik. Garand jól mondja, eddig mindig szinte napra pontosan 2 hónap alatt érkeztek meg a hajóval szállított Hobbyeasy-s cuccok.
Miket rendeltél?
Hopp,most nézem, te is debreceni vagy? :) -
#58846 Hajó
-
#58845 Repcsi vagy hajó?
A hajó napra pontosan 2 hónap onnantól kezdve.
Repcsi 1-2 hét. -
#58844 Azt írja a nyomkövető hogy célországba elküldve 06.02
Vagy ez még nem jelent semmit? -
#58843 Kaptál csomag számokról levelet és a posta.hu/nyomonkövetésbe beírod és kidobja, hogy hol jár. Ha hajóval jön akkor min 2 hónap. -
#58842 Helló mindenki.
Kérdésem van azokhoz akik már rendeltek a HobbyEasy oldaláról.
Rendeltem pár dolgot innen még Május elején, és még nem jött meg a cucc.
Mennyi idő míg onnan ideér a csomag?
Vagy izgulhatok hogy nem fogok mostanában makettezni? -
#58841 Itt lehet kapni drágán tamiya ragasztót
Ugyan az 1/3 áron -
#58840 Van olyan nagy makettező aki csak azt használ de én csak tamiyát ajánlok.
A pillanatragasztó nagyon mérgező. -
Freeda Krueger #58839 Jó,de inkább a műgyanta alkatrészekhez használd vagy a fémekhez.Nem szabad hibázni vele mert nem tudod igazából korrigálni.
Jobb a hagyományos modellragasztó. -
#58838 Heló mindenki!
A pillanatragasztó jó a makett összeragasztásához? -
#58837 Beteg! -
Kferro #58836 Ez nem is makettező, hanem karosszérialakatos. :D -
Kferro #58835 Radííír? Uhh!
Szerintem ahhoz, hogy szép, és minőségi munkát produkálj, ne kísérletezgess a radírral. :)
Fotót tudsz majd dobni?
-
#58834 Radír eddig úgy látszik beválik,mert azzal próbálkoztam,csiszolgatni is lehet. -
#58833 hát ez nagyon kemény
főleg ez a weber karburátor
am ő csinálta a 4a-ge motort is -
Kferro #58832 A Neoflexen kivül nem tudok ilyenről.
Esetleg még a pillanatragasztót szokták erre a célra használni, de az elég kemény, s épp ezért nehéz elcsiszolni. -
#58831 Igen,otthon fellelhető anyagokra gondoltam. -
Kferro #58830 Házilag? Mármint otthon fellelhető anyagokból?
Régebben, mikor jómagam elkezdtem a makettezést, még szinte semmiféle speciális makettező anyagot nem lehetett kapni. Így ilyen célra Neoflex tömítőpasztát használtunk. Ha jól tudom, még mindig vannak makettezők, akik ilyet használnak.
De érdemesebb speciálisan makettezőknek kifejlesztett tömítőpasztát használni. Én pl. Italerit használok, s meg vagyok vele elégedve. -
#58829 Tömítést "házilag" hogy lehet készíteni? -
Kferro #58828 Hinnye, de randa munka! Jó, látom, hogy 13 éves srác csinálta, de azért legalább a tömítésekre odafigyelhetett volna.
A harcjárművek színeihez nem értek, de talán ez segít:
Német harcjárművek festése 1922-2000
-
#58827 Ezen profin látszik. -
#58826 Sötétsárga. -
#58825 Csak azért kérdezem mert ebben a színben szeretném megépíteni és attól félek,hogy történelmileg nem lenne helyes ezzel a toronyszámmal,mert a dobozon olívazöld/homokszín-ben van ugyanezzel a számmal.
PzKpfw VI Tiger Ausf. H
-
#58824 Jogos!
Early- to mid-war years, and Africa -
#58823 Az a harmadik variácó,a homoksárga.Asszem '43 után már minden német járműnek a homokszín(dunkelgelb) lett az alapszíne. -
#58822 Azok nem voltak szerintem zöldek csak sárgák nem? -
#58821 Az Afrika Korps Tigrisei csak olívazöld színben voltak vagy szürkében is? -
#58820 Heló mindenkinek!
Azt akarom kérdezni hogy mi a véleményetek erről a makettről?!
9 990 Ft!Megéri megvenni?
ITALERI Scania R620 V8 -
Kferro #58819 A visszamosás a befolyatás egyik része. Ez utóbbi a jimenezi terminológiában a Washing, vagy Washes megnevezést kapta. A lényege, hogy a különböző részleteket erősen felhígított fekete, vagy barnás (művészolaj, vagy szintetikus) festékkel kiemeljük.
A visszamosás során a felesleges festéket eltávolítjuk a felületről.
Ezen a négy képen látszik a lényeg:
-
#58818 Köszi! -
bgabor #58817 Bár tudnám mi az a visszamosás. -
#58816 Szépen alakul