Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
általános iskolai/90-es évek😛/egyik nagy álmomat valóra váltom😊
már a Tokyo-i reptéren figyel a csomag😊
(ismeri/te valaki a Robotech mesét?)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Igazad van, majd átecsetelem <#wink>#wink>
De nem kéne kicsit fémszinnel lekoptatni a lánctalpat?
Ahol leér a földre,ott akkor is fénylik valamennyire,ha poros.
Én át szárazecsetelném,hogy mégszebb legyen!
<#eljen>#eljen>
6458 a száma a makettnek, elakadtam egy kicsit, nem igazán igazodok ki a rajzon <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
PLZ HELP!
Az egyébként nem az,hanem amikor vágtam ki azt a részt,akkor sikerült adni kicsit az ajtónak is😄 De már javítottam,ha megnézed az újabb képeken,már nem olyan...
De egyébként festés után,meg ha bekerül a háló,egyáltalán nem lesz látható az a rész
Haladtam megint egy kicsit
Ez meg a nyithato ajto kategorias tema meg bejovos.
Nekem egz Revell 933-as Porsche-m volt annak a hatulja nyilott de igazan durva volt a felfogatasa, nem hittem volna hogz olyan sokat kibir 😊 1x 2x azert durvan lekezeltem. Tetszik meg mindig az a modell, lehet egyszer megcsinalom megegyszer. az is lehet, hogy keritek belole egy tamiyat es en is osszegyurom.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\