69149
-
#58895 NNa gyerekek megérkezett a várva várt 1/35 Pave Hawk Kínai barátainktól.
Ha van valaki akinek volt már ezzel vagy hasonlóval dolga, annak tanácsait szívesen meghallgatnám. Nekem ugyanis ez az első helim. -
Kferro #58894 Mi az, hogy öntési hibás?
Ha jól sejtem te arra gondolsz, hogy el van csúszva egy picit az öntőforma két rész, s attól olyan. Van egy rossz hírem, az még egy Tamiyánál, vagy egy Dragonnál is előfordulhat. Ha szépet szeretnél csinálni, azt is ki kell javítani. :) -
#58893 Most megnéztem, és nem mentségként, de a vontató kötél és a drótvágó nyele, öntési hibás, azért ilyen, nem mertem megfaragni, ismétlem magam: nem mentség.
A kilökő tüskét megpróbálom eltüntetni, a folyásokat elk...tam, de ezt be is vállaltam már :D
-
#58892 Köszönöm, teljesen korrekt! -
Kferro #58891 Nos, én leírom az észrevételeimet. A megjegyzésekkel nem fikázni akarom a művedet, hanem valóban segíteni, hogy legközelebb mikre figyelj. Ha fikázni akarnám, akkor csak beírnám, hogy "Szar!", s nem szenvedtem volna fél órát a Photoshoppal. :)
Amúgy ahhoz képest, hogy kezdő vagy, igen szép munka. Sokan szeretnének sok évnyi makettezés után legalább ilyen szinten lenni. Úgyhogy csak így tovább!
Na de akkor a képek:
-
vass17 #58890 Szép munka, jól sikerült a weathering:) sajnos ennél jobban nem értek a harcjárművekhez:D -
#58889 Magyar M114 volt már? -
#58888 Panzerkampfwagen VI, Tiger I. Late Version:
-koptatás és szerszámok/pót láncszemek festése, lánc befolyatása laza metállal (nincs kész), pár lefolyás imitálása
-
#58887 1944:
Az 505 s.Pz.Abt. ezidőtájt a Közép Hadseregcsoport kötelékében ténykedett a fehéroroszországi Vityebszk, Orsa, Vorosilovo, stb. térségben.
Ezek az infoim. -
Kferro #58886 Érdemes utánanézni, hogy ilyen kandelláberek voltak e Oroszországabn. -
#58885 Szerintem bele passzol az orosz elképzelésembe..... -
Kferro #58884 Jé, ténleg lehet lámpát is rakni. Nem rossz! -
#58883 Ha jól nézem a dobozt, lámpa is építhető.
Vagy nem kell felrakni a oszlopokat. -
Kferro #58882 :D -
#58881 Akkor ezt így a végtelenségig lehet fokozni :D -
Kferro #58880 Mindkét oldalon? Az nagyon átlátszó. :) -
#58879 Egyszerűen kell megoldani: leszakadt. :) -
Kferro #58878 Jól néz ki. Ezek a Minart-os cuccok nekem is nagyon tetszenek, ez is jónak tűnik.
Egyedül a villanypóznáktól idegenkedek, mert az rendben van, hogy a két pózna közötti kábeleket megcsinálja az ember, de a két széle felé hogy fognak menni? Lebegnek a levegőben? :) -
#58877 dio -
Kferro #58876 Nem lett jobb a helyzet. Most sem látom a képet.
Javaslom, hogy a kép linkjét nyisd meg egy új fülön, s nézd meg, hogy neked megjeleníti e. -
#58875 -
Kferro #58874 Náalm nem látszik a kép.
-
#58873 Arra gondoltam, egy ilyen alapra ráépítem a Tigrist:
-
#58872 thx
-
Kferro #58871 Elsőnek itt ez a videó:
Aztán itt egy másik:
Itt meg egy igen jól használható anyag:
Rescribing Panel Lines -
#58870 Sziasztok!
Tud valaki esetleg repcsikhez panelvonal visszarajzolási technikát nooboknak? -
Kferro #58869 Hát... ha neked ez az Isten, akkor te még nem láttál igazán jó makettezőt. Szép, meg jó amit csinál, de valahogy a japán makettezők szinte ugyanúgy csinálnak mindent. Valahogy hiányzik a munkáikból az élet. Ráadásul ez első videóban furán festi le a tengeralattjáró testét...
Ha igazán szép maketteket, és az elkészítésüket akarod nézni, akkor inkább nézz Jimenez, Wilder, Rodriquez, Lustig, Demcsenko... stb maketteket. -
#58868 -
#58867 2011.07.12 13:59 ATVIEB(AUSTRIA) Továbbküldve kézbesítő állomásra / Inbound item forwarded
NNa úgy látszik nemsoká én is makettezhetek :) -
Ez a japán úr egy ISTEN!Szereti amit csinál és nagyon profin csinálja! -
Kferro #58865 Bár én ezt a terméket nem használtam még, de van tapasztalatom Humbrol és Microscale maszkolókkal, s gondolom, az általad említett termék sem lehet rosszabb ezeknél. Ha felviszed a felületre és megszárad, akkor nyugodtan elhúzhatod a festést jó pár napig, semmi gondot nem fog okozni. Persze, mondjuk egy évig ne hagyd rajta, mert sanszos, hogy akkor már esetleg nyomot hagy a maszkoló. :) -
raptor22 #58864 A Mr Masking Sol maszkoló folyadékot festés előtt hány órával/nappal lehet felvinni a megvédendő felületre? Ha ma este felkenem holnap délutáni fújásra "még" jó? -
#58863 Nembaj várunk.Majd csak ideér.
-
#58862 Az emilt május 7.-én küldték hogy szállított.Gondolom akkor adták fel. -
#58861 De ha 06.02-án adták fel, akkor is +2 hónap a hajó!! -
#58860 Mikor küldték el Magyarországra? Kaptál egy kínai postás emailt ott is nézd meg. -
#58859 Az oké hogy 2 hónap.De én ezt még május 05.-én rendeltem.
Az lehetséges hogy fennakadt a vámon?
Vagy elsüllyedt a hajóm :) "rossz vicc" -
#58858 Benne vagyok csak ez jöjjön meg.
Eggyébként egy Academy 1/35 Pawe-Hawk-ot rendeltem meg pár festéket. -
#58857 Mindegy,majd a következő Ausf.E jobb lesz,elvégre még "tanuló-fázisban" vagyok:-) -
#58856 T-34-esnél is láttam olyat menet közben(A Felszabadítás c. szovjet filmeposzban),hogy le volt takarva a motortér ponyvával.