69149
-
#58935 Tiger update :D
Próbáltam szivacsolással feldobni, a böszme folyásokat tompítani.,,
sajnos a fényviszonyok az utóbbi napokban nem ideálisak :(
-
#58934 Ahh, jó vétel -
#58933 dragon 6000ft -
#58932 Pofás! MIlyen gyártmány? -
#58931 -
#58930 Aki szeretne szuper helit személyzettel, színes fémmaratással!HobbyEasy
-
#58929 Készül sz újabb orosz szörnyeteg ISU 152 -
#58928 Ez kegyetlen szép!:O
Gratulálok! -
#58927 Üdvözlet!
Valaki tudna nekem adni olyan oldalt ahol találok Italeri Scania M500 Topline kamiont??(ha lehet magyar legyen)
Köszönöm szépen előre is!
További szép napot! -
#58926 Frissítettem a Jagdpanther galériát.
Tamiya Jagdpanther
-
#58925 Ha a sárga alapra fújsz pl. barnát és az széles sávban összepöttyözi a sárgát. Oka nem elég híg festék, nem hozzá illő nyomás és nem megfelelő távolság. -
#58924 Fényképek, részlet képek, trükkök, ilyenek :) -
#58923 Sínain lakom a Non -Stop mellett.
Na halljátok ez a Pave Howk (1:35 Academy) egy nagy halom sorja meg beszívódás egy rakás kilökőtüskenyommal. Naggyon sok munka lesz vele. -
#58922 Az átszóródás az mit jelent? -
Kferro #58921 Én viszont mostanában építgetek egy Mi-24-est. Az egyik haveromnak kell elkészítenem, aki ezen a típuson szolgál. Egy Italeri makettet kaptam tőle (némi műgyantával megtámogatva), s mit mondjak, nem lesz egyszerű. Rendkivól gyenge makett, pedig már volt szerencsém igen sok Italerihez.
a sorjázás utáni állapotról kiváncsian várom a fotókat. :) -
Kferro #58920 Merre fele laksz Debrecenben? Mert ha kiderül, hogy itt laksz a szomszédban, akkor kölcsön tudom adni a festéket, hogy kipróbáld. -
#58919 Jelentem: lesorjázva, a kilökő tüskék nyomát majd megpróbálom kiglettelni. -
#58918 Általános dolgokra.
A meló nem most indul :) -
#58917 Persze van még hova fejlődni.
Tamiya festéket használtam mindenhez. Majd kipróbálom a vallejo-t is ha lesz rá lehetőségem.
Kis darab szivaccsal próbáltam "koptatni" több kevesebb sikerrel.
Bevallom itt elkapkodtam.
Látni akartam már a végeredményt. :)
A rögzítő szíjak sem lettek egyforma vastagak, az antenna is elég béna lett, nomeg dioráma terén is kell még tanulnom.
-
Kferro #58916 Sanyi!
Nagyon tetszik a festés. Lehetne kissé kisebb az átszóródás, de ezt majd úgyis tompítja a koszolás. -
Kferro #58915 Stultus78!
Nagyon tetszenek a maketteid, nagyon szép munkák. Ami kifejezetten tetszik, hogy nagyon ügyesen és szépen fotózol. Értem ezt a makettek fotózására és az albumodban található többi fotóra.
A makettekre visszatérve: ötletesen építesz, jó látni a végeredményt. A Bradley-nél kifejezetten tetszik a szakadt gumilap a lánctalp elejénél.
Egy valami nem tetszik, mégpedig a kopások. Nagyon műnek tűnnek, s nem eléggé átgondoltak. Nem tudom milyen festéket használtál, de lehetne egy kicsit barnásabb árnyalat. Én a Vallejo Black Cam festékét használom erre a célra, s csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Ha van rá módod és lehetőséged, egyszer próbáld ki. -
Kferro #58914 "Viszont szeretném ha majd nem tűnnél el, mert a kövi melóm egy Mil Mi 24 lesz és abban a Te tanácsaid kellenek."
Most másfél hétre eltűnök nyaralni, de igyekszem ránézni a fórumra. Milyen tanácsokra gondolsz? -
#58913 Megvan mi hiányzik, a hegesztések stb. befolyatása!
Kép
-
#58912 Kedvet kaptam egy modern páncélosra! -
#58911 Szépek! -
#58910 Nem akartam feszkót, rosszul esett, sorry! -
#58909 -
#58908 itt van az összes makettem. Látszik melyik volt az első.
Hammwi, Ducatti, M1A1, Breadly ebben a sorrendben. -
#58907 Nagyon frankó! -
#58906 tömören ennyi :)
-
#58905 Na talán most
0102030405060708 -
#58904 -
#58903 Frissítettem a Jagdpanther galériát. Kamuflázs sablon nélkül iwata airbrush-al készült első ilyen munkám, van még mit javítani rajta de az iwata hozta az elvárt minőséget. Ez még csak az alap festés. Folyt köv.
Képek -
#58902 Nekem is ugyanez a (véleményem mintha én írtam volna) de én "okoskodó" lettem pedig csak építőleg írtam ugyan ezeket. Még jó, hogy állandó makettező kollégám egyet ért velem. Köszi Feri. -
#58901 Nagyon szép, tudnál nagyobb képet linkelni. -
#58900 A homokot a játszótérről "loptam"
Az nekem sem tetszik. -
#58899 Nagyon szép! -
#58898 Őszintén? A homok túl sok helyen csomós! :DDDDDD
Le a kalappal! Nagyon szép, én csípem! -
#58897 Én is kérek építő kritikát.
Ne kíméljetek!
-
#58896 Erre gondoltam, ilyen sajnos. Viszont akkor megpróbálom
Viszont szeretném ha majd nem tűnnél el, mert a kövi melóm egy Mil Mi 24 lesz és abban a Te tanácsaid kellenek.