Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy haladsz a Gun Truckoddal? Én nagyon lassan, abban a hõségben élni is alig van kedvem <#wink>#wink>
Pap Laci
makett.tk
Szeretnék a közeljövõben újra makkettezni, vagyis mondjuk úgy, h. a 0-ról kezdeni mindent.
Eddig, nagyon amatõr szinten csináltam meg pár alap repülõt, meg egy pár Hummert. Szeretnék kicsit komolyabbat, de nem túl nehezet most megcsinálni.
A festést szeretném kompresszorral megscinálni. Milyen kompresszort ajánlotok?
Köszi.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Haladgattam<#wink>#wink>
valahol azt olvastam régebben,hogy megszünik a gyár,de most látom,hogy megy a honlapja is..
van olyan humrolom,ami alsó hangon is 10 éves!
És nem hogy használható,hanem egyenesen olyan,mint amikor elöször felbontottam.
És ezt se kapni már itthon... <#levele>#levele>
Egyszer festettem vele valamit a wespe-n.
f@szomat...
Merthogy a teteje meg megkeményedik...
már 3 tégely is "érdekesen" ment tönkre.
Besürûsödik mint pl. a palma tex ragasztó.Máshoz nem tudom hasonlítani,mert nem beszárad,hanem ilyen taknyos trutyi lesz.Kurva érdekes,még sosem jártam így.
Mind 3 festéket alig használtam.Mind 3 alapszin (fekete,kétféle barna).Mind 3-at az elmúlt 1 évben vettem....
Valaki járt még így?
makettezés szempontjából milyen jól tud jönni egy kis betegszabi,amúgy meg: <#bdead>#bdead>
na persze még nincs kivágva az összes lemez -inkább csak próbából pingáltam le,hogy van-e értelme folytatni-,de azért kb. egyheti munkát megcsináltam egy fél éjszaka alatt.
Te a padlóra raktál valami lemezt?
Nekem ott a gyári "fa" padló van,de elképzelhetõ,hogy esetleges aknák ellen raknak oda is vaslemezt(?).
najó,ha velem szemben jönne valaki,aki 1/3-ad áron akarná hozzámvágni pl a trumpeter most megjelenõ készleteit,lehet nem tudnám megállni 😊
"Gun Truck groupbuild" - ez jó! <#wink>#wink>
Közben rááltam a Gun Truck projektre <#zavart1>#zavart1>
Így,hogy az alapjármûvet csak koszolni kell jóformán,hamar megleszek.
Éjszaka már ki is szabtam pár páncél lemezt,miután fejben megterveztem a kinézetét.
"Gun Truck groupbuild" 😄
valaki még beszállhatna 😊
csak pofázok ahelyett,hogy a könyvet nézném...
Nagyon dúrva pl. a 27. oldal alján lévõ <#guluszem1>#guluszem1>,vagy a 29.-en a merci jeles.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A tied meg gondolom a "Big Foot" ,hátul szimpla kerekkel,amik viszont sokkal vaskosabbak,jobban néznek ki.
Sztem az én változatomat nem is használják már irakban <#bdead>#bdead>
nagyon meghozta a kedvemet egy ilyenhez,remélem Bálint nem haragszol meg ha ellopom az ötleted <#miaz>#miaz> ,valószínûleg részemrõl úgyse nagyon lesz belõle semmi 😊
De elökerestem a makettet,annyira nem is rossz,mint gondoltam,festeni is csak az átalakított részeket kellenne.
Egy a baj,hogy ezen a vékonyabb (aszfalt?) abroncsok vannak,nem azok a bazi vastagok,amelyek tetszenek...,de mindegy.
de most tölti, rem nem is hibás. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
csak jól koszold be 😊
azt hittem homokszinû lesz 😊
Nekem is van egy M923-asom (italeri),csak elég gagyin van összerakva,és már egy ideje dobozban pihen,félig szétszedve.
Egy mad max jellegü jármûvet akartam csinálni belõle,de lehet majd ebbõl is egy gun truck lesz 😊
nincs valami linked,ahol ilyeneket találni? (esetleg több nézetbõl)
Rákerestem a neten, hát ez valami hatalmas! De azért gyönyörû <#wink>#wink>