69149
-
#59136 Nem ilyenekre gondoltam, sokkal nagyobb, szembetűnőbb dolgokra: zimmerit hiánya, lövegcső színe,... -
#59135 Furák a piros pöttyök és a befolyatás helyett festés van. Az acél kerék jó de a lánctalp is fényes akkor belül (mint a vonatkerék és a sín páros) és persze a fogak is. A koptatás fakítás jó de kicsit eltúlzott. Korom és rozsda jól mutatna a kipufogón. -
#59134 Ma találtam egy érdekes képet, szép, de nem értem miért így csinálta meg.
-
#59133 Értem. Ez a technika mennyire hatékony? Teszem azt, kicsit erősen fújom meg, akkor másutt is erősen átütheti az alapszínt.
Na, akkor én sem értettem ezt a szegecselést. -
#59132 Kipróbáltam a szikés szisztémát, elővettem egy húsvágó deszkát, arra fektettem a lapot és egy lekerekített hegyű szikével megpróbáltam, bevallom nem az igazi.
Aztán elővettem egy erősebb ollót, az simán viszi, de vele sajnos nem lehet a tövében levágni, mert a hegye nem elég erős és merev.
Arra gondoltam, hogy egy kézi lemezvágó ollóval ezt simán ki lehet vágni, annak megfelelően erős a szerkezete.
Lehet is kapni ilyen cuccokat, nem egy nagy valami az ára: 1390,- Ft
Tulajdonságok:
Mindent vág: papirt, kartont, anyagot, vékony leme
Anyag: Az olló pengéje rozsdamentes acél.
További műszaki adatok: Hossza 190 mm -
Kferro #59131 A "csíkfúlyogatás" az a Pre-Shading-nek nevezett technika. Előfújod a panelvonalakat feketével (bár a képen Michalkó Pisti sötétbarnával csinálta), s ez majd ad a makettnek egy használtabb jelleget, miután ráfújtad az alapszínt.
A szegecs kiemelést bevallom nem értem. Olyan, mintha a szegecselte volna a gépet, s azt ellenőrizte volna egy grafitporos bekenéssel. -
#59130 Ok! Várom. -
#59129 A címlapon van egy amcsi F4U-1. Nagyon szép és jó írás!
A 7. oldalon lévő képeket elmagyaráznád nekem? Ez a szegecs kiemelés érdekelne, meg az a csíkfúlyogatás is. Ezeket Mil Mi 24-nél is lehet alkalmazni, -
#59128 Tudod mit? Holnap kipróbálom. Vettem a Lidlben anno egy szike készletet, van benne minden forma és jelentem a helyzetet!
Megjött neked is? -
#59127 Szikéhez túl vastag nem?
-
#59126 Arra gondolsz, hogy túl puha az anyag?
Én úgy gondoltam, hogy leteszem egy papír kötegre, és szikével kivágom, kinagyolom, majd kézben szépen körbevágom. -
#59125 Hogyan fogjuk ezeket kioperálni a lemezből. -
#59124 Köszi szépen, utánpótlás a többi képhez. -
#59123 Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt:
http://englishrussia.com/2010/10/25/world-war-ii-photos-from-military-archives -
#59122 Persze, értettem :)
Olvastam már előtte, épp Forintos cikkeket, de kézben fogva még jobb!
Elő fogok fizetni.
Köszi M1! -
Kferro #59121 Látod, ezért ajánlottam neked pár hete, hogy vedd meg. :)
Nekem a kezdetek óta megvan minden példánya, s időről időre mindig előveszem őket.
Garandnak igaza van, jó pár srác van ott, aki szerzőként jegyez cikkeket. Bár mondjuk a srác nem jó kifejezés mondjuk egy Forintos Kálmán esetén. :) -
#59120 Nézd mag a makett.org-ot ott talász az újságból is ismerős neveket és kérdezhetsz is tőlük ill. új műveiket is megnézeted. -
#59119 :) -
#59118 Meggyüttem :)
A nyaralást nem töltöttem tétlenül és vettem Pro Modell magazint. Bámulatos lap, még sosem olvastam élőben, csak a neten. Pofám végig le volt szakadva és 1,5 cikk kivételével mindent kiolvastam. -
#59117 azaz IDE -
#59116 sziasztok!
Akit érdekelnek 2. Világháborús képek és készülő makettjeim látogasson el IDE. -
#59115 Mentettem, köszi! -
Kferro #59114 Á, az a 24-es, lévén igen gyenge makett, egyelőre várat még magára. Ami most előrébb van:
1/48 Tamiya Messerschmitt E-3
1/48 Hobbyboss F6F5 Hellcat
1/35 Trumpeter KV-2
1/35 Tamiya Panzer IV.
.
.
.
stb. :)
A link viszont: http://hunavia.freeweb.hu/TYPE/Mi-24/Mi-24_base_index.htm -
#59113 De akkor ha jól sejtem, ez valódi autó alkatrész? -
#59112 Majd a Mil Mi 24-ről, amit csinálsz, dobhatnál képeket, és a link is jöhetne, amit betettél, mert elkevertem :)
1 hétig Harkányban leszek, szal van időd :) -
#59111 kormányű felett van egy takaró műanyag azt. -
#59110 Mit fújsz? -
#59109 Látom nem jött át a poén :D de nem gond.
Elégedett vagyok, sőt! Viszont gyakorolni azt van még mit. -
#59108 Rendben nagyon köszönöm.
Valahol láttam egy MH-60R építését Képekben és nem találom azt a topikot. Pedig nagyon ügyes volt a pali. Mindent rézből és esztergálva csinált amit lehetett. -
#59107 Vagy ez.
És megrendeltem a minigun-t kb. 3000Ft. -
#59106 Sziasztok,
na sikerült az alapozóval gyakorolnom.Tök jól le is fújta vele de sajna amikor a feketére került a sor,nem volt elég tapasztalat.Közelről is fújtam szerintem és megfolyt.Sajna nincs kedvem megint vízpapírral csiszolgatni órákon keresztül.Lehet vhogy orvosolni a megfolyást vagy ne lehet szépen javítani? -
#59105 Ehhez mit szólsz Link -
#59104 Írj Gregnek, hogy törölje! -
#59103 nna végre -
#59102 kép -
#59101 hát ilyen nincs -
#59100 -
#59099 -
#59098 [img=http:]Na most hátha -
#59097 Pave Hawk Valami ilyesmit akarok összehozni.