Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért szerintem mész a banamákra hogyha valamelyik modi észreveszi vagy szólnak nekik.
Off end!
befagyasztottam az osszes futo projektemet, bepakoltam mindet a dobozaba.
egyet eloveszek es azt kinlasztom, mert egyikkel sem haladok sehova...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nyilván azt sem tudják ,hogy izé meg miért stb. de kell ez jó ez ,hogy fát rakjanak az amúgy is #56662 óta kihûlt flame alá...
se engem, se petyust.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kb ez olyan, hogy ha valamit kihozol a boltból annak -25% leesik az ára, az áfát milyen jogon hajtanád be te is!
makett.tk
(u.i. grammar police nééénóóóó jónapot külön írják)
"De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme.."
De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme..
és igen/nem vagy hülye de ezt korábban beszéltük vagy csak úgy érezted bárki hülyének néz?
Én anno luckymodel-rõl vettem mikor olyan 150 körül volt a dollár,és még úgy is többe volt 2500nál ha jól emlékszem..
Jeff: Bizonyára te még soha az életben nem olvastál félre semmit,hiszen te tökéletes vagy<#vigyor4>#vigyor4>
És igen,van akinek fontos,hogy mennyi idõ alatt kapja meg,sõt a legtöbbeknek fontos! Sok olyan embert ismerek,akik kifizetik a 3000Ft-os EMS postát,csak azért hogy hamarabb náluk legyen a cucc!
És még annyit hozzátennék,hogy már e-mailben jelentkezett a minire egy srác,és egy percig sem sokallta az árat
Lehet mégsem én vagyok a hülye?<#fejvakaras>#fejvakaras>
igen határozottan annak tûnik lehet más is Hobby search nek olvasta olyan egyforma a két szó ,hogy lehet az a gond ez esetben elnézésedet kérem... egyébként nem volt szándékomban megvenni csak zavart ez a magas ár olyan ez mint a magyar kereskedõké el van kicsit szállva de biztos fontos valakinek ,hogy 1 vagy 3 hét alatt kapja meg ezért biztosan találsz rá vevõt <#idiota>#idiota>
2: oké,2500.. erre jön még kb. 1500 posta,akkor az már 4000..és kb 3-4 hét alatt lesz nálad SAL-al a cucc! Ha meg tõlem veszed akkor 4000+ posta (nekem mindegy,ha elõre utalsz kb 600 ft,ha nem akkor 1000-1500),és még a héten nálad van! Szerintem sokmindent rámhúzhatsz,de azt,hogy el vagyok szállva az árral nem!
3: Nem a nyereség a célom,csak sürgõsen pénz kellene,ezért eladom pár makettemet a készletembõl,ennyi
4: Nem kötelezõ tõlem vásárolni!<#wink>#wink>
Ha hobbyról jobban megéri,hát vedd meg onnan!
Értem én ,hogy nyerni akarsz az üzleten csak akkor nem kell pattogni mint a gumilabda. Ha rádobjuk azt a postaköltséget netán utánvétet ahogyan te küldenéd el máris majdnem ugyanott vagyunk mintha megrendelném...
Az Odyssey-t pedig már nem is lehet kapni,azt már nem is mondom,hogy ennyit megér a kit. A ferrarit sem kapod meg ennyiért,fõleg,hogy adok hozzá egy Studio27 fotomaratást
Legközelebb inkább nézz jól utána a dolgoknak mielõtt beleszólsz vmibe<#ejnye1>#ejnye1>
Az elsõ H kon még megvolt a kis motor.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mellesleg nem értem a németek miért álltak le vele, ngy elõny lehetett volna.
Németek már 1937 ben teszteltek hasonló szerkezetet 500m en belül 100% volt a találati pontosság 20-40km/h sebességnél de a fejlesztést leállították a biztató tesztek ellenére.
Persze ezek csak mono-gyrostabilizer-ek és csak vertikálisan stabilizáltak. A legtöbb tankban (Stuart, Sherman) a személyzet kikapcsolta az eszközt mert zavarónak találták mindazonáltal tapasztalt legénység kezében jó szolgálatot tett és taktikai elõnyt biztosított az ellenséggel szemben.
makett.tk
makett.tk