Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#idiota>

Hecker007
Off:"Reklám Reklám ez mindig hat rám" \hétköznaPICSAlódások\<#idiota><#vigyor>

Ezért szerintem mész a banamákra hogyha valamelyik modi észreveszi vagy szólnak nekik.

Off end!

Jagi
omg... mi volt itt... lol ez

befagyasztottam az osszes futo projektemet, bepakoltam mindet a dobozaba.
egyet eloveszek es azt kinlasztom, mert egyikkel sem haladok sehova...

DJ Skyline
megkérnék mindenkit hogy ne itt háborúzzatok, köszi. 😊 ott van erre a csodás gumiszoba, mint olyan. ^.^

Hecker007
inkább rakjatok be képeket a makettjeitekrõl, meg írjátok le hogy mit hogyan hogyha kérdezi valaki...<#nezze>

m1garand
. '!

makett.tk

modellmaker
#56676 -.-

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

m1garand
'modeling' az modelling

makett.tk

Jeffjohnson
Csaaaannnnyiii te tudod kik ez/ek wazze mert én az egyiket ismerem csak szerintem neki halvány gõze sincs ,hogy honnan pedig 1,5 évig majd minden 2.-3.szombaton találkoztunk de szerintem ez/ek nem ismer/nek minket pedig ez/ek azt hiszik övé/k a fórum mármint ez/ek ...érted
nyilván azt sem tudják ,hogy izé meg miért stb. de kell ez jó ez ,hogy fát rakjanak az amúgy is #56662 óta kihûlt flame alá...

modellmaker
nem ismertek, csak ennyi a probléma. 😊

se engem, se petyust.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jeffjohnson
még egy makett klubban is vagyunk... bár már nem sokáig ki akar egy klubban lenni azzal aki eznek hívja a másikat... nyilván nem ez a fõ ok de magas labda volt. <#crazya>

Jeffjohnson
Mintha a tiétek lenne ez a fórum.... azért szép ,hogy elmondja valaki a véleményét ami mondjuk nem egyezik az "õshonos" növényekével (ugye páfrány meg ilyenek) és erre... mi lettünk az ezek gyûjtõ fogalom újdonsült képviselõi ej-ej a vicces az ,hogy modellmakert személyesen is ismerem sõt még msn-en is fent van kicsi a világ 😊 biztos úgy vagyok fent ,hogy EZ...

m1garand
'ezek' köszi

makett.tk

modellmaker
kajak nem is figyeltem.

modellmaker
hülye, most látom, hogy kik ezek. 😄

Helló, mi? <#idiota>
Glpetyus
kik ezek vaze?

modellmaker
azt hittem már vmi fasza kis makett van, erre flame. -.-' ..|..

m1garand
csak jó tanácsnak szántam,
kb ez olyan, hogy ha valamit kihozol a boltból annak -25% leesik az ára, az áfát milyen jogon hajtanád be te is!

makett.tk

Jeffjohnson
Õ meg arról mondd véleményét amirõl neki tetszik.....oszt jónapot.

(u.i. grammar police nééénóóóó jónapot külön írják)

Glpetyus
*annyié' adja,ahogy neki tetszik*

max nem veszi meg senki <#eplus2><#idiota>

Glpetyus
annyié' adja,ahogy neki tetszik,nem kötelezõ megvenni,oszt jónapot.

m1garand
ja nem reptetjük a maketteket, hanem úsztatjuk <#nevetes1>

makett.tk

greg benz
<#buck>

Jeffjohnson
válság van<#vigyor>

greg benz
Most neked az tényleg olyan hatalmas árkülönbség,hogy egy ezressel olcsóbb? Mert kb annyival

Jeffjohnson
szóval attól leszel "buggyant" ,hogy más rávilágít van olcsóbb is?!?
"De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme.."

greg benz
Hát konkrétan úgy kezeltél mintha megbuggyant volna az agyam,hogy ennyit merek érte kérni,csak erre céloztam😊

De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme..

Jeffjohnson
nahát ki hitte volna ,hogy akadnak olyan emberek akiknek nem számít az ár...
és igen/nem vagy hülye de ezt korábban beszéltük vagy csak úgy érezted bárki hülyének néz?

greg benz
Biztosan megvenné,csak hülye nem vagyok azért!
Én anno luckymodel-rõl vettem mikor olyan 150 körül volt a dollár,és még úgy is többe volt 2500nál ha jól emlékszem..
Jeff: Bizonyára te még soha az életben nem olvastál félre semmit,hiszen te tökéletes vagy<#vigyor4>
És igen,van akinek fontos,hogy mennyi idõ alatt kapja meg,sõt a legtöbbeknek fontos! Sok olyan embert ismerek,akik kifizetik a 3000Ft-os EMS postát,csak azért hogy hamarabb náluk legyen a cucc!

És még annyit hozzátennék,hogy már e-mailben jelentkezett a minire egy srác,és egy percig sem sokallta az árat
Lehet mégsem én vagyok a hülye?<#fejvakaras>

Jeffjohnson
nem tom, én asszem 56644 es hszben "Cyber-hobby"-t írtam várj megnézem.....
igen határozottan annak tûnik lehet más is Hobby search nek olvasta olyan egyforma a két szó ,hogy lehet az a gond ez esetben elnézésedet kérem... egyébként nem volt szándékomban megvenni csak zavart ez a magas ár olyan ez mint a magyar kereskedõké el van kicsit szállva de biztos fontos valakinek ,hogy 1 vagy 3 hét alatt kapja meg ezért biztosan találsz rá vevõt <#idiota>

m1garand
ha te is adnád 2500+posta akkor biztosan megvenné vki

makett.tk

greg benz
1: Én azt hittem Hobby search-ra gondolsz,ezért néztem ott!
2: oké,2500.. erre jön még kb. 1500 posta,akkor az már 4000..és kb 3-4 hét alatt lesz nálad SAL-al a cucc! Ha meg tõlem veszed akkor 4000+ posta (nekem mindegy,ha elõre utalsz kb 600 ft,ha nem akkor 1000-1500),és még a héten nálad van! Szerintem sokmindent rámhúzhatsz,de azt,hogy el vagyok szállva az árral nem!
3: Nem a nyereség a célom,csak sürgõsen pénz kellene,ezért eladom pár makettemet a készletembõl,ennyi
4: Nem kötelezõ tõlem vásárolni!<#wink>
Ha hobbyról jobban megéri,hát vedd meg onnan!

greg benz
Utánvéttel persze.. ha valaki elõre utalja a pénzt,akkor a fele a postaköltség is kb.

Jeffjohnson
Csak egy baj van a Cyber-hobbynem yen van hanem HKD!98HKD pedig barátok közt is 2500ft körül van. Talán ne a legdrágább helyen nézd meg...
Értem én ,hogy nyerni akarsz az üzleten csak akkor nem kell pattogni mint a gumilabda. Ha rádobjuk azt a postaköltséget netán utánvétet ahogyan te küldenéd el máris majdnem ugyanott vagyunk mintha megrendelném...

greg benz
Olyasmi,inkább 1500 körül

m1garand
akkor+ 1000ft kb?

makett.tk

greg benz
Nem😊

m1garand
ezekben az áraknban akkor benne van a posta is?

makett.tk

greg benz
"mégsem adom olcsón" = mégsem adom drágán,epic fail<#idiota><#idiota><#idiota>

greg benz
Kérlekszépen az 1615 yen= 3280,és erre még jön a posta,ami 1500 yen (3046Ft),mivel innen ha jól tudom csakis EMS-el lehet rendelni. És akkor máris látod,hogy talán mégsem adom olcsón.
Az Odyssey-t pedig már nem is lehet kapni,azt már nem is mondom,hogy ennyit megér a kit. A ferrarit sem kapod meg ennyiért,fõleg,hogy adok hozzá egy Studio27 fotomaratást

Legközelebb inkább nézz jól utána a dolgoknak mielõtt beleszólsz vmibe<#ejnye1>

Jeffjohnson
kicsit drágának tünnek a Mini-t Cyber-hobbyn 2500ft ért láttam

greg benz
Sziasztok!

Pár eladó makett,képeket tudok küldeni ha kell.

Érd.: [email protected]

Az inkább a J verzió lehetett,vagy csak a késõi H.
Az elsõ H kon még megvolt a kis motor.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Glpetyus
haladtam a brdm-el <#taps>

Én is ezt magyaráztam. Gyrostabilizer = Giroszkópos lövegstabilizátor.

Mellesleg nem értem a németek miért álltak le vele, ngy elõny lehetett volna.

Jeffjohnson
Az eszköz neve Westinghouse gyrostabilizer és 15 mph-es sebességnél 70% találati arány volt 300-1200 yard között közepes terepviszonyok mellett.
Németek már 1937 ben teszteltek hasonló szerkezetet 500m en belül 100% volt a találati pontosság 20-40km/h sebességnél de a fejlesztést leállították a biztató tesztek ellenére.
Persze ezek csak mono-gyrostabilizer-ek és csak vertikálisan stabilizáltak. A legtöbb tankban (Stuart, Sherman) a személyzet kikapcsolta az eszközt mert zavarónak találták mindazonáltal tapasztalt legénység kezében jó szolgálatot tett és taktikai elõnyt biztosított az ellenséggel szemben.

m1garand
a t34-esekben a háború elején célzó optika se volt áll. belenéztek a csõbe, és kézzel kellett a tornyot forgatni, ja és az m-10 is manuális volt a tornya

makett.tk

m1garand
az oroszokon nem is volt,am igen ugy is vannak megkülöböztetve, hogy acél vagy gumikerekes tiga, panther stb...

makett.tk

Mondjuk a gumibevonat elhagyása nem lehetett túl kellemes a személyzetre nézve, gondolom szétrázta az agyukat a tank. Mellesleg a háború végi nyersanyaghiány a legtöbb német tank utolsó szériáira nagy hatással volt. Nemrég olvastam például, hogy a Panzer IV utolsó változatából, az Ausf H-ból kispórolták a teljes eletromos toronyforgató mechanizmust. Magyarul a tornyot úgy kellett kézileg forgatni mindenféle tekerentyûvel, mint ahogy mondjuk egy Flak 88-ast irányoznak a célra. Ez gondolom szépen megdobta a tank reakcióidejét az ellenség észlelése és a tüzelés között.