Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind látványos talán mindet meg kéne venni....
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
makett.tk
ha valakit érdekel, maradt egy Tamiya A10 thunderbolt 2 höz "bombakészlet", kivágatlanul, festetlenûl, + a hozzávaló a teljes matricázás hozzá...mivel már(de ki tudja?) nem makettezem, ingyen elvihetõ szombathelyen...akit erdekel irjon priviben
üdv
Szeretnék építeni egy 1/35 ös Pershing tankot,és nem tudom melyet érdemes választani.
Mik a vélemények a hozzáférhetõ készletekrõl?
Melyiket ajánlanátok?
Dragon,Tamiya,vagy esetleg HobbyBoss.
Köszönöm
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ide lehet válaszolni: [email protected]
Köszi elõre is!
Fõ tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése.
Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyûjteménybe szánt jármûmakettek - helikopterek, repülõgépek, hajók, autók és egyéb jármûvek - élethû, méretarányos elkészítését is vállaljuk.
www.epiteszeti-makett.hu
még ha 40K lenne,akkor azt mondom,hogy korrekt úgy-ahogy,nade...100K <#zavart2>#zavart2>
A Bronco kabintetejének belsõ keretét lefestettem még régebben. Kicsit elrontottam a maszkolást, mert jutott egy kis fekete olyan helyre is, ahova nem kellett volna. Gondoltam lemosom. Akril festék, de lusta voltam elõvenni a hígítóját a fiókból. (Hiba #1) Eszembe jutott, hogy a Nitro hígító mindent old, plusz kéznél is volt. (Hiba #2) Csak az kiment a kis fejembõl, hogy a mûanyagot is. :D (Hiba #3) Szal sikerült belemarni a kabintetõbe. :D
Most úgy néz ki sikerült helyrehozni. <#eljen>#eljen> Kicsiszoltam a bemarást, felpolíroztam, most meg a magyar Future padlóápoló szárad rajta. Elég fasza lett.
Szal tanulság, ne legyetek lusták elõvenni a megfelelõ oldószert a fiókból. :D
ez az.
persze,hogy megvan,mivel bontatlan. 1800.-ért raktam fel,(2250-ért vettem)
jelentkezett rá 2 ember,az egyik 1000 ft-ot akart érte adni (hát annyiért nem adom oda,mondtam is neki),a másik meg közben elment nyaralni vagy hova.
(H.A.D. MiG-29-es maradék matricából megvan még a kubai jelzéssor? Lehet, hogy kéne...)