Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
a hobbyboss-t kipróbálnám, kb. zsákba macska esete

makett.tk

Köszi Garand!
Mind látványos talán mindet meg kéne venni....

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

m1garand
m1garand
hobbyboss m26
ez uj kit az ára se rossz kb 180hkd

makett.tk

m1garand
a tamiyanak müxika a felfüggesztése+ figura is van hozzá

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand
a hobbyboss az ûj cucc, de nem volt szerencsém a márkához, a tamiya az min. 10 vagy több éves de kezdõknek is jó kit, a dragon is újra kiadott cucc de részletesebb mint a tamiya

makett.tk

Glpetyus
<#guluszem1><#guluszem1>
ezt én is elfogadnám :)

lemarad, 1:48 arányú, 1991-es kiadás, ha ez egyáltalán fontos
srácok

ha valakit érdekel, maradt egy Tamiya A10 thunderbolt 2 höz "bombakészlet", kivágatlanul, festetlenûl, + a hozzávaló a teljes matricázás hozzá...mivel már(de ki tudja?) nem makettezem, ingyen elvihetõ szombathelyen...akit erdekel irjon priviben

üdv
Üdv.
Szeretnék építeni egy 1/35 ös Pershing tankot,és nem tudom melyet érdemes választani.
Mik a vélemények a hozzáférhetõ készletekrõl?
Melyiket ajánlanátok?
Dragon,Tamiya,vagy esetleg HobbyBoss.
Köszönöm

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

majd írhatnál róla pár szót, építés közben...mert én is Migeken gondolkozom, de van választék a gyártókat nézve...

Banyek <#wow3>
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
Jól látod:D Retus topikba már írtam

modellmaker
makettinfon retusbaj topikban tudnak segíteni, úgy látom a hivatalos oldalról nem lehet rendelni

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
Köszi,megnézem

modellmaker
chromax.hu

greg benz
Sziasztok!

Dûznit hol lehet venni stukkerhez?Sikerült beletörni...

rico1
Nincs valakinek eladó 1/24 Scania makett kamion?
Ide lehet válaszolni: [email protected]
Köszi elõre is!

Glpetyus
BSZ. ! :)

modellmaker
tenk jú :))

gordon 24
Boldog Szülinapot Modellmaker!

Downhill!!

m1garand
enamel vagy mûvészolaj festékkel inkább

makett.tk

greg benz
szorri,de ez abszolút

mûanyag makettet szeretnék majd festeni, temperát lehet használni hozzá? véglis csak az apró dolgokat festeném azzal.
Glpetyus
szerintem a jármû makettek sem..
de azért örvendetes,hogy ebbõl is megél valaki :)

m1garand
de a fotózás, az nem erõsségetek, rá kéne gyúrni "vazze"

makett.tk

Üdv mindenkinek,

Fõ tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése.

Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyûjteménybe szánt jármûmakettek - helikopterek, repülõgépek, hajók, autók és egyéb jármûvek - élethû, méretarányos elkészítését is vállaljuk.
www.epiteszeti-makett.hu
Glpetyus
szép mi?
még ha 40K lenne,akkor azt mondom,hogy korrekt úgy-ahogy,nade...100K <#zavart2>

Lunki88
Oszt ócsóbb nem vót fiam? <#taps>
Izé...<#wilting><#guluszem1>
Glpetyus
Glpetyus
ez jó vétel volt.
legalábbis azt mondják,hogy ez egy egész szép makett.

Glpetyus
<#lama>

<#vigyor>

Glpetyus
jaaa,oké :)

Hecker007
Errõl lenne szó, leginkább az érdekel hogy mennyire jó minõségû, jól illeszkednek-e a darabok, a sorja már annyira nem zavar.

DJ Skyline
nincs még összerakva, csak félig van kész. :) mi a kérdés, vagy mire vagy kíváncsi? vagy melyik Revell tengóról' van szó?

Hecker007
:) akkor szándékosan, de mindegy már megrendeltük, remélem nem lesz szar nagyon :S

Toby0501
Szerintem véletlenül még senki sem, csak szándékosan! :)

Hecker007
Revell tengeralattjárót rakott már össze valaki véletlen?

modellmaker
Elég régen maketteztem már, aztán valamelyik este sikerült egy elég nagy ordító hibát vétenem. :D

A Bronco kabintetejének belsõ keretét lefestettem még régebben. Kicsit elrontottam a maszkolást, mert jutott egy kis fekete olyan helyre is, ahova nem kellett volna. Gondoltam lemosom. Akril festék, de lusta voltam elõvenni a hígítóját a fiókból. (Hiba #1) Eszembe jutott, hogy a Nitro hígító mindent old, plusz kéznél is volt. (Hiba #2) Csak az kiment a kis fejembõl, hogy a mûanyagot is. :D (Hiba #3) Szal sikerült belemarni a kabintetõbe. :D

Most úgy néz ki sikerült helyrehozni. <#eljen> Kicsiszoltam a bemarást, felpolíroztam, most meg a magyar Future padlóápoló szárad rajta. Elég fasza lett.

Szal tanulság, ne legyetek lusták elõvenni a megfelelõ oldószert a fiókból. :D

Mármint a kubai eredetije <#wink>
Köszi, de kevés a felségjel <#falbav> A Trumpi MiG-17-ehez kellett volna, de az "agyonfelségjelezett"<#idiota>
Glpetyus
pont 1-2 hete raktam fel hirdetésbe a makettinfóra :)
ez az.

persze,hogy megvan,mivel bontatlan. 1800.-ért raktam fel,(2250-ért vettem)
jelentkezett rá 2 ember,az egyik 1000 ft-ot akart érte adni (hát annyiért nem adom oda,mondtam is neki),a másik meg közben elment nyaralni vagy hova.

B A N Y E K ! <#guluszem1> Naggyon szép!! <#eljen>

(H.A.D. MiG-29-es maradék matricából megvan még a kubai jelzéssor? Lehet, hogy kéne...)
Glpetyus
Glpetyus
jóságos,de nekem a tréleres jobban kéne :)

modellmaker
KZKT-537L Review

jóságos (Y)