69149
-
#59216 Hát rádolgoztam míg kivakartam asima lapból a két falat. -
#59215 Hosszas válogatás után úgy döntöttem, hogy:
Ha jól láttam van hozzá HAD matrica. -
#59214 Mekkora ötlet a sót használja maszkolni. Eszembe nem jutott volna EDDIG :) -
#59213 Nagyon tetszik nekem a Miniart sorozata! -
#59212 Miniart tutorial.
Miniart építés videokkal.
Miniart festés. -
#59211 Academy 1:35 -
raptor22 #59210 Én csak a kabint tuningoltam meg:) klassz az a géppuska:) te melyik gyártó helijét rakod össze? -
#59209 Fotómaratás mind.A géppityut is csak azért raktam össze mert kíváncsi voltam hogy hogy néz ki. -
#59208 Lássuk! -
raptor22 #59207 Eduard maratás az enyémbe is ez van benne. Én elkészültem az MH-60-al:) holnap dobok fel képeket a végeredményről:) -
#59206 Na kérem szép...
Az MG-ről kérek leírást, köszi.
A műszerfal az matrica? -
#59205 Nna sikerült egy kicsit haladnom végre ezzel a rettentő Sólyommal
-
#59204 Sima denatuált szesz és nem lesz pacsuli szagú a maketted én is vmi illatos körömlakk lemosóval kezeltem egy tankot -több éve volt- még mindig illatozik nagyon kiábrándító. -
Kferro #59203 Én Ebelin acetonmentes körömlakk lemosót használok. Most épp ilyet:
Előnye, hogy több illatban is lehet kapni, így kiválaszthatod a neked legjobban tetszőt.
Viszont ha nagyobb felületet, vagy akár egy komplett makettet akarsz festékteleníteni, akkor én a zöld kupakos Cillit Bang-et ajánlom:
Előnye, hogy gyakorlatilag bármelyik boltban kapható, így könnyen be tudod szerezni. Egy használaton kívüli edénybe, műanyag vödörbe ... stb. beleöntöd a Cillit Bang-et, belerakod a makettet, hagyod ázni pár percig, majd folyó víz alatt, vagy ha kell, egy régi fogkefével szépen leszeded a makettről a festéket.
Hígíthatod is a Cillit Bang-et, ekkor természetesen kicsivel több időt kell hagyni neki.
Ez a szer nekem leszedte a Humbrol és a Revell enamel, valamint a Tamiya akril festékeit. -
#59202 Florin körömlakklemosó nálam bevált akril-ra -
#59201 Szia!
ezeket tudom ajánlani amiket könnyen beszerezhetsz és nem bántják a műanyagot:
-Florin körömlakk lemosó(csak intersparban kapni) enamelt, akrilt simán leviszi és többször bírod használni
-hidraulikus fékfolyadék, ezt is többször lehet használni
-Szi-Ti lefolyó tisztitó, ez nálam az akrillal nem igazán bánt el de az enamel leszedni mint a sicc
-
#59200 Üdvözletem!
Nem tudjátok véletlenül hogy mivel lehet leszedni leáztatni a Tamyia festéket?
Valami háztartási szerrel? -
#59199 Igen, csak nyitott helyen használd. A festék pora belep mindent. -
#59198 Jesszusom ez az észter rettentő ernya egy vegyszer.
Szerintem csak a munkahelyemen fogom használni mert állati büdös még álarcban is. -
#59197 Köszi. Már hiányzik a csiszolás :) -
#59196 Nagyon jól kijönnek a hibák, lehet csiszolni és újra fújni. -
#59195 Itt vannak alapozóval lefújt tankjaim.
Pz. IV
ISU 152
KT
Szerintem jól müxik, 1:1 arányban hígítom lehet vékonyan. -
#59194 Köszi. -
#59193 Van egy csomó fotóm (neten amit lehet találni).
Amúgy ITT és ITT mindent megtalálsz róluk. Ha gondolod még átküldöm neked a cuccokat amiről annak idején én csináltam több kevesebb sikerrel. -
#59192 Nem teljesen profi alapozáshoz.
Én repedésekhez, ágyúcső felek illesztésének tömítéséhez ecsettel több rétegben viszem fel hígítás nélkül. Nem használok neoflexet stb. mert beton keményre köt és nehéz dolgozni vele, túl rideg, ha vékonyra csiszolod vissza akkor megrepedhet korszerűtlen nagyon "home made". Könnyű vissza csiszolni, nagyon jól kontrollálható.
Az Abrams-hez és Bradley-hez van valamilyen háttér anyagod? Kedvet kaptam a modern tankokhoz, a makettjeidet nézegetve. -
#59191 Nem túl szép....
Olaj -- nem jó - csomós lett,
Nitro - jobb de nem az igazi nem terül szépen (pisztolyba sose raknám)
H-100 (szintetikus)- csomós lett
Hirtelen ezek vannak itthon :)
Megyek veszek észtert. Amúgy a maketteket nem marja meg?
-
#59190 Biztos jó. -
#59189 Nem próbáltam, próbálj egy keveset meghígítani ha nem csomósodik össze akkor jó. -
#59188 nitró nem jó hozzá? -
#59187 Képet majd, pls. -
#59186 Saját hígítója biztos van. Én észter hígítóval hígítom ill. mosom. Nagyon erős méreg. Anno 690Ft volt 2 éve de még mindíg van belőle. Minden olaj akril festéket felmar ill. egyes műanyagokat is. -
#59185 Mr resin 1200-as alapozót mivel lehet hígítani és a stukkerből kimosni ?
Tudom saját hígító... de nincs valami olcsóbb megoldás? -
#59184 Elkészültem a Tigris sarazásával. Átmostam a láncot, ezért majd újra kell száraz ecsetelnem fémszínnel. Kipufogónál imitáltam füstöt és a motor szellőző rácsoknál. -
#59183 Nem revell az tuti, nekem van, túl folyékony és hamar szárad.
Neoflex is jó. -
#59182 Az legfrissebb Pro modell-ben a figurát a lap végén milyen fajta putty-bol csinálja a kolega? -
#59181 Azt a részt barnával befolyatni, de a fém a fémen az maradjon igaz az meg tükör fényes mint a vonatsín. -
#59180 Ötlet? -
#59179 ok -
#59178 Tök csalóka, úgy néz ki mintha, de mégsem:D -
#59177 Alakul, csak a lánctalpra kéne valami, mert teljesen nem volt fémszínű.