Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Matrica lapot keresek, olyat amit én tudok nyomtatni. Természetesen a vizesre gondolok.
Ha valaki tudna egy linket küldeni az sokat segítene, köszi.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Per pill a MiG-17-essel szenvedek, pocsék makett (olcsó hús + a leve <#shakehead>#shakehead>) Most egy darabig nem fogok repülõzni...<#nyes>#nyes>
Köszi a Neoflexes válaszokat!
Ja és csak egyfajta létezik? (nem tudok mellényúlni?)<#idiota>#idiota>
1-2 helyen hagyott nyomot,de azt újjal letöröltem,és kész.
egy csomag kb 350 ft,és a látszat ellenére kiadós is.
beszívódás alatt mit értesz?
visszamosható igen.
ami azt illeti én higítani is szoktam néha,ha olyan célra kell.
Kifogytam a tömítõpasztából és arra gondoltam, kipróbálnám a Neoflexet. Milyen gyorsan szárad? Be szokott szívódni? Ha olyan helyre kerül, ahova nem kellene, képlékeny állapotában "visszamosható"?
nagyon durva! <#eljen>#eljen>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de nézd a jó oldalát,legalább megkímélted magad 1-2 idegsokktól <#idiota>#idiota>
Marha jó!!! (utólag kicsit bántam, hogy odaadtam, de a képek szerint a legjobb helyre került <#wink>#wink>)
nem semmi.
Amikor kezdtem a makettezést,már akkor is "gyenge" minõségûnek számított,inkább gyerekjáték,mint makett.
Szívesen vennék egy kis segítséget, tanácsot, tippet-trükköt.
Konkrétan a panel "kontúrozása" érdekelne, illetve ennek pontos folyamata...Jobban örülnék, ha valaki leírná személyes tapasztalatát, mint hogy olvasnivalókkal bombáznátok.:) Remélem megértitek. :D
(egy Lancaster MKII-õt készítgetek, bár még csak a pilótafülkénél járok...:P)
Segítségeteket elõre is köszönöm!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."