Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZT láttátok már?<#wow1><#wow1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Glpetyus
makettinfo cserebere topikjában pont pár napja hírdetett valaki.

Uhh, úgy látom a revell bekeményített, minden elismerésem<#worship>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
A T1-est is újra ki fogják adni,nyitható lesz rajta minden!

katt

adamfesto
Sziasztok!
Matrica lapot keresek, olyat amit én tudok nyomtatni. Természetesen a vizesre gondolok.
Ha valaki tudna egy linket küldeni az sokat segítene, köszi.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

BANYEK!!! Szép példány! <#guluszem1>

Per pill a MiG-17-essel szenvedek, pocsék makett (olcsó hús + a leve <#shakehead>) Most egy darabig nem fogok repülõzni...<#nyes>

Köszi a Neoflexes válaszokat!
Glpetyus
Glpetyus
áá nem hinném,kõkeményre szárad.
lakkbenzinnel,vagy szintetikus higítóval.
ez az.

Min ügyködsz? <#conf>
Beszívodás alatt azt értem, hogy valahova többet kenek, megszárad, megcsiszolom és napok múlva "behorpad" a tömítõ. És mivel lehet visszamosni/higítani?
Ja és csak egyfajta létezik? (nem tudok mellényúlni?)<#idiota>
Glpetyus
kipróbáltam ezt a ragasztó-gyurmás maszkolást.én blu-tac helyett a pritt gyármányát próbáltam ki,és bevállt.
1-2 helyen hagyott nyomot,de azt újjal letöröltem,és kész.
egy csomag kb 350 ft,és a látszat ellenére kiadós is.

Glpetyus
megszárad 1-2 óra alatt.
beszívódás alatt mit értesz?
visszamosható igen.
ami azt illeti én higítani is szoktam néha,ha olyan célra kell.

Petyus!

Kifogytam a tömítõpasztából és arra gondoltam, kipróbálnám a Neoflexet. Milyen gyorsan szárad? Be szokott szívódni? Ha olyan helyre kerül, ahova nem kellene, képlékeny állapotában "visszamosható"?
Ez igen! <#guluszem1>
<#finom>Ötletes, határozottan tetszik. Lassan jön a revell trabantja, gondolom az is jó tuningalany lesz.:D

Glpetyus
szép :)
tetszik a T1-es.

greg benz
<#wow1><#wow1><#wow1>

Ha menni nem is fog, de szépen el fog égni :D

Glpetyus
szén bele,meg víz,és talán még megy is :D

<#wow1><#wow1> Hajrá, te is meg tudod csinálni:D

Köpni-nyelni nem tudok! <#guluszem1><#wilting>
modellmaker
úgy látom minden kategóriának megvan a maga elmebeteg állatja... <#idiota>

nagyon durva! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

m1garand
ez fantasztikus!!

makett.tk

Glpetyus
Glpetyus
jól néz ki.

kinek van tapasztalata a KP ( Kopro ) makettekkel kapcsolatban...találtam párat jóárasítva...gyakorlásra megfelelnek...vagy többet is ki lehet hozni belõlük esetleg ?

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#eljen>

Tegnap elmentünk a barátnõmmel ide: KATT Szinte minden járgány belülrõl is megtekinthetõ, korrekt leírás tartozik hozzájuk, ha valami kérdésed van, megkapod rá a választ. Ja, és még bõvülni fog a gyûjtemény! <#eljen>
Jagi
grat hozzá <#zavart1>

Glpetyus
hát azért raktam már rosszabbat is,de...

Annyira gáz volt?
Glpetyus
örülök ha tetszik :)

de nézd a jó oldalát,legalább megkímélted magad 1-2 idegsokktól <#idiota>

<#eljen><#taps>; grat!!!
Marha jó!!! (utólag kicsit bántam, hogy odaadtam, de a képek szerint a legjobb helyre került <#wink>)
Glpetyus
thx!

MM:
jah,egy pár napja :)

<#eljen>Fasza lett, gratula:)

modellmaker
Nem is tudtam, hogy te is mostanában regeltél oda. :)

Glpetyus
Hahó :)
Elkészült.

Glpetyus
esetleg fanatikus átalakítoknak jó lehet,mert elég érdekes típusokat gyárt.

Ez a szakasz lenne esetleg/Platoon/?

köszönöm, pont erre voltam kíváncsi :), jó áraik vannak...és az nem mindig elõny...fõleg ha a minõség rovására megy...

Glpetyus
ez a gyártó még létezik?!
nem semmi.

Amikor kezdtem a makettezést,már akkor is "gyenge" minõségûnek számított,inkább gyerekjáték,mint makett.

Sziasztok!

Szívesen vennék egy kis segítséget, tanácsot, tippet-trükköt.
Konkrétan a panel "kontúrozása" érdekelne, illetve ennek pontos folyamata...Jobban örülnék, ha valaki leírná személyes tapasztalatát, mint hogy olvasnivalókkal bombáznátok.:) Remélem megértitek. :D
(egy Lancaster MKII-õt készítgetek, bár még csak a pilótafülkénél járok...:P)

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Esetleg ismerõsek ezek az arcok?<#vigyor4>
m1garand
várom

makett.tk

Ha meglesz csinálok dobozbontást...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."