Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
a., makettnál gáz a kis kép, mondhatni értelmetlen...
b., lehet, csak messzirõl szép

modellmaker
hogy lehet a missing-lynx fórumára kibaszott 581 px × 389 px képeket feltenni????? indexképek kellenének, hogy még ennyit se lássak <#falbav><#wilting>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

m1garand
látom, minden világos, gyorsan kapcsoltál

makett.tk

<#kuss>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

m1garand
egy 14k dragon ott csak 7k

makett.tk

modellmaker
azért kötnek bele, mert a mûanyag vegyi-anyagnak minõsül.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
ehehehe.... (nem kárörvend)<#whatever>

Azért ez szemétség. Kibontják a csomagot és látják mi van benne, ennyire hülyék lennének? Miért pár mûanyag makettbe akarnak belekötni, mikor sokkal értékesebb dolgok is érkeznek?
Meg egyébként is, ha nem lépted át a limitet, nem elég nekik a fizetést igazoló email??

Nekem az a véleményem, hogy Angliából kell rendelni (pl modelhobbies-nak jó árai vannak), a fontnak is egész jó az árfolyama, gyorsabban ideér a csomag és a vámhivatalnak is bemutathatsz😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

m1garand
50usd volt, nem volt számla és nem hitték el, irtam levelet a haverral, hogy tényleg ajándék, de jött ua a hajóval céges címrõl is azt is elkapták de az emiatt bukta volt, de a makett vámmentes csak áfa terheli, az elektronika szerintem vámos is, szerencséd volt szerintem rám szálltak mert neven alapján sorolta a nõ, hogy mim van náluk.

makett.tk

Milyen értékben rendeltél?
Én ipodot vettem Usaból 200 dollár (50 felett már vámolnak), és simán átjött.

m1garand
meg elszabadultak a vámosok is, alig tudtam kivédeni, hogy a giftes csomagomra áfát és vámot fizessek!!!!, soha nem volt ilyen

makett.tk

Glpetyus
<#csodalk>

Okés, köszi!
Jah, nagyon elszabadultak az itthoni árak, pl. Dragon Panzerjager I -es 14k-ért???<#conf><#csodalk>
Glpetyus
örülök,ha beválik 😊

változó,nyílván nem mindegy mekkora adag száradását kell kivárni.
egy pár óra múlva csiszolható.
érezni fogod 😊

Glpetyus
Kipróbáltam a Neoflexedet; kilökõtüskenyomokat tömítettem...barátom, eddig NAGYON elégedett vagyok vele! Picit kényes helyre is került, de egy higítós ecsettel teljesen eltüntettem róla <#wink>.

Meddig szoktál várni a száradással csiszolás elõtt?
Elnézegetném itt a vitrinemben <#nyes>
Glpetyus
😮
<#szeret>

Glpetyus
😊

az SA-4-es ára is szép lehet.

Nyami! <#buck>
Lassan már én sem tudom számontartani a futó projecteket...<#eplus2>
Glpetyus
nem is mondtad,hogy egy olyat is elkezdtél.

Én meg elõkaptam a KV-2 -est befejezésre és hiányzik az egyik görgõ. Hova a fenébe játszhattam el <#conf>
Legalább nem unatkozol...<#idiota>
Glpetyus
hát abban a boltban nem.

Tamiya nem volt?
Semmi extra, csak így jobban tetszik...<#wink>
Glpetyus
basszus.
havernak születésnapja lesz,és gondoltam hogy meglepem a szokásos pia-adagon túl,valami különlegességgel.
vicces pólót,mókás bögrét,egyébb szirszarokat persze nem akartam,mert egyrészt azt már kapott,másrészt már k. unalmas.
Velem együtt,õ is szereti a VW-ket,így jött az ötlet,hogy valami vw makett...
Emlékeztem,hogy régen vmi dok. filmet néztünk,és akkor nagyon megtetszett neki a SCHWIMMWAGEN.Be is szereztem szombaton egy italeri-t.
Na ez volt a hiba.
4 óra alatt összeraktam az alkatrészek zömét (talán ha 30 van).
De a belsõ az nagyon gáz.Teljesen rossz ülések,a karosszéria belsõ faláról hiányzik az összes merevítés,a mûszerfal nevetséges.
Úgyhogy építhetem át az egészet.

A külseje még csak-csak elmegy,bár ha az útmutatót követnénk,inkább kapnánk egy kübelwagen-t a végére,mert egy csomó alkatrészt rossz helyre jelõl.
A gumik mintája is kalap sz.r,de azok így maradnak..
<#bdead>

Jó lett ez<#eljen>
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért hátrafele néz a torony?😄D Extra hajtás?😄

Jagi
nekem is azé kell mert hely már van rá + össze-vissza a kecóban szarul mutat a mûanyag xD

Hmmm...pedig "csatak" barna. Nem homok barna az igaz, hanem ilyen:

Barna pasztellkrétával porozva. Lehet, hogy a fényviszonyok miatt látod zöldesnek. Ha kijavítom a hibáit, lefényképezem a szabadban is, hátha...<#nyes>
modellmaker
azt mondani is akartam. 😊

meg nekem kicsit zöldes a színe. homok színûnek kéne lennie.

Kijavítom, meg még a hátulját kell összekormoznom a motornál.
Glpetyus
tudom,direkt túloztam,mert gonosz vagyok <#alien>

Nem olyan nagy ám....<#vigyor5>
Glpetyus
fúú,én már mióta össze szeretnék rakni egy jó nagy vitrint.
mostmár alig van helyem a polcokon,ráadásúl ugye a porosodás...

Glpetyus
jó lett!

de ekkora újjlenyomatot még az életben nem láttam maketten,mint ami ennek a csöve alatt van 😄D

Jó, hát akkor a szokott módon: képek itt! <#idiota>
Elkészült az IDF M60 Blazerem.

Jagi
köcce...

modellmaker
annál a görgõsnél van egy jobb fajta. csapágyas. nem lötyög, és úgy marad örökre, ahogy elõször beállítottad. pénteken megkérdezem a nevit neki. 😊

Jagi
sokan csináltatok üveges vitrint nem?
rajzok vannak valahol a neten, ami alapján méretet megtudnék? Egyfajta "konfekció"vitrin tök jó lenne, csak a pofámról sûlne a bõr, ha meg kéne venni 😊 inkább megcsinálom. Ötlet?
A csúszósinekre kéne valami mert a fémprofilos sztem csuda (látsd: klaviatúra tartó)
szóval mostmár van hely lehet csinálni...

Jagi
xD
jó tudni, hogy va mindíg másik thx <#eljen>

Glpetyus
muhaha.
nem csak a sziti viszi le a régi festéket.
kipróbáltam a teszkós "Mr. Matters" -vagy ilyesmi nevü szert (200 ft,sárga flakon,granulátum).Ugyanolyan hatékony,mint a néhai(?) szi-ti.

Volt régebbrõl vagy 4 doboznyi dragon figura,amik festése mai szemmel már elég ócska volt.
Most jól lemarattam vele mindet <#vigyor1>

Glpetyus
<#merges2>

Jópofa <#nyes>
akkor az sg-vel van gond<#bdead>

modellmaker
mert nemzetközi szinten is gyors.

ez se rossz😮
Amugy nem értem, miért mindenki a photobucket-et használja, jó lenne be is szúrni õket...