Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Meg egyébként is, ha nem lépted át a limitet, nem elég nekik a fizetést igazoló email??
Nekem az a véleményem, hogy Angliából kell rendelni (pl modelhobbies-nak jó árai vannak), a fontnak is egész jó az árfolyama, gyorsabban ideér a csomag és a vámhivatalnak is bemutathatsz😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
makett.tk
Én ipodot vettem Usaból 200 dollár (50 felett már vámolnak), és simán átjött.
makett.tk
változó,nyílván nem mindegy mekkora adag száradását kell kivárni.
egy pár óra múlva csiszolható.
érezni fogod 😊
20K lesz itthon kb <#bdead>#bdead>
Meddig szoktál várni a száradással csiszolás elõtt?
<#szeret>#szeret>
havernak születésnapja lesz,és gondoltam hogy meglepem a szokásos pia-adagon túl,valami különlegességgel.
vicces pólót,mókás bögrét,egyébb szirszarokat persze nem akartam,mert egyrészt azt már kapott,másrészt már k. unalmas.
Velem együtt,õ is szereti a VW-ket,így jött az ötlet,hogy valami vw makett...
Emlékeztem,hogy régen vmi dok. filmet néztünk,és akkor nagyon megtetszett neki a SCHWIMMWAGEN.Be is szereztem szombaton egy italeri-t.
Na ez volt a hiba.
4 óra alatt összeraktam az alkatrészek zömét (talán ha 30 van).
De a belsõ az nagyon gáz.Teljesen rossz ülések,a karosszéria belsõ faláról hiányzik az összes merevítés,a mûszerfal nevetséges.
Úgyhogy építhetem át az egészet.
A külseje még csak-csak elmegy,bár ha az útmutatót követnénk,inkább kapnánk egy kübelwagen-t a végére,mert egy csomó alkatrészt rossz helyre jelõl.
A gumik mintája is kalap sz.r,de azok így maradnak..
<#bdead>#bdead>
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért hátrafele néz a torony?😄D Extra hajtás?😄
Barna pasztellkrétával porozva. Lehet, hogy a fényviszonyok miatt látod zöldesnek. Ha kijavítom a hibáit, lefényképezem a szabadban is, hátha...<#nyes>#nyes>
meg nekem kicsit zöldes a színe. homok színûnek kéne lennie.
mostmár alig van helyem a polcokon,ráadásúl ugye a porosodás...
de ekkora újjlenyomatot még az életben nem láttam maketten,mint ami ennek a csöve alatt van 😄D
rajzok vannak valahol a neten, ami alapján méretet megtudnék? Egyfajta "konfekció"vitrin tök jó lenne, csak a pofámról sûlne a bõr, ha meg kéne venni 😊 inkább megcsinálom. Ötlet?
A csúszósinekre kéne valami mert a fémprofilos sztem csuda (látsd: klaviatúra tartó)
szóval mostmár van hely lehet csinálni...
nem csak a sziti viszi le a régi festéket.
kipróbáltam a teszkós "Mr. Matters" -vagy ilyesmi nevü szert (200 ft,sárga flakon,granulátum).Ugyanolyan hatékony,mint a néhai(?) szi-ti.
Volt régebbrõl vagy 4 doboznyi dragon figura,amik festése mai szemmel már elég ócska volt.
Most jól lemarattam vele mindet <#vigyor1>#vigyor1>
Amugy nem értem, miért mindenki a photobucket-et használja, jó lenne be is szúrni õket...