69149
-
raptor22 #59416 Akk rosszul emlékeztem bocsi:) még1 kérdés. Kártyás fizetésnél kártyaszám, lejárati szám és a hátoldalon lévő 3 szám megadása és kész is? Gondolom a további lépések már csak ilyen összegző, végső leokézás.
Valamint az Out of Stock Handling-nél érdemes az utolsót bepipálni, ha szeretném h csak akkor postázzon ha minden benne van a csomiba amit kinéztem.
Most nézem h debreceni vagy:) én nyh-i vagyok, öcsém tanul Debrecenbe, ha a jövőben rendelsz/rendelek makettet akkor mehet 1xrre a rendelés mert tesóm kontakt személyként viheti a cuccokat ide-oda, nem kell külön a belföldi postáért fizetni:) -
#59415 Nem, a képet én csináltam, hogy hogyan kell gift-ként rendelni a kínaitól. -
raptor22 #59414 Ezt a képet tőled loptam el, a te hsz-ed volt régebbről:) -
#59413 Ilyen Párducom van :D -
Kferro #59412 Ok.
Hétfőn, fél négy után ó neked?
-
#59411 Bármikor csak szólj előtte hogy itthon legyek -
#59410 Igen, érthető. Ezzel a megoldással, és hogy jobban kimarom a hajtásokat, még akár sikerülhet is. -
#59409 Happy birthday vagy hasonló, de nekem nem írta rá sose csak berakja a pipát, hogy gift. -
raptor22 #59408 Loptam ezt a képet 1 régebbi hsz-ből. A Send a gift résznél a Line1-hez milyen dumát írjak, hogy gift legyen? Ti mit szoktatok írni? Gondolom ez azért kell h vámmentes legyen.
-
#59407 Azt csináld meg, hogy szerzel egy 0,5 mm vastag lemezt és a 4. oldalt annak a segítségével hajtod meg, úgy, hogy, a lemezt szorítod le a hajlítóval ami leszorítja a maratást. A maratás sokkal gyengébb mint a lemez, és így eldobatva a szerszámtól fel tudod hajtani, sőt ha kicsit előhajlítod, simán megy.
Remélem érthető.
-
#59406 Hát ez az... Vagy kicsit jobban át kell maratni a hajlításoknál... -
#59405 Egyre jobb. -
#59404 Ma újabb alany:
2-3-4-5-10-15 mm-es fogakkal. Sajnos kicsit lötyögősre sikeredett, de hibátlan. -
#59403 Szerintem tiszta fizika, hogy ezt így szépen nem lehet meghajtani. Akkor lehet szépen meghajtani, ha a szerszám is maximum olyan vastag mint az anyag. -
#59402 Sziasztok!
Maratással kapcsolatban kérdésem a következő lenne: Ha egy maratást négyszögre kell hajtani, de a hajtások közötti távolság 1 mm körül van, viszont a hossza 80-90 mm, azt hogyan lehet meghajtani normálisan, hogy egyenes is legyen? (90X4mm-es lapból kell egy 90X1X1 mm-es oszlopot hajtogatni) Akárhogy hajtom, a hajlítóval, kicsit mindig eldeformálódik, mintha vetemedett lenne. -
raptor22 #59401 Hobbyeasy-n a kosárba betettem a terméket (legközelebb ne kelljen ezzel tölteni az időt), de egy jó órát még böngészgettem és az a termék out of stock lett! Akkor valószínű, hogy vki megvette előttem, vagy pedig az az én kosaramba van benne? -
raptor22 #59400 Okkés akkor szólok neked, sztem a 7végén rendelem meg. Köszönöm de most kihagynám a hajlítót:) am nyomon követtem a készítés folyamatát, le a kalappal, 1az1-be mint az eredeti:) -
#59399 Ha esetleg rendelsz beszállnék.
Fotómaratás hajlító nem kell? Jutányosan! -
raptor22 #59398 Innen fogok igen, csak minden nap más ötletem támad, hogy mit rakjak össze. De ez most nagyon megtetszett. Még sose rendeltem innen, majd ebbe kérem a segítségeteket, de nagyjából képbe vagyok. Ha szeretnél beszállni vmi cuccal szólj nyugodtan. Sztem 1 héten belül dűlőre viszem a dolgot magamba:) -
#59397 Nagyon jól kinéző csomag ez!
Innét rendelsz? -
raptor22 #59396 Ehhez az összeállításhoz mit szóltok? 1/72 F-16D Hasegawa alap + 2 kiegészítő szett Aires
F-16
Aires1
Aires2
Bár a radarantenna az A-verzióhoz való, van egy másfajta radar is, úgymond bármelyik verzsönhöz, de ez nem tetszik annyira.
Aires3 -
#59395 Beszereztem citromsárga és piros revell enamelt, ezekből fogok kotyvasztani a miniarthoz falszínt. A falon már kipróbáltam a vizes sót, nagyon jól ottmarad és szerintem frankó lesz. -
#59394 simán! -
#59393 A másik kettő amit csinálok, azok már le vannak így törve 45 fokban.
Most néztem a hobbyeasyn, hogy bőnyállal 10ezer felett vannak!
Akkor 8ezerért el tudnám adni :) -
#59392 Nekem ez van:
-
#59391 Hajlítók -
#59390 Még csinálok 2 db-ot. -
#59389 Majd lereszelem :D
Amúgy innét koppintottam:
http://makettinfo.hu/upload/201109/tn_800x600_1318472_32768_rez.jpg -
#59388 Fasza, csak a "karmoknak" hegyesnek kellene lennie marha 90 foknál nagyobbat kell hajtani akkor az nem megy. Ha hamarabb ismerlek inkább veled csináltattam volna. Nagyon profil. -
#59387 Elkészült, full alumínium, kettő része között rugók.
-
Kferro #59386 Nagyszerű! Mikor mehetek érte? :) -
#59385 Nagyon masszív lesz.
-
#59384 Ma elkezdtem egy ilyen hajlítót:
-
#59383 NNa úgy néz ki holnap tudok szerezni olyan fincsi lemezt de nem is lemez hanem ami a tejes dobozok tetején van alufólia (picit vastagabb mint a sima alufólia) ha kell valakinek szóljon. -
#59382 Csütörtöktől a Lidlben:
Tartós Ni-MH akkuval: 9,6V, 1000mAh
Fokozatmentesen állítható fordulatszám: 5000-25000ford./perc
50 részes tartozékkészlet a szokványos alkalmazásokhoz
Hordtáskával és akkutöltővel
6990 Ft, 3 év garancia
-
#59381 Valóban vastag picit, de a gyári festék réteg is legalább 1 mm vastag volt rajta, ezzel próbálták kompenzálni szerintem a fém öntési hibáit, és én is ezért nyomtam rá többet a kelleténél. Nem folyt sehol, bár sima Revell makett festékkel fújtam (nem tudom mennyire jó az fémre). -
#59380 Nekem kicsit vastag lett a festékréteg, de szép fényes és ahogy látom nem fojt meg sehol. Szép lett. -
#59379 -
#59378 Tégla, szobabelső. -
#59377 Sziasztok!
Tegnap lefújtam a bukólámpákat a 3900-as pisztollyal, most már meg vagyok nyugodva hogy nem csak az üvegcsék meg a tömlő használható belőle!
Ilyen lett a végeredmény: