69149
-
#59456 Sergionex albumai: (kötelező megnézni)
King Tiger
KV-2
Panther Aus F
PzIII
Stug III -
#59455 Az mi az? -
#59454 De, szürkét! Láttál már maltert? :D -
#59453 Fasza de alatta nem festettél vmi alapszínt? -
#59452 1944, nyár, Belorusszia:
-lemostam a sót forró vízzel, kicsit dörzsölni is kell, de szépen lejött
-
#59451 Az oszlopról már leáztattam. -
#59450 Jó lesz csak koptatni kell, hogy ne üssenek majd el ennyire egymástól.
-
#59449 Arra gondoltam, hogy ott már javították az utat, meg hogy nem nagyon adtak rá, hogy egyforma legyen.
-
Kferro #59448 Miért van néhány kockakő közép- és sötétszürkével, meg feketével megfestve? -
#59447 Várom mikor szeded le a sót. -
#59446 1944, nyár, Belorusszia:
-
#59445 Ne izgulj, majd rendben lesz :) -
raptor22 #59444 Még mindig Request Seller Confirm van kiírva, pedig már 3 napja adtam le a rendelést. Pénzt nem vettek le a számlámról. Ilyenkor ennyit kell várni? Kezdem azt hinni, hogy vmit rosszul csináltam:) pedig nem lehet elrontani:) -
#59443 Kíváncsi vagyok, hogyan válik be a só. -
#59442 1944, nyár, Belorusszia:
-kipróbáltam a só oldatos maszkolást, sok helyen említik és tényleg egyszerű megcsinálni, fogpiszkálóval vittem fel
-megvan a ház külső és belső színe, még kell majd ecsetelni, hogy tipptopp legyen
telós képek sorry
-
raptor22 #59441 Order Status-Request Seller Confirm jelenleg ez van kiírva. -
#59440 ha ezt írja ki (Confirmed & Ready to Ship) akkor csomagolják, ha jön email a csomag azonosítójáról akkor nyomon tudod követni, hogy hol jár. Repcsi 1-2 hét (volt 5 nap is). Hajó 2 hónap akkortól, hogy kifut a hajó. Ha a vámon nem baszakodnak. -
#59439 A rendelésednél aktív pár napig a cancel gomb ha az letelik ill. eltűnik akkor kezdik feldolgozni. Én szoktam írni a boltos srácnak, hogy küldheti és intézi soron kívül. -
Freeda Krueger #59438 Elvileg semennyit.
Ha leadtad a rendelést szinte azonnal megfogják rajta az összeget bár nem emelik le.
-
raptor22 #59437 Kb. hány napot kell arra várni, hogy lecsekkolják a bankkártyámat hobbyeasy-n, hogy valós e a kártya és utána leemeljék az összeget? -
#59436 Ma visszavittem az egyik hajlítót a melóba és martam le belőle, hogy lehessen csukottat is hajtani vele:
Kissé homályos lett :D -
#59435 Volt, hogy 500Dolcsi volt a csomag értéke, de a kínai kevesebbet ír rá a gift opció miatt.
-
raptor22 #59434 A vámon nem szokott gond lenni a Hobbyeasy-s cuccokkal? Eddig a csomag 9e Ft-ot ér, meg ha rá van írva h gift akkor simán átjön.
Mcfrost úgy néz ki h ma este megrendelem a cuccokat amit kinéztem magamnak, ha beszállnál akkor szólj és megdumáljuk. Sztem bőven belefér mert ha jól emlékszem akkor még a fél kg-ot sem éri el a csomag. De ha bárkinek kell vmi írjon nyugodtan:) -
#59433 -
#59432 0,1 mm-es lemezből nagy vonalakban kanyarintottam ki egy doboz formát, hogy meghajtsam a hajlítóval, és úgy érzem használható :)
-
#59431 Ez nagyon szép, elsőre igazinak nézhető simán.
Van egy Academy Tigrisem, teljes belsőrésszel, valami hasonlót akarok vele elérni. -
#59430 Hétvégén őseimnél kerítést építettünk régi bontott téglákból. Unokatesóm hozott egy nagy vizes vágógépet és én vágtam a téglákat. A víz tároló alján pedig szépen leült az a jó kis pépes vörös-sárga-szürke téglapor, ebből gyorsan tettem is félre makettet sarazni. -
Kferro #59429 Ehh, Photobucket...
Megpróbálom Picasával.
-
Kferro #59428 Ez a makett nagyon tetszik!
Hugo Luyten munkája:
-
Kferro #59427 Most képzeld el, ha még internet sem volna. Velünk sem tudnál beszélgetni.
Amikor még én kezdtem a makettezést, hátra volt az internet elterjedéséig kb. 10 év. Hát nem is sokat tudtunk az egészről... :) -
#59426 Makettinfon meghirdettem a fotómaratás hajlítókat 5 és 6ezer forintért, eddig nem nagyon ugrálnak érte :(
Pedig mennyiszer olvastam ott, hogy keresik, bolti ár feléért adom. -
#59425 Igen ez így van. Sőt egymásnak tudtok segíteni, megmutatni ezt azt.
Én itt senkit nem ismerek, aki ilyennel foglalkozik :( -
Kferro #59424 És a rendelések szempontjából ez hasznos információ. :) -
#59423 És? :D -
Kferro #59422 Nem rossz. Nekem tetszik. Egy szép kis ékszert lehet belőle csinálni. Ráadásul maga az alapmakettnek egész jó az ára. -
Kferro #59421 Ok. :)
Egyébként srácok, ha jól számolom, ezen a fórumon legalább négy debreceni van: Raptor22, Stultus78, M1Garand, s jómagam. :) -
raptor22 #59420 Végre sikerült 1 épkézláb szettet összedobnom. Mit szóltok hozzá? Nekem tetszik, 1/72-es szal nagyon mütyür ez egész de hát így a kihívás:) a hozzávaló Eduard kiegészítő nagyon bőséges:) a létrán még gondolkodom:) de nem sokat mert lemaradok mint legutóbb:)
F-16CJ
Eduard
Létra -
#59419 Megbeszéltük. -
raptor22 #59418 Köszi a segítséget:) néhány napon belül szeretnék rendelni, de még nem döntöttem el, hogy mibe fogjak bele, mindig van vmi új elképzelésem:) -
#59417 Kell a kártyatulajdonos neve is.
Ha türelmes vagy akkor igen.
Pénteken rendeltem de kövi alkalommal tuti megcsináljuk.