69149
-
#59496 De a matrica választék ölég kemény :D -
#59495 Tamiya feeling. -
#59494 Erről lenne szó. -
#59493 Üdv!
Kamionokat nem csinál senki?
Csak én? :D:D -
#59492 Igen, ez. -
#59491 Melyik trumpi, kérek linket? -
#59490 Ez van hozzá?
Kivi vagyok Trumpiban mi van, már ha lesz :D -
#59489 Tamiya Abrams matrica
-
#59488 csak az a kék bicikli..... -
#59487 Ámulok, bámulok, arcom teszem vissza a helyére! -
Kferro #59486 Most hétvégén volt az Euro-Modell 2011 makettkiállítás- és verseny Riedben. Engedelmetekkel pakolok fel pár fotót a nekem tetsző munkákról:
-
#59485 A megújult Eduard honlap most nagyon jó. Még az Academy Tigerhez is találtam maratást, zimmeritet és belsőteret. -
raptor22 #59484 Akkor a polgári nevedet elkérhetem?:) -
#59483 Biztos nem :D -
raptor22 #59482 Mcfrost alapján fogja tudni, hogy ki vagy?:) -
#59481 Még jó hogy:D -
raptor22 #59480 Örök hálám:) Hivatkozhatok rád, vagy mit írjak neki, hogy ki adta meg az elérhetőségét? -
#59479 -20% -
#59478 [email protected] -
raptor22 #59477 Őt hol lehet elérni, v hogy tudnám megkérdezni, hogy tud e nekem olyat szerezni ami nekem kell? -
#59476 Csitei Bélától vettem én az Eduard maratást. Bolti ár -20% volt. -
raptor22 #59475 Hátt csak 3 hét mire megkapja ő, akkor még 2 hét mire ide ér. Addig meg hozzá sem tudok kezdeni a repcsihez, csak nézhetem. Más makettet nem csinálok, erre várok. Még szétnézek európai oldalakon, hogy ott mennyivel drágábban jön ki, ha nem sokkal több akkor megrendelem onnan, és akkor hobbye-ről csak az a 2 dolog jön nekem. -
#59474 Várja a válaszod, mi legyen? 3 hét múlva lesz, küldje-e utána plusz postáért. Tehát, most kifizeted a csomagot, a maratás postáját, meg mikor megjön.
Ahogy néztem 3-600 ft a posta, szerintem kérd, hogy küldje utánad. -
raptor22 #59473 Edaurd 73202 can only arrive again in 3 weeks. But we have to charge shipping cost to send it alone. Please have your advise.
Ezt a választ kaptam tőle. 3 hét múlva lesz újra. A levél többi része homályos nekem, vki kisegítene? -
#59472 Ma septiben kipróbáltam valamit:
- azokat a macskaköveket, amiket olajfestékkel átfestettem, egy fogkefe segítségével erősen átdörzsöltem és láss csodát nagyon szép lett, mármár olyan, mint az a kép amit betettél! -
#59471 Elfogyott, de rendel belőle és majd küldi. Külön posta díja lesz. De egy maratás eljön borítékba is. -
Kferro #59470 Azt, hogy becsületes iparosmunka, de semmi több. Valahogy hiányzik belőle az élet, már ha szabad ilyet mondanom egy üres dióra. :)
A házfal túlságosan egyszerű, a kövekkel meg nem akart a készítő sok időt foglalkozni.
A Pro Modellben lehet látni olyan spanyol szerzők munkáit, akik a hasonló dolgokat lefújják alapszínre, majd kockánként festik, árnyékolják azokat. -
#59469 Ehhez mit szólsz? -
raptor22 #59468 Nahh köszi a tippet ez tetszik nekem:) -
#59467 Igen, mert arra gondolhat, hogy szerdán kap és utánad küldi. Nem akar elesni egy ekkora rendeléstől, mert hiányzik, egy majd tutira beérkező cucc.
Kérdezd meg, mikor lesz, ha hamar addig tegye el a csomagot, ha nem hamar, akkor utánad küldi-e ingyen. -
raptor22 #59466 Van benne vmi amit mondasz! Sőtt, még most is lehetne rendelni abból a kiegészítőből ami kéne nekem is!
Csak tényleg az a vicces h azt x-eltem be ha vmi hiányzik, akkor törölje a rendelést. De ezen felül mégis küldi...aztán küldi nekem az e-mailt, hogy utánrendelésbe küldje e. De hátha M1Garand erre jár aztán segít benne. -
#59465 Ha utánad küldi, ingyen, az lenne a jó. Mert szvsz Te időben leadtad a rendelést és akkor még volt, tehát valahol az ő hibájuk. De nem értek annyira hozzá, ezt csak gondolom. -
#59464 Annyi csak, hogy az alja, az út még csak alapozva van. Itt próbáltam az olajfestéket, mint lejjebb említettem:D Bár az elképzelésem az volt, hogy nem lesz egyszínű a kő, sem az összes tégla, mint a valóságban sem, de akkor erről lehet leteszek :D
Iagándiból kicsit megvagyok most lőve az úttal. -
Kferro #59463 Akkor jó. :)
-
#59462 Köszi, értem!
Segítségnek vettem. -
raptor22 #59461 Vmi olyasmi lenne, hogy küldje e el utánrendelésbe ha lesz majd? Csak az a vicces, hogy azt pipáltam be, hogy ha vmi nincs akkor törölje a rendelést, és hobbyeasy-n már készen áll a szállításra... pedig ami hiányzik a nélkül nem ér az egész semmit sem. Ilyenkor mik a lehetőségek? -
raptor22 #59460 Kaptam Daniel-től egy ilyen választ a rendeléssel kapcsolatban:
Sorry that we have sold out Edurd 73202. Would you like to backorder it?
A második mondattal vagyok bajba, hogy azzal mit akar mondani. Szeretném e e nélkül a rendelést, vagy h rendeljenek belőle? -
Kferro #59459 Mcfrost!
Bevallom, nekem nem tetszik a macskaköved. Nagyszüleim utcájában volt ilyen, s még elevenen él bennem a kép, hogy milyen mély szürkék, szinte feketék voltak azok a kövek, s mennyire eltérő árnyalatot viseltek.
Én azt javaslom, hogy ne foglalkozz most azzal, hogy esetleg cserélhették a köveket, mert feleslegesen megbontja az alap egységét. Ráadásul ahogy most nálad meg van festve, az olyan, mintha az egész kövezetet kicserélték volna (világosszürke), s csak pár követ hagytak volna meg a régiből (sötétszürke kövek).
A köveket mindenképpen precízen, pontosan fesd meg, mert jelen pillanatban bizonytalan a szélük, s ez nagyon lerontja a minőségét. Ilyenekre gondolok:
Adóba László: Építsünk diorámát c. könyvéből (aminek a megvételét csak ajánlani tudom, ha diorámát építesz) íme egy kép, hogy ő hogyan képzeli el a macskakövet. Hozzáteszem, nagyon élethű:
A vakolatodnál M1Garandnak igaza van, a megszáradt vakolat nem ilyen szürke, hanem szinte fehéres, világosbarna színű. Ráadásul nekem túl szabályosak a sóval készített foltok.
Megint egy kép az Építsünk diorámát c. könyvből.
Ismételten hangsúlyoznom kell, hogy nem a műved leszólása a cél, csupán tanácsok adása, hogy segítsek neked. :) -
#59458 Ha megszárad nem, szerintem. -
#59457 Amivel vakolnak és falaznak, na az szürke.