Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
ezt mutogathattam volna. gunze-éknál nem szokás ráírni emberi nyelven, csak japánul... 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
uhh,nem irigyellek<#wilting> "szembe kerülés esetén azonnal bõ vízzel mossa ki,a termék dobozát mutassa meg az orvosnak"<#idiota><#idiota><#idiota>

modellmaker
*mert

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Idei év tanulsága: ne csapódjon hígító a szemedbe, be kurva szar érzés. :|

Békés Boldog Karácsonyt kivánok!

Boldog Karácsonyt!
greg benz
jajmá..

greg benz
És akkor mégegyszer,megadva a módját😄

m1garand

makett.tk

greg benz
Úgyvan,kellemes ünnepeket😊

Glpetyus
kellemes ünnepeket minden makettezõnek! 😊

greg benz
Ésakkormostújra😄

greg benz
Sziasztok!

Hátha valakit érdekel😊

Glpetyus
<#guluszem1>

modellmaker
kassán, meg börzén.

Jagi
thx, a Tamiyát hol szerzed be? Mert csak azért rendelni nem akarok.

modellmaker
nekem Tamiya clear dolgaim vannak, egyik klubtárs Gunze-t használ, mindkettõ jó minõségû, nem fakul.

Jagi
kérdés...
A Humbrol és Revell clear red, orange festékek egy idõ után kifehérednek.
Ki mit csinál vele hogy aolyan legyen amilyen volt?
Vagy. Gondoltam még Gunze meg modelmaster termékekre, azok milyenek? Van tapasztalat?

Glpetyus
<#eljen>

Szép lett, grat!! <#eljen><#eljen>
Jagi
Esett a hó 😊

a benti képek szarok, kint meg nem tudtam az elejét megfotózni rendesen... na lol

katt

Willi Betz
Nem tölt be. Azért köszi.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Jagi
Utoljára írtam angol kiosztásról.<#wilting>
ha sikerül elõkerítenem a kábelt a géphez már jönnek is a képek, ellenkezõ esetben... mindenkinek a képzeletére bízom

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jagi
Általában a gzártók a típusok high-tech-jét csinálják.
ezért van Hondából csak Type-R a lancerbõl evo, a galantból meg az aszzem összkerekes safari kivitel (a '91-esbõl, bár azt szerintem majdnem lehetetlen megkeríteni, de kéne az is).
Sajna ez van. De egy hatchbacket meg sedant azért csinálhatnának mindegyikbõl ne csak az egyiket már.
Dehát nem hiszem, hogy emiatt az üzi miatt meg fog változni a gyártók nézete errõl.
Persze lehetetlen minden kiadott típusból kitet kiadni, de a Mitsu Colt azért hiányzik a palettáról, ahogy sok más is.

greg benz
dobozbontás
építés

Csak AMG-s van belõle,ha jól tudom

Willi Betz
Próbáltam képeket keresni róla,de nem nagyon találtam. Mégis,hogy megnézzem összerakva. Lenne még egy hülye kérdésem,ebbõl a kupéból létezik olyan ami nem AMG?

greg benz
Igen,a Tamiya makettekre nem sûrûn szokott panasz lenni,fõleg illeszkedés terén nem! Ez a készlet pedig egy nagyon jó kis darab,a motorja is elég részletes,meg az alváza is szépen ki van dolgozva!Sõt,asszem a motorháztetõben a rács úgy van elvileg ebben is öntve,hogy a kis lamellák között tényleg rés van,nem pedig egybe mûanyag az egész.. Legalábbis nekem az sl500ason úgy volt

Willi Betz
Sziasztok!
Érdeklõdnék,hogy a Tamiya makettek mennyire jó minõségûek? Jól illeszkednek-e egymáshoz a darabok? Konkrétan ezt a makettet nézegetem:

greg benz
<#eljen>

Jagi
Yay! Kász a Honda, amit feltölt az akksi csinálom a képeket, holnap meglátjátok mi lett belõle.

gordon 24
<#nevetes1>

Downhill!!

greg benz
<#miaz><#idiota>

Glpetyus
<#wow2><#help>

greg benz
<#puszis>

Glpetyus
gyönyörû!

greg benz
Nem,nincs kedvem azzal is törõdni<#idiota>

Toby0501
Blogot nem csinálsz neki?<#zavart1>

m1garand
de miért fénylik az ülés? /bocs/ <#hehe>

makett.tk

greg benz
Háj!

Elkészültem a kipuffokkal

greg benz
😄D

De amúgy úgy utálom mikor ilyen van..a kép "létrehoz" egy hibát,aztán mindenki abba köt bele,én meg magyarázkodhatok<#buck>

Toby0501
Mondd azt, hogy bõrülések vannak benne, azt le van tudva!<#idiota>

greg benz
Nem fényes,csak a képen tûnik buzi fényesnek..te vagy a második aki beleköt<#falbav>

modellmaker
de miért fénylik az ülés? oO

greg benz
képre

greg benz
Háj<#wave>
Kis haladás az alfával<#wink>

Jagi
olyan 3 mm-t kellene kitölteni

m1garand
ha vastagon akarod a homokot pl gödör akkor, belekeverd, ha csak vékonyan akkor a másik

makett.tk

Jagi
kérdezek, d elõtte vázolnám:
adott folyami homok meg dioráma alap.
A kötõanyag sziloplast vagy sulifix. Na melyik legyen?
Keverjem bele a homokot a kötõanyagba vagy szórjam rá sztetek?