Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Humbrol és Revell clear red, orange festékek egy idõ után kifehérednek.
Ki mit csinál vele hogy aolyan legyen amilyen volt?
Vagy. Gondoltam még Gunze meg modelmaster termékekre, azok milyenek? Van tapasztalat?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ha sikerül elõkerítenem a kábelt a géphez már jönnek is a képek, ellenkezõ esetben... mindenkinek a képzeletére bízom
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ezért van Hondából csak Type-R a lancerbõl evo, a galantból meg az aszzem összkerekes safari kivitel (a '91-esbõl, bár azt szerintem majdnem lehetetlen megkeríteni, de kéne az is).
Sajna ez van. De egy hatchbacket meg sedant azért csinálhatnának mindegyikbõl ne csak az egyiket már.
Dehát nem hiszem, hogy emiatt az üzi miatt meg fog változni a gyártók nézete errõl.
Persze lehetetlen minden kiadott típusból kitet kiadni, de a Mitsu Colt azért hiányzik a palettáról, ahogy sok más is.
Érdeklõdnék,hogy a Tamiya makettek mennyire jó minõségûek? Jól illeszkednek-e egymáshoz a darabok? Konkrétan ezt a makettet nézegetem:

De amúgy úgy utálom mikor ilyen van..a kép "létrehoz" egy hibát,aztán mindenki abba köt bele,én meg magyarázkodhatok<#buck>#buck>
makett.tk