69149
-
#59536 -
#59535 Azt szeretném kérdezni, hogy az Abrams-hez van málha cuccod? -
#59534 Katalógus? -
#59533 Köszi!
Mi az a miniart könyv? -
#59532 Ezért írtam, hogy nehéz lesz.... -
#59531 De ma már inkább csak ezeket használom csiszolásra. [URL=http://www.modelsforsale.com/catalog/product_info.php?products_id=419478-MFS---Super-Set-of-Files-and-Sponges-8-pieces-Scale-na-#010]Link[/URL] -
#59530 Nekem ez van mindenhez elégszokott lenni.
Tamiya tűreszelő -
#59529 iigen ott már jártam és vettem is egy készletet 400 pénzért de azok túl nagyok -
#59528 Átsétálsz a praktikerbe szerintem találsz kínait. -
#59527 Nehéz ügy, de ez talán -
#59526 Kollegák létezik Tűreszelő 2-3mm es átmérővel valahol nem túl drágán?
-
#59525 De van!
De én ezt már 1 szer összeraktam csak egy idő után meguntam és újra kezdtem és tuning lesz belőle:)
-
#59524 Dobozbontásról nincs képed? -
#59523 Köszi szépen:) -
#59522 Nekem tetszik, bár nem vagyok eléggé tisztában a kamionokkal. -
#59521 Üdv!
Elkezdtem a scania módosítását!
Egyik felén kész az oldalpanel!
A hátsó lökös 12 darabból áll,már színre is festettem majd arról holnap kép!
(kb eddig 2-3 óra munka van benne durván)
Na de képek!
Vélemény jöhet:)
-
#59520 Vaterán vettem 7 ezeré:
-
#59519 1944, nyár, Belorusszia:
Volt egy kis ápdét:
-tégla árnyékolás
-vakolat színe
-kövezés alapszín
-
#59518 Nem faberakás, hanem aranyszínűvel (vagy valami olyasmi a színe) van festve, csak elég vacak lett, (hiába, nagyon kell az az airbrush...) meg a képek is mobillal készültek. De köszönöm a linket, hasznos! -
Kferro #59517 Jól sejtem, hogy faberakás lenne a Bogár oldalán?
Itt egy építés, ahol láthat, hogyan kell élethű famintát festeni. Ilyet:
Link:
http://ratomodeling.com/finished/dfs194/ -
#59516 Sajnos csak telefon volt a közelben... :S
Amúgy - mint mondtam - bőven van mit fejlődni. :) -
Kferro #59515 Én nem próbálkoznék a fúró oldalirányú mozgatásával, mert az nem arra van kitalálva. Vannak direkt marófejek, amikkel ezt meg tudod csinálni.
De szerintm a legegyszerűbb, ha tűreszelővel alakítod ki a lyukakat. Hidd el, szépen meg lehet azokkal is csinálni.
S még valami, amit szerintem elfelejtettél: szintbe kell csiszolni a lyukakat. A második képeden látszódik, mikor lemez is rajta van, hogy a fúrás után roncsolódó lyukszélek nem lettek a síkbacsiszolással eldolgozva, s elsősorban emiatt lett csúnya a végeredmény. Íme, itt látszik, mire gondolok:
-
#59514 ez igaz . -
#59513 Mértet neked kell tudnod :) -
#59512 lehet ha 2 sztirollapot összeragasztok az jobban nézne ki.
(a felsőt kifúrnám szépen türelmesen.) -
#59511 megpróbálom szebbre faragni (fúró,Gravírozó) de nem lesznek túl nagyok a lyukak? -
#59510 Értem, értem!
Hát, én újból felragasztanám azt a papírt, majd gravírozó segítségével formálnám a lyukakat. Ha az nincs akkor fúrógép és 2-3-as fúró és szépen oldalirányba mozgatnám az ovális furatoknál. -
#59509 jaa fóliár rakott rá és ahol kifúrta ott belenyomkodta a lyukba. Így olyan hatást keltett mintha mélyedések lennének. Simának tűnt a dolog de nem tudom olyan pontosan kikaparni a lyukakat. -
#59508 nem Fénymásolt egy rajzot azt ráragasztotta a lapra, Kifurta faragta és a végeredményen baromi jól fest.itt a link valahol középen van.
-
#59507 De hát az valami fotómaratás? -
#59506 nna már most szerintem baromi béna lett.
Kérdés: Hogy tudom ezt kijavítani és valahogy máshogy megcsinálni? -
#59505 És ez lett belőle:
-
#59504 A jukakra gondolok -
#59503 mostmár látszik?
-
#59502 Így:
-
#59501 Mit? -
#59500 Na mégegyszer
Szal ezt akartam elérni:
http://www.kephost.com/images4/2011/10/13/dvzkc88cv1jfvc9cfuya.jpghttp://www.kephost.com/images4/2011/10/13/8k1s810f3c9rtx7ugzzk.jpg -
#59499 Helló Mindenki.
Segítséget kérek tőletek.
Ezt akartam csinálni:
És ez lett belőle:
De ez szerintem béna lett nna hogy lehetne az okozott kárt hejreállítani?
Hogy ezt elérjem -
#59498 A képek minősége sokat ront a járművön, vagy direkt? :D -
#59497 Sziasztok!
Nemrég elővettem a kb. 4 éve elkezdett Hasegawa VW-Bogár makettemet (elkezdett alatt azt értem, hogy ki volt bontva ) és mivel most elég időmilliomos voltam készítettem belőle egy custom gépet, amolyan Cal-look stílusban. Figyelem! Roppant kezdő vagyok, elég gyér felszereléssel, tulajdonképpen ez az első munkám. No de elég a mentegetőzésből, ha nem gond megosztom Veletek. Tudom, sok a hibája, de ennyit tudtam kihozni egyenlőre magamból és a rendelkezésre álló felszerelésből. Lesz ez jobb is! :) Nos a képek:
Ilyen lett volna, ha változtatások nélkül készül el a makett:
És ilyen lett végül:
Nos, ilyen lett. A jövőben is ebbe az irányba szeretnék haladni, mármint nem a gyári makettet elkészíteni, hanem egyedivé tenni.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: Kiegészítőket (felnik, kererek, gumik, stb...) honnan a legérdemesebb rendelni? Ahol van választék és jók az árak is. Airbrush-t akartam még kérdezni, de visszaolvasva nemrég volt róla szó, úgyhogy ez kipipálva. :)
További szép napot.