Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egy vmi nem. A 2. képen látszik, hogy a pácéllemezek találkozásánál világos pigmentet használtál. Nem kéne annak sötétebbnek lennie?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Amúgy örülök, hogy tetszik a többieknek is, ha valami kritika eszetekbe jut, osszátok meg velem, ha tudom, javítom.

Jól elb.sztam a festést a tornyon,mostmár másodjára.
Most meg ázik a lefolyótisztitóban... <#szomoru1>#szomoru1>
Valahogy ez a makett nagyon nem akar összejönni.
Én hülye,hogy mért nem volt elég az eredeti elképzelés (egyszinû torony,több/más színû test) <#falbav>#falbav> <#violent>#violent>
A Trumpeter német kv-2 (German Pz.Kpfm KV-2 745(r)) készletébõl keresném a "németesítõ" öntõkereteket.
mookush(kukac)gmail(pont)com
Vagy nem iszol 2 hétig és megvan a kompi ára<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
1: szar
2: hamar kifogy
3: ahhoz képest k*drága
4: sokak szerint használhatatlan,fröcsköl vele a festék össze-vissza
5: csak a revell stukikhoz tudod használni,amik szintén a rakás sz*al egyenlõk nagyjából.
Talán ha nem tervezed hosszútávon folytatni a makettezést akkor "megéri" csak egy ilyenre beruházni a kompresszor helyett,de szerintem még akkor sem,mert csak elveszi a kedved az egésztõl...
Pap Lacinál tudsz venni airbrusht, és kompit.
Festéket én angol webshopból szoktam venni olcsóbb sokkal mint itthon.
Hígítót Szûcs Lacitól.
makett.tk
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
amúgy két különbözõ szín fujás között is ki kell mosni a pisztolyt vagy csak mielõtt eltenném??
festékpisztoly
levegõkábel
levegõ palack
higító
maszkolószalag
festék
kihagytam valamit??
a festékpisztolyt egy bizonyos szín fújása után ki kell valahogy mosni?? vagy hogy mûködik ez??
tehát festékpisztollyal ugyanúgy felviszem a fényes lakkot mint a festéket?
1. ugyebár a tankok, repülõk festése egy picit matt-abb az autókénál. Így alapból csak festéket felkenve pont jó ez a mattság. De mit csináljak ha autót építenék és kell hogy fényes legyen a fényezés???
2. Néztem a neten hogy vannak levegõ palackok is. Tehát nem kell mindenáron kompresszort vennem az airbrush stukihoz??
sorjától és öntéshibától mentes boldog új évet kívánok^^