Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skate00
ú, egy ilyen kb milyen árban van? és hol kapni?
am jó a oldal, Tetszik.

greg benz
Nekem ez van meg,állati jó készlet

skate00
ez de jó
sajnos most mint pénzem amugy megvenném.
Valakinek van vmi hasonlója?
Ae86, Corolla Gt, Hachiroku , ki hogy ismeri.

greg benz
Jó lett,tetszik!<#eljen>
Fasza ezzel a felnivel

MikX
Noh, ittenvan:

Igaz, nincs teljesen kész... 😄
Hiányzik a légszûrõ, a kipufogódob, meg az ablaktörlõk...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

greg benz
Képt<#banplz>

MikX
halihó mindenki!
Uhh, már vagy 1000 éve nem voltam itt... 😄
Meg úgy a modellezés felé sem, de most úgyérzem folytatom...
Nemtom ki emlékszik, legutóbb kb 2 éve egy R33-at csináltam motorral, az kész lett, majd rakok is be képet, ha találok 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

m1garand
honnan rendelted, és ki a feladó? Nekem is volt ilyen de találtam megoldást 😄

makett.tk

greg benz
Vámköteles?<#wow1>Ezt hogy csináltad?😄 Én legalább három éve rendelek külföldrõl de még egyszer sem kerültem a vámnak a közelébe sem<#miaz>

Jagi
Na fasza! Vámköteles a csomag. EMS-sel küldték. Most akkor az van hogy ki kell fizetnem x összeget utána megkapom a csomagot? Valaki tudja hogy ûködik ez? Mennyi felett vámköteles, és mennyi kb a díja?

Kicsit elnéztem az Mh-60K-t nem fogod megtalálni itt, csak a Coast Guard változatot.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ezt javasolnám:
Link
itt találsz a konkrét típusról is, de gondolom még az uh-60-as is segíthet részben😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Galy
kezdõ vagyok 😊
Nem tud vmelyikõtök olyan oldalt, ahol részletesen körbe vannak fényképezve helikopterek? Nekem MH-60K-s helirõl kéne kép, néhányat már találtam, de nem az igaziak. Köszi elõre is!

Kiégeted a csövet, csak nehogy felrobbanj😄

greg benz
Ejj fiam😄

Galy
háááááááát....elõször megpróbáltam lecsippenteni egy darabot a tûbõl, hátha alapon....aztán simán kuka 😄
greg benz
Kidobtad azért mert bedugult a tû?😄

Galy
óóó, köszi!
ezek szerint az mûködik, egy félig tele tubust már kukáztam 😄
greg benz
Védekezni sehogy sem lehet😊 Én öngyújtóval szoktam "kidugítani"😊

Galy
Hali!

Gyors kérdésem lenne: ti hogyan védekeztek ez ellen, hogy a folyékony ragasztó vékony fémcsövébe ne száradjon bele az anyag?

THX
Ha már lúd...<#buck>
Játék-maketten rendelhetõ, potom 55k-ért <#eplus2>
Szép,szép. De én inkább vitorlás párti vagyok. <#vigyor3>

Uhh, egy ilyen revell kellene😊

Link

GrandVitara
OK! Várjuk! 😊
Hy!
Új tag vagyok.
Hétfõn vgy kedden jön az én kicsikém. Ferrari 250 GTO By Revell. Majd töltöm a képeket.😊
Jagi
skyline projetje, ja! Nekem egz R/C kellet mar nagyon...

greg benz
Ez-é?<#gonosz1>

Vagy ez szkáj álma vót?<#idiota>

Jagi
thx 2 napja küldtem el az igénylést, a megjön felteszem mi jött...
nem egy egyszerû darab. Ha olvastad a fórumot, talán rá jössz mi az, annyi elõzetesnek hogy egy régi álom teljesülni látszik.

greg benz
Én rendeltem tõlük,nem is olyan rég.
Leadod a rendelést,aztán késõbb jön egy mail a végleges össszeggel,benne a postaköltség is,és rögtön tudsz is fizetni paypallal. Pár kattintás az egész😊

Jagi
sziasztok.
az 1999.co.jp-al jendelt mar valaki paypallal?
amit kivettem belole, hogy ha keszen all a cucc a szallitasra akkor kuldenek egz linket amin ki kell fizetni a rendelt dolgokat. Igy van ez vagy nem igy van? Mert ha nem akkor szarban vagyok 😄

Alakul <#eljen><#eljen>
Jagi
leszarom am a telet... csinalgattam akkor is dolgokat, csak most keves a hely szetboritani a felkesz cuccokat... a tesomnak karacsonyra keszitett civic volt az uccso... most nem remlik,hogy volt-e itt kep rola. 😄

greg benz
LoL most látom csak,elcsesztem rajta a vízjelet😄D

greg benz
Sziasztok!<#integet2>

Haladtam ismét a pezsóval,bõvebben itt olvashattok róla😊

Ha tél, akkor pedig az a gond<#nevetes1>

PrasCo
Ha nagyon megéri neked, akkor esetleg célszerû megtanulni egy 3D-ben dolgozó "tervezõi" (inkább csak rajzoló...) programot, pl. Inventor, Solid Edge, SolidWorks. Ezeknél vannak combosabbak is (CATIA, ProE stb.), de a te céljaidra azok mocskosul fölöslegesek. Ettõl kezdve anyagi és komoly munkaveszteség nélkül kísérletezgethetsz, méretezhetsz, végezhetsz ütközésvizsgálatokat; két fõ út áll elõtted: Vagy tömör testtel "szobrászkodsz", összeállítását és módosítását tekintve ez az egyszerûbb út, magam is így csinálnám, ekkor az adott munkasíkok nézeteibõl fog összeállni az összeragasztandó anyag, amit mondjuk, mittomén, sztirollapokból kivághatsz. Ha lemezbõl kívánod csinálni, de ne kívánd, az a bonyolultabb eset, ekkor lemezalkatrészként hajlítgathatsz és vághatsz a gépen is, majd a kész lemezalkatrészrõl terítéket csinálhatsz; ekkor a rajz kb. egy kattintás, de a lemezalkatrésszel magával sokat lehet sz*pni.

Én tehát az elsõ módozatot javaslom, talán egy fokkal rugalmasabb, mint a kézi szerkesztés, de ugyanúgy türelem és munkaigényes.
Jagi
Szia, elõször is kell belõle egy 3 vetületes ábra.
Én a hajótörzs felépítéséhez hasonlóan ajánlanám megcsinálni a vázat. Ehte metszeteket kéne csinálni, bordákat. A 3 vetületbõl ki lehet szerkeszteni. Elég bonyolult meg macerás is.

Jagi
Dolgozunk 😊
Én pont lakásfelújítok, így nincs idõm, de fõleg helyem csinálni egyenlõre.
+ nyár van^^

Köszönöm a tippet!😊
Az oldalt én is ismerem! De magam szeretném összehozni. Lehet kicsiben kellene elõször, de nem akarom elaprózni, mivel nem dobozból szeretném,így ha elrontom, akkor nem esz az ideg a végeredményért!
A link amit írtam 1:4000-es a cucc, 1:2000-ben szeretném, ami övid számítás után 87-90 cm lenne!
Kemény munka lesz, de ha van tanácsotok, hogy mit honnan lehet összeszedni, milyen anyagokból lehetne összerakni megköszönném!
Kit--Kat
Miért halt ki ez a topic?

Elmentek a törzstagok? Régen eléggé pörgött.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GrandVitara
Jó kis feladat egyedileg összevarázsolni!
Innen pl. rendelhetõ: http://www.comet-miniatures.com/search.php?xsid=bba31a5fedb0cb11105303d69f822244&s_for=omega+destroyer

Üdv Mindenkinek!
Tudnátok tippet és tanácsot adni nekem, hogy milyen cucokból lehet megépíteni ezt:
http://www.starshipmodeler.com/b5/lt_omg.htm
Nézegettem a netet és nálun nem kapható és az igazat megvallva, magam szeretném összehozni.
Elõre is köszönöm mindenkinek, aki tanácsod tud adni ezzel kapcsolatban!
kucsi08
köszi!
Nem, ecsettel csináltam mindent
Hát 2 hete volt kb. a Lidl-ben és nagyon jó áron volt 4000 forintért.

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

R420
Szép!
Fújtad?
És mennyi volt vennék én is egyet😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

kucsi08
Talán így már lehet látni a képeket

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

kucsi08
Sziasztok!
Nemrég jutottam hozzá ehhez a BMW Z8-ashoz most itt tartok vele.
A képen is látszik hogy a mûszerfal kicsit ronda lett, és tudna-e valaki mondani valami módszer amivel ki lehetne szépen javítani?

modellmaker
Nem.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

R420
Itt nem lesz házigazda választás mert aki most van az régen lépett be.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

R420
Köszi😊