Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos most mint pénzem amugy megvenném.
Valakinek van vmi hasonlója?
Ae86, Corolla Gt, Hachiroku , ki hogy ismeri.
Igaz, nincs teljesen kész... 😄
Hiányzik a légszûrõ, a kipufogódob, meg az ablaktörlõk...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Uhh, már vagy 1000 éve nem voltam itt... 😄
Meg úgy a modellezés felé sem, de most úgyérzem folytatom...
Nemtom ki emlékszik, legutóbb kb 2 éve egy R33-at csináltam motorral, az kész lett, majd rakok is be képet, ha találok 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Link
itt találsz a konkrét típusról is, de gondolom még az uh-60-as is segíthet részben😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyors kérdésem lenne: ti hogyan védekeztek ez ellen, hogy a folyékony ragasztó vékony fémcsövébe ne száradjon bele az anyag?
THX
Játék-maketten rendelhetõ, potom 55k-ért <#eplus2>#eplus2>
Új tag vagyok.
Hétfõn vgy kedden jön az én kicsikém. Ferrari 250 GTO By Revell. Majd töltöm a képeket.😊
nem egy egyszerû darab. Ha olvastad a fórumot, talán rá jössz mi az, annyi elõzetesnek hogy egy régi álom teljesülni látszik.
Leadod a rendelést,aztán késõbb jön egy mail a végleges össszeggel,benne a postaköltség is,és rögtön tudsz is fizetni paypallal. Pár kattintás az egész😊
az 1999.co.jp-al jendelt mar valaki paypallal?
amit kivettem belole, hogy ha keszen all a cucc a szallitasra akkor kuldenek egz linket amin ki kell fizetni a rendelt dolgokat. Igy van ez vagy nem igy van? Mert ha nem akkor szarban vagyok 😄
Én tehát az elsõ módozatot javaslom, talán egy fokkal rugalmasabb, mint a kézi szerkesztés, de ugyanúgy türelem és munkaigényes.
Én a hajótörzs felépítéséhez hasonlóan ajánlanám megcsinálni a vázat. Ehte metszeteket kéne csinálni, bordákat. A 3 vetületbõl ki lehet szerkeszteni. Elég bonyolult meg macerás is.
Én pont lakásfelújítok, így nincs idõm, de fõleg helyem csinálni egyenlõre.
+ nyár van^^
Az oldalt én is ismerem! De magam szeretném összehozni. Lehet kicsiben kellene elõször, de nem akarom elaprózni, mivel nem dobozból szeretném,így ha elrontom, akkor nem esz az ideg a végeredményért!
A link amit írtam 1:4000-es a cucc, 1:2000-ben szeretném, ami övid számítás után 87-90 cm lenne!
Kemény munka lesz, de ha van tanácsotok, hogy mit honnan lehet összeszedni, milyen anyagokból lehetne összerakni megköszönném!
Elmentek a törzstagok? Régen eléggé pörgött.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Innen pl. rendelhetõ: http://www.comet-miniatures.com/search.php?xsid=bba31a5fedb0cb11105303d69f822244&s_for=omega+destroyer
Tudnátok tippet és tanácsot adni nekem, hogy milyen cucokból lehet megépíteni ezt:
http://www.starshipmodeler.com/b5/lt_omg.htm
Nézegettem a netet és nálun nem kapható és az igazat megvallva, magam szeretném összehozni.
Elõre is köszönöm mindenkinek, aki tanácsod tud adni ezzel kapcsolatban!
Nem, ecsettel csináltam mindent
Hát 2 hete volt kb. a Lidl-ben és nagyon jó áron volt 4000 forintért.
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Fújtad?
És mennyi volt vennék én is egyet😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nemrég jutottam hozzá ehhez a BMW Z8-ashoz most itt tartok vele.
A képen is látszik hogy a mûszerfal kicsit ronda lett, és tudna-e valaki mondani valami módszer amivel ki lehetne szépen javítani?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"