Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MM:1747 - Hu:21
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Model Mastert Semigloss Blacket szeretném váltni Humbrolhoz,aki tud jelezze PÜ-ben vagy itt.
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(Szándékosan nincs lakkozva, így jobban tetszik..<#zavart1>#zavart1>
Mindenesetre a gép jól fog kinézni! <#eljen>#eljen>
Willi: Még nem😄 Igazából egyelõre ötletem sincs,hogy min kéne kipróbálni,meg hogyan kell használni😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
azon kívül tennék fel a készülõ (nagyon amatõr vagyok) skylinerõl pár képet, ha nem halt volna meg a telefonom :S
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Fujimi Ferrari F430 Challenge makett,fotomaratással együtt eladó!
Ára 7500Ft
Érd.: [email protected]

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Megváltozott az automakett.extra.hu fórumunk címe,és ki kellene cserélni itt a bannerben a linket,de ahogy látom skyline-tól hiába kérném.. ezért<#idiota>#idiota>
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 10. 26. 21:51
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 12. 07. 21:40
Tud valaki ezügyben segíteni nekem rajta kívül?<#fejvakaras>#fejvakaras>
abszolút kezdõ makettezõ vagyok.egy 2005 mustang gt az elsõ megvásárolt makettem.jótanácsokat szeretnék kérni fõleg festés terén!!!(mennyire kell hígítani a festéket,hogyan lehet ecsetel szépen festeni, stb)
ezem van: peugeot 206 wrc.
Az alváz kész (festve is), a többi rész gyakorlatilag érintetlen. Adom hozzá az összes festéket, meg higítót a festékekhez, mert azok egy kicsit szárazok.
a makett 7000 volt, adom 4000-ért, a festékek higítóval 15000 volt vagy több, adom 5000-ért.
06705022167-es telszámon el lehet érni engem.
Elnézést, ha illetlenséget követtem el, de ezt a helyet találtam meg.
Üdv mindenkinek,
piadex2
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nem tudtok valakit kis hazánkban, aki fotomaratással csinál kis feliratokat? Van egy olyan modellem, amihez kellene egy-két felirat meg logo.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://thundersquad.uw.hu/elso.html
makett.tk