Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,ez mûanyag alapozó,rá is van írva a dobozára, "plastic primer"
Direkt mûanyagra valót is kerestem,már hónapok óta nem kaptam a közeli háztartásiban,aztán végre egyszer bementem és ott volt ez. Elég sötét színû,de nem okozott még gondot,és tényleg gyönyörû alapréteget ad,fõleg ha 2000-essel utána átcsiszolja finoman az ember.
A hacsiról nem sokat tudok neked mondani mivel nem volt még meg a készlet,de ahogy látom a fujimi "sötét korából" való,amikor elég egyszerû,elnagyolt készleteket gyártottak még. Nem feltétlenül rossz,de túlzottan sokat ne várj tõle,kezdõ makettnek mondjuk ideális.
Nekem az Aoshima féle hacsi van meg,de ez egy egészen más történet,gyönyörûen és részletesen kidolgozott makett,még a lámpák is nyílnak-csukódnak. Anno mikor még nem 200++ volt a dollár hanem 150 körül,akkor vettem luckyról,asszem postával volt kb 4-5ezer ft.Jó vétel volt.
A termék ára nem feltétlenül függ össze a postaköltséggel,inkább a súlya. De ha pl hobbysearch-on kosárba rakod a cuccot akkor még a kifizetés elõtt asszem meg tudod nézni mennyi lesz rá a posta. Egyébként olyan 1500-2000Ft körül lesz.
de am ez "mûanyag alapozó" ?
A #57373 tudnál nekem mondani róla vmi véleményt, meg hogy kb mennyibe lesz mire kiszállítják?
szall 2000huf a termék ára, kb mennyire számíthatok kiszállításkor?
Viccesen fog hangozni,de teljes mértékben "háztartásibótos" festékekkel készült a fényezés:)
Alapozó - Prisma Color
Szín - Prisma Color
Lakk - Dupli Color (ugyanilyen a doboza csak átlátszó kupakkal,arról nem találtam képet)
Ezen kívül tamiya waxot és Polishing Compound-ot használtam a polírozáshoz.
Én is olyan felnit raktam a készülõ alfám alá,mint te az Evo alá

Mobillal van készítve ez is. adatkábel vadászat után lesz jobb is.
evo x
Héromból 1 AE86 minnyá 4-bõl, mert az már a postán van külföldiából xDD
talán airbrush al, meg nagyon finom hálóval, amugy meg legegyszerûbb a matrica, más kézi mód szentem nincsen.
tudna valaki segítséget ill. tippet adni arra hogy, hogy lehetne ecsettel szép karbon mintát csinálni?
vagy esetleg egy link valami tutorialhoz?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
a kipufogódobot ledobtam róla, mert az sztem gusztustalan, de alapjába véve jó. A beltér pontatlanabb, mint az Aoshima-é. Ha fehérre akarod festeni akkor ajánlom a modelMaster classic white-ját, fehérhez képest egész jól takar. Az se a legjobb minõség viszont nem is a legrosszabb.
Temperával lehet makettet festeni?
Hiányos a festékkészletem, de csak kis apróságokra kellene a tempera...
tudom hogy ez a legbénább szinte az összes között, de szentem elsõ "autó" makettnek jó lesz, am miket érdemes még ehez rendelni ?( pl festétek ..)
De egyszer, nem olyan rég vmilyen makettes webshopon (lehet itt volt linkelve már nem tudom ) és ott vagy 20 féle Ae86 volt, volt Rally,Initial D, trueno, corolla gt, .... nagyon sok fajta volt.
Van pár eladó Tamiya makettem.
Subaru Impreza WRC 98 Monte - Carlo
NISMO R34 GT-R Z-tune
PE a NISMO R34 GT-R Z-tunehoz
Mitsubishi Lancer Evolution VI
Nissan Skyline GTR Kit - C-490
érd.: pm-ben
makett.tk
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
makett.tk
Szeretném megkérdezni, hogy melyik makett márkát ajánljátok?
a 3 kb 15-7 k volt, szállítás kb 1 hét, ha jól tudom 110 euro-ig vámmentes csomag...
tudnátok nekem linkelni hogy honnan tudnék rendelni?
Meg pl mennyi rá a Vám, meg a szállítási költség, meg hogy mennyi idõ alatt szállítják ki....
KÖSZ
Van pár eladó Dragon makettem.
SU-100
Jagdtiger
Sherman 76W
Sd.Kfz 251/22
Nashorn
Ferdinand
M36 Jackson
makett.tk
Világoskéknek az indexét "amerikaiasítottam":)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Na ha itthon feladok egy csomagot, és utazik 200km-t, az meg egy ezres. Vicc...
Érdekes módon Hong Kongból negyedannyiért elküldik...:D
A Tamiya cuccokat amúgy is 2-szeres szorzóval árulják idehaza, szóval erõsen ajánlott külföldrõl.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Pl a múltkor rendeltem weathering master készletet,kb egy ezresbe kerül darabja.. és az egyik szín ripityára volt törve benne,írtam nekik meg küldtem fotót,és még aznap,hogy elküldtem nekik,már fel is adtak egy újat,másfél hét múlva megkaptam az újat:) Természetesen ingyen
(amúgy szerintem pesten makettboltokban 5-700Ft-ért megkapod)
Például a peugeot hátsó lámpáját is sikerült szépen megoldani vele,pedig ha valami akkor ez nem egyszerû eset.. :)