Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Jó,hát bizonyos szemszögbõl nézve ez is por szerû😄
Mindegy,vegyé,használd,oszt koszojjá😄D

Willi Betz
Nade a smink az valójában por szerû😄 Csak ragad.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
Mondom..olyasmi mint egy sminkkészlet

Willi Betz
Akkor micsoda?

greg benz
Asszem 1000-1500 körül van. Amúgy nem por😄

Willi Betz
Mennyibe kerül ez a por cucc?

greg benz
Egyébként ez is le tud jönni,vízzel pl simán lemosható

greg benz
Nem tudom,nem próbáltam még😄 És mivel gondolom az kb annyiba kerül mint ez,ha nem drágább,nincs is értelme tesztelgetni

skate00
és igazi sminkkészlet az miben rosszabb? lejön?

greg benz
Sminkkészlettel XD

w77d
a koszolást egyébként hogy csinálod??

greg benz
Igen,a csõ jogos. Egyébként festés elõtt rohadjak meg,hogy lecsiszoltam,nem is értem hogy maradt ott. Mikor koszoltam akkor vált láthatóvá :S Ezért meg már nem szeretném az egészet újrafesteni és koszolni,fõleg hogy a színt úgy kevertem ki. De egyébként élõben nem látni így,a gép jobban kihozza. És ez nem duma😄D

Sziasztok!

Hamarosan kész vagyok az elsõ makettemmel egy austrian a340-es. Úgy lenne az igazi ha lelakkoznám, hogy szép csillogó legyen. (ha már egy utasszállító gép), hogy kéne ezt csinálni? Egyszerûen veszek valamilyen lakkot és ecsettel rákenem?
MikX
Hát a szép munka lényege az aprólékosság, és õ szépen dolgozik, azért kérdeztem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

skate00
mert az oldalán látszanak az öntési hibák, am nem lényeg.

gordon 24
minek csiszolná le? Az flexi csõ..

Downhill!!

MikX
Zsír, de azt a piros szívócsövet lecsiszolod majd ugye? 😄
Jó a koszolás!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

greg benz
Igen,koszolva van

skate00
<#nevetes1><#eljen>
és ez direkt ilyen "koszosra" van festve?<#fejvakaras>

greg benz
Rég írtam már ide,most egy alfissimo készül😄 Ezt már elég régen elkezdtem,csak félbe hagytam,de most pár napja elõvettem újra,és most már be is fogom fejezni.

w77d
good luck XD én midig a festésen vérzek el...

tegnap megvettem életem elsõ makettjét
valami jó tanács mielõtt nekiállok? 😄
greg benz
Köszönjük,távozhatsz is

http://borsodircmodell.hu
/forumkepek/2010_10/banner_brmf.gif[/i

http://borsodircmodell.hu
Sziasztok!
Ne haragudjatok, lehet kicsit off, de:

Bérmakettezést vállalok!
Konkrét információért írjon e-mailt!

Elérhetõség:
[email protected]

Üdv.
Gergõ
Kössz!
Sikerûlt!
kucsi08
-hagyod tovább száradni
-erõsebb ragasztót használsz
-ha nem olyan picik az alkatrészek akkor egy tengelyt raksz bele(kifúrod egy picit a kerékagyat és a felfüggesztés csonkját is én teszel bele valami vékony fém rudat és úgy ragasztod)

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Üdv!
Van 3 perülõ makettem. Egy Academy F4F-4 Wildcat, egy Academy BF-109E3/4 és egy Italeri Macchi MC.202.
Az lenne a problémám, hogy a BF-109 kerekei 8óra száradás után se! marad meg, tehát összecsuklik a kereke. Súlyelosztás jó, mindent leellenõriztem és beállítottam. Egyszerûen nem képes megállni a kerekein. Valahogy lehet orvosolni? :S
skate00
érdekesség: ---1---
---2---

greg benz
Köszi😊
Igen,a makettezés velejárója😄 Vannak nálam ezerszer elvetemültebb arcok,pl ismerek olyat akinek 2 ruhásszekrény van külön a bontatlan maketteknek<#banplz>
És így igaz,nem mindig van kedve az embernek makettezni..van,hogy eltelik akár 1 hónap is úgy,hogy nem maketteztem,és nem is hiányzik,de van,hogy már 1 hét után hülyét kapok,hogy csinálhassak végre valamit😄

<#eljen><#eljen>Tökéletes... és az a fényezés <#wow1>

A gyûjtési mánia sajnos a makettezés velejárója, jó is, hogy ha be tudod õket fejezni... Az a baj, hogy nem mindig van kedve az embernek hozzá, így nekem is kb 5 makettem áll félkészen és azt se tudom, hogy elkészül-e valaha a kb. 600 darabos M1A1😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
Hát nevezzük úgy,hogy vásárlási kényszerbõl<#idiota>
Régóta vásárolgatom õket,és így összejött már jónéhány. Mindig akadt 1-1 jó vétel,meg ugye volt egy olyan szép korszak amikor a dollár 150 körül járt,nem pedig ott ahol most (igaz most egy hét alatt kb. 20 forintot ment le) gondolom nem kell magyaráznom mennyire érte meg kintrõl rendelni. Legtöbbször mindig csak egy makettet veszek egyszerre,de például az elõbb említett idõszakban volt,hogy három makettet rendeltem,mert megérte😄 Eredetileg csak kettõt akartam venni,de a harmadik annyira olcsó volt,hogy hülyeség volt nem megvenni,így beraktam azt is. De azért az utóbbi idõben próbálom kicsit visszafogni magam,muszáj<#gonosz3>

skate00
ha szabad kérdeznem<#ravasz1> neked honnan van ennyi maketted, fõleg olyanok amik félkészek meg el nem kezdettek?
nagy tételben veszed, vagy csak felhalmozódott? <#kacsint>

greg benz
Köszi😊
A szélvédõvel szerencsém volt,mert az elsõ összerakáskor nem ragasztottam be,nem volt rá szükség. A sötétítõ fólia miatt meg tudott "ragadni" a kasztni belsejében,úgyhogy csak beraktam,és a beltér meg a többi a helyén tartotta. De ha ragasztva van az sem okoz feltétlenül gondot,már van gyakorlatom a szétszedésben,jó pár régebben épített makettem már a múlté lett,mert késõbb nem tetszettek,és szétszedtem õket,mondván újraépítem sokkal jobban,aztán persze még rosszabb se lett belõlük😄 Ha nagyon utánajárok a GTV az elsõ sikeres újraépítésem.
Az AE86 egyelõre nincs betervezve,így is milliószám van a félkész autó itthon,örültem,hogy a GTV-nek hála 1-el sikerült csökkenteni ezt a számot<#vigyor2>

skate00
<#nevetes1><#eljen><#eljen><#vigyor2><#vigyor>Nagyon tetszenek a munkáid.
Am hogyan sikerült szétszedni? (pl a szélvédõk nem ragasztva vannak? )
Am az Ae86 nak mikorra várható hogy nekiálsz?<#vigyor>

greg benz
De fasza,hogy nem látszanak a képek...
Katt

greg benz
Sziasztok!

Régen nem jelentkeztem kész munkával,most egy kicsit megtöröm ezt a jeget :-)
Közületek páran bizonyára emlékeznek még arra,hogy anno építettem egy Alfa GTV-t..körülbelül 3 éve.
Aztán késõbb mikor újra elõvettem,láttam,hogy valamiért teljesen elvesztette a fényét,és már a színe,meg úgy az egész nem tetszett annyira,mint elõtte. Szétszedtem,és az összes festéket levakartam minden alkatrészérõl,mondván,hogy akkor most újraépítem. Ezután ismét kb. 1 évet pihent a dobozban,egészen mostanáig :-)
Találtam egy színt ami nagyon frankó az autón,sõt egy pöpec felnim is pont volt alá,úgyhogy nekiestem :-)
Teljesen gyári maradt az elõbb említett felnicserét,és a smoke-olt hátsó lámpákat leszámítva. Ezúttal szerintem sokkal jobban sikerült mint elsõre,nekem legalábbis jobban tetszik,remélem ti is így lesztek vele :miaz:

És akkor eleget dumáltam,íme a képek
Így nézett ki régen: http://raybrig89.gportal.hu/gindex.php?pg=25341031&gid=2216670

És most így sikerült:

greg benz
Ott írja a nevét az elején bazz😄
super domo-kun😄
Jah,a skyline-t ismerem,durván jól csinálta meg az arc

skate00
ez kicsit jó:

skate00
nemtom, énis láttam már pár helyen .
szentem vmi japó eredetû lehet, meg ebben az ae86 os videóban is.<#vigyor4>

greg benz
Ennek a figurának mi a neve amúgy?Láttam már sok helyen

greg benz
Hát ez mekkora kép😄DD

skate00
Kösz.

greg benz
Revell

skate00
ti milyen ragasztót használtok ? <#wave>

greg benz
Ha megtalálom beírom a kódot😉

GrandVitara
Ok! Keresek, de ha megtalálod, azért szólj léci. Köszi!
greg benz
Elvileg a kupakján rajta van de most nem tudom hová hánytam el,ha megtalálom beírom neked a kódot<#vigyor2>
De a festékek kupakja mindig olyanra van festve mint maga a festék,szóval keress olyan színût mint az alfa

GrandVitara
Köszi! Szerintem én is kipróbálom. Tetszik ez a szín. Van valami színkódja?