Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még beszerzés elõtt állnak a kellékeim, de ha megvan minden, akkor be fogom koszolni. Még kell vennem hozzá akvarellceruzát és pasztellkrétát, csak most annyi mindent vettem, hogy ezek nem fértek bele...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Skate: Valóban kicsit sok volt,azóta visszaszedtem,most jobb. Nemsoká jönnek a képek
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
jah matt lakk... múltkor bementem a makett boltba és mondtam a gyereknek hogy kéne ilyen matt lakk.. a csóri majdnem hogy elküldött a ..........ba mert hogy mit képzelek én hogy a lakk hogy lehet matt, mert a lakk az lakk és annak fényesnek kell lennie és hogy matt lakk nem létezk.. ismétlem makett boltban.. szegényt alig bírtam megállni hogy ne nevessem képen 😄😄
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
R33 nál csináltam így az üléseket, lefestettem, aztán matt lakkal alacsony nyomáson lefújtam, hogy kicsit narancsos, rücsis legyen a felület, nomeg matt 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az asszony vasalás közben odajött és azt kérdezte. Ezt kerested?
LOL de qvanagy mer' ki lett mosva a gatyám és onnan szedte le... tényleg jól ragadnak...
De az látszódni fog,hogy csiszolva lett.
Ha a fényesre rámész matt lakkal,akkor viszont jó lesz
tudna valaki adni néhány tippet, (ha egyáltalán létezik ilyen) hogy hogy lehet fényes festékbõl matt-ot csinálni???
elõre is köszi
Tudna adni valaki leírást, magyarázást festési technikákról?
Köszönöm!
nincs valakinek esetleg elfekvõben egy nissan emblémája?
Felrktam a fasza krómot, erre a pittoly lakkozásnál lefújja... O.o. Nem értem hogy történt, mert ezek Tamiya szarok jól ragadnak... a hátulján csak 2 kis pötty látszik, valszeg annyi fogta. Mivel 3 emeletet zuhant nem állok neki megkeresni ha nem baj 😊
amultkor a maratott pedált 45 percig kerestem a padlószõnyegen (nem barát, ki lesz baszva) egy 1x1m-es területen.
Szóval ha valakinek van, pmmeplzhelpthx<3 meg minden 😊
Lenne plusz alkatrészem, egy plusz motorblokk már így is van enzohoz, meg amúgyis van tervben egy dioráma a vitrinemben, akarok amolyan autoszerelõ mûhelyt csinálni, s akkor szétkapom az enzot, az lesz szétszedve beállítva.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Csak mai szemmel egy kissé béna lett, lehet megfogom még építeni egyszer szebbre.
A ragasztóval egyetértek, de szerintem egy loctite megtartja, az a kérdés, hogy ezek a pillanatragasztók mennyi idõn belül gyengülnek meg, ha gondolom elég sok évig bírnia kell.
csak kételkedem kicsit:
a: sztem nehezebb így mint összerakva... az összes öntéshibát le kell csiszolni.
b: szinte hibátlanul kell festeni, mert nincs olyan hogy "ott kicsit szr lett, de ez mad eltekarja 😊
c: komoly ragasztó kell hozzá, hogy 5-6 év mulva is ott legyen a berugókar ahol kell, ne a keret alján^^
Emlegettem Tigris tankot, remélhetõleg ez összejön: poszter
Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok, fõleg festés terén.
Neked egyben kell a fél négyzetméter, vagy jó lesz kb. A4 lapméretben is?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.