Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Köszönöm!
Még beszerzés elõtt állnak a kellékeim, de ha megvan minden, akkor be fogom koszolni. Még kell vennem hozzá akvarellceruzát és pasztellkrétát, csak most annyi mindent vettem, hogy ezek nem fértek bele...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

greg benz
Na,ezen már kifejezetten jobban néz ki<#eljen> Nem értek hozzá így érdemben nem nagyon tudok hozzászólni,de nekem tetszik😄

McFrost
Sikerült végre csinálnom egy jobb minõségû képet a Santa Maria-ról:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

skate00
uhhh <#eplus2><#eljen><#finom>

GrandVitara
<#taps>
greg benz
Köszi,nekem is jobban tetszik így😊

<#worship>Ez már igen, határozottan jót tett neki, hogy visszavettél kicsit a koszolásból. Egyébként szép munka, mint mindig, grat😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
És egy extra kép😄

[/img]

greg benz
Sziasztok!

Íme az ígért képek

greg benz
Köszi mindenkinek😄
Skate: Valóban kicsit sok volt,azóta visszaszedtem,most jobb. Nemsoká jönnek a képek

skate00
nekem soknak tûnik rajta a koszolás. de amúgy fasza<#zavart1><#eljen>

McFrost
Nagyon szép gratulálok!

Willi Betz
Igen,hülye vagy! XD A fények miatt tûnik mûanyagosnak.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
Elég szar képek,egyébként koszolva van a kasztni,csak bénán adja azt is vissza a kép..de majd holnap lesznek normális képek,azon majd jobban láthatod,hogy milyen

csak a fényviszonyok miatt, szvsz.

w77d
rohaggyále ma alig ittam, holnap jön az unokaöcsém, ezért megáltam 3 sörnél és két picike házinál 😄

<#hehe> <#taps>

w77d
a festék réteg. furcsa.. valahogy nagyon puhának, mûanyagnak tûnik. De ne érts félre, szép munka én ennyire sem vagyok képes, csak a fényezés valahogy nem stimmel, nem olyan mint egy autó fényezése, inkább olyan, mintha az autó karosszériája egy nagy egybeönött mûanyag lenne. De aztán lehet én vagyok hülye...

greg benz
Á,az csak weed testén van<#idiota>

Willi Betz
Neki alkohol réteg<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
Milyen réteg?

w77d
de furcsa a festés.. nem lehet hogy egy picit vastag lett rajta a réteg?

Gratulálok! Nagyon király lett! <#taps>

greg benz
Kész az Alfa,egy kis ízelítõ..a többi holnap<#eplus2>

kucsi08
<#vigyor2><#vigyor2>

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Akkor nekem most nemlétezõ lakkjaim vannak itthon? Wow! Azt se tudom hirtelen, kinek írjam meg, a NASA-nak vagy a CIA-nak. Hihetetlen hogy ilyen alakokat foglalkoztatnak.

Jagi
Teljesen letettem már róla, de hála istennek találtam vagy 4 ezerért toyota mazda mg nissan emblémát vagy 8 méretben 😊 jó hogy nem rendeltem be... sose fogyott volna el

kemszi2
a szakember az szakember -.-"
<#wow1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kucsi08
köszi a válaszokat!

jah matt lakk... múltkor bementem a makett boltba és mondtam a gyereknek hogy kéne ilyen matt lakk.. a csóri majdnem hogy elküldött a ..........ba mert hogy mit képzelek én hogy a lakk hogy lehet matt, mert a lakk az lakk és annak fényesnek kell lennie és hogy matt lakk nem létezk.. ismétlem makett boltban.. szegényt alig bírtam megállni hogy ne nevessem képen 😄😄

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

MikX
jah, matt lakk, ennyi...
R33 nál csináltam így az üléseket, lefestettem, aztán matt lakkal alacsony nyomáson lefújtam, hogy kicsit narancsos, rücsis legyen a felület, nomeg matt 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

greg benz
Vajon mennyi az esélye,hogy így kerül elõ egy ilyen alkatrész? Vagy,hogy egyáltalán újra megkerül<#idiota>

Jagi
Meglett a nissan embléma!
Az asszony vasalás közben odajött és azt kérdezte. Ezt kerested?
LOL de qvanagy mer' ki lett mosva a gatyám és onnan szedte le... tényleg jól ragadnak...

greg benz
Megcsiszolod vizes 2000-es (vagy még finomabb) csiszolópapírral😄
De az látszódni fog,hogy csiszolva lett.
Ha a fényesre rámész matt lakkal,akkor viszont jó lesz

nem hinném, hogy lehet ilyet.
kucsi08
sziasztok!

tudna valaki adni néhány tippet, (ha egyáltalán létezik ilyen) hogy hogy lehet fényes festékbõl matt-ot csinálni???

elõre is köszi

McFrost
Helló!
Tudna adni valaki leírást, magyarázást festési technikákról?
Köszönöm!

Jagi
Hi all!
nincs valakinek esetleg elfekvõben egy nissan emblémája?
Felrktam a fasza krómot, erre a pittoly lakkozásnál lefújja... O.o. Nem értem hogy történt, mert ezek Tamiya szarok jól ragadnak... a hátulján csak 2 kis pötty látszik, valszeg annyi fogta. Mivel 3 emeletet zuhant nem állok neki megkeresni ha nem baj 😊
amultkor a maratott pedált 45 percig kerestem a padlószõnyegen (nem barát, ki lesz baszva) egy 1x1m-es területen.
Szóval ha valakinek van, pmmeplzhelpthx<3 meg minden 😊

MikX
Jajam, lehet kéne egy FXX is, de úgygondoltam, hogy a mostanit szétszedem, tényleg nagyon ratyi lett... csak még mindíg a legdrágábbak között van, tehát egyszerre mindkettõ... 😄

Lenne plusz alkatrészem, egy plusz motorblokk már így is van enzohoz, meg amúgyis van tervben egy dioráma a vitrinemben, akarok amolyan autoszerelõ mûhelyt csinálni, s akkor szétkapom az enzot, az lesz szétszedve beállítva.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

<#fejvakaras>fxx

Inkább egy Fzz-et csinálj mellé, mint még egy Enzot😊

MikX
Az enzo nagyondurva, én csináltam egyet még pár éve, brutális kidolgozás, legalábbis 1/24 ben ilyet nemláttam nagyon.
Csak mai szemmel egy kissé béna lett, lehet megfogom még építeni egyszer szebbre.

*jól választasz* - soha nem olvasom el, amit írok<#falbav>

Ha választasz és nem egy 30 éves készletet, akkor azért nem kell olyan sokat csiszolni😊
A ragasztóval egyetértek, de szerintem egy loctite megtartja, az a kérdés, hogy ezek a pillanatragasztók mennyi idõn belül gyengülnek meg, ha gondolom elég sok évig bírnia kell.

Jagi
helyesírás karó sry

Jagi
ezek durvák.
csak kételkedem kicsit:
a: sztem nehezebb így mint összerakva... az összes öntéshibát le kell csiszolni.
b: szinte hibátlanul kell festeni, mert nincs olyan hogy "ott kicsit szr lett, de ez mad eltekarja 😊
c: komoly ragasztó kell hozzá, hogy 5-6 év mulva is ott legyen a berugókar ahol kell, ne a keret alján^^

McFrost
Helló!
Emlegettem Tigris tankot, remélhetõleg ez összejön: poszter
Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok, fõleg festés terén.

GrandVitara
Polisztirol lap 1 mm vastagságú, fehér. Elvileg 2x1 méteres tábla létezik, amit persze föl lehet szabdalni. :-)
Neked egyben kell a fél négyzetméter, vagy jó lesz kb. A4 lapméretben is?
dicsakszel már megint<#sniffles>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ha valakit érdekelne, normálisabb képek: