Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Sziasztok!

Pár újdonság a kis 207-esrõl

Matrica teszt:

Január 3-ával pedig elkezdték a sorozatgyártást

költözés óta nem nyúltam hozzá, szóval nincs mit jelentem egyelõre. :D de héten talán folytatom.
McFrost
Te inkább a saját dolgoddal foglalkozz :)

Jelencs is nekem a szokásos helyen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#szeret> hát szerelmes vagyok ebbe a makettba <#idiota>
GrandVitara
Ez nagyon durva!
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

én is szeretem a Harriert, de annyira nem kiemelkedöen, a Phantom régota érdekel és tetszik, A-10-est is mindig szerettem volna, ha meg már apám nekiállt összegyüjtögetni az itthoni légierö gépeit, gondoltam beszállok a Gripennel

amugy most biztos, hogy a Phantomot választom, Hasegawa 1/48-as Ark Royal kitjét, aztán körülnézek neten, hátha találok Jolly Rogers matricát, vagy esetleg anyagot, hogy nyomtathassak, mert pont ezt a változatot használták (asszem B, J és N változat volt náluk)

McFrost
Én magam részérõl a Fantomot választanám. De szerintem építés szempontjából ezek között nincs sok különbség.

Nekem amúgy a vadászgépek közül a Sea Harrier tetszik.

amugy ha már itt vagyok, jolly rogers-es phantomot nem gyárt valaki? esetleg 1/48-as matrica szettet? nem találtam eddig : /

közben kijavitom magam, nem a jolly rogers-es gépet keresem, mert azok a tomcatek voltak, hanem a grey ghosts (VMFA-531) gépét, de közben meg is találtam :) azt hittem, drágább lesz a hasegawa, de egyáltalán nem vészes, söt :)

na srácok, elöször is BUÉK :)

másodszor, szerintetek mibe vágjak bele? mindenképp 1/48ban szeretnék egy repülöt, 3bol választanék: revell f-4 phantom, italeri a-10 thunderbolt, vagy italeri jas-39 gripen, a kétüléses magyar verzio
a gripenben gondolkodok, mert az tünik a legegyszerübbnek, és eddig még csak 1/72ben volt dolgom ilyesmivel, aztán utána majd phantom meg a-10, szerintetek?
ja és valaki tud magyarországon hasegawa phantomot? mert csak revellt találtam, de a hasegawa gyárt 1/48ban jolly rogers-es gépet, az pedig a gyengém

GrandVitara
Boldog, szabadidõben és makettekben gazdag új esztendõt!
shumika
Ok PM-be jöhetne mert kellene.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

greg benz
Búék mindenkinek:)

McFrost
Az nem az én oldalam, egyik barátomé, de szerintem annyiért ami ott van. Ha komolyan érdekel adok egy mél címet és megkérdezed.

shumika
NEKED IS ÉS MINDEN FÓRUMTAGNAK BUÉK.

Frosty a Raymond órát vaterán kivül mennyért adnád el NEKEM? a nevemhez tökéletes lenne az óra

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

McFrost
Boldog új évet kívánok!

McFrost
Tóth/Tóth - Az én légierõm

Hobbim a makettezés

McFrost
Osprey MOdelling

Hello!

Makettezésrõl szóló könyveket keresnék. Leginkább technikai részekrõl, festés ecsettel stb.

E-könyv is lehet, akár angol is.
Esetleg kifejezés amire kereshetek google-n.
Köszi elõre is

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

greg benz
Évek óta rendelek a világ különbözõ pontjairól,és szinte mindig 5ezer forint feletti értékben,de még sosem kellett vámot fizetnem (kop-kop)
Egyébként pl luckymodel-nél lehet úgy kérni a csomagot,hogy logo nélküli dobozban küldjék,sõt ha akarod számlát sem tesznek bele.

McFrost
Te! És honnét tudják, hogy ami a csomagban van az mi és mennyibe került? Elméletileg e-bayen elõre fizetsz és a csomagon csak a posta költség van feltüntetve. Persze, ha b@lf@sz az eladó és ráírja mi van benne és mennyibe került, az más tészta, de nem jellemzõ.....

skate00
bocs hogy már megint visszatérek erre,
De gondolkodtam még, és eszembe jutott hogy 5ezer Ft felett az Eu-n kávül van Vám, ami tudtommal 25%. Szall akk 6000 + 1500= 7500, és ha automakett.hu-ról veszek akkor 6500+ 1000(a postaköltség)=7500 szall ugyan ott vagyok, persze nem tudom hogy az amit én akarok, az pontosan mennyi is, mert 6500-8500 ig van.
Szall még +ragasztó, + a festék, és már meg is haladtuk a 10000 Ft.
Lehet jobb lett volna megvenni anno 5 ért a Vatera-ról azt a Levin rally editiont.<#nevetes1>

bency
Italeri az jó márka akárkitõl kérdeztem...

:) Semmi okosság :P

nekem is van italeri messerem, meg van stukám, egy 1:35ös tigrisem, schwimwagenem, f-18-asom, mig-29-esem, mig-23-asom, mi-24esem meg még a tököm tudja
a lényeg a lényeg, vannak szar kitjei, de azért eddigiek alapján általában mérföldekkel jobb mint az uj (orosz-zvezda) revell...
amit soha többet nem veszek semmi szin alatt, az a zvezda, az egy hihetetlenül szar gyárto
a tamiya volt nekem a legjobb, meg most a trumpeter tetszik, nagyon király cuccai vannak :) apám éppen egy An-2-est fabrikál belöle :)

McFrost
1x vettem(kaptam) Italeri makettet, egy Apache helikoptert, de soha többé nem adnék rá pénzt, sõt még ha ingyen adnák sem kellene! Egy hihetetlen silány minõségû, pontatlan cuccom lett általa :(

bency
Pont ez

McFrost

bency
Megvan a repülõ!
Egy BF-109 es Italeri 1:72es.

GrandVitara
Csak a szétbontásnál az ujjaidra vigyázz! Piszkosul tud fájni, ha megszúrod. <#ijedt><#rinya>
én kérdeztem, köszi, ez jo, biztos találok itthon valamelyik motorom bowdenjei közül :)

greg benz
Hehe,ez jó:)

skate00
<#conf>
így:

McFrost
Okos, kitûnõ ötlet!
Én sima kisméretû gombos tût nyomkodok bele :D

McFrost
Nem drót kötelet kell elképzelni, simán jó a bicikli/motor bovden is. Egyszerû oldalcsípõ fogóval levágod és szétbontod!

shumika
És hogy szedem le a szálat a sodronyról?

GrandVitara
Hali!
Pár napja volt kérdés, hogy a Revell ragasztó hajszálcsövét mivel tartjuk tisztán. Hát én egy darab acélsodronyt bontottam szét, s annak egy száljával. (A szálakat pedig kiûrült ceruzabetét tokjában tartom.)
Így:

McFrost
Höhõõõjjj:

McFrost
Szállítási és fizetési feltételek
Személyesen

Budapesten, elõre egyeztetett helyen és idõben.
Utánvéttel

Megrendeléseit a Magyar Posta szállítja házhoz Önnek.
Szállítási költség: minden esetben a Magyar Posta aktuális díjszabása.
Elõre utalással

Megrendelése alapján e-mail-ben értesítést küldünk amint minden termék rendelkezésre áll és postázható. Ezután Ön a megrendelt termék összegét átutalja bankszámlánkra, ennek beérkezése után postázzuk termékét, és az eredeti számlát. Az utalás közleményében kérjük, adja meg a rendelés azonosítóját. Megrendeléseit a Magyar Posta szállítja házhoz Önnek.
A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetési módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítõnek kell kifizetni. A fizetendõ végösszeg a megrendelés összesítõje és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a kézbesítõ elõtt, szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzõkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzõkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítõnek! Át nem vett visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelõre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének elõre történõ átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

skate00
Megérkezett a válasz, csak a drágább kivitel van náluk. (6500-8500)
ez , meg ez, meg még van ilyen tuned
Az elsõ kettõ Ebayrõl kb 6000re jön ki postával.
Az automakett.hu ról nem tudom mennyi a posta mert nem találtam errõl infót az oldalon.

skate00
Kösz a segítséget.<#worship>

McFrost
Gregnél a megoldás! http://automakett.hu/

Kifejtem: belépsz az e-mail kezelõ oldaladra--->levél írása
Címzett: [email protected]
Tárgy: érdeklõdés

Tisztelt Automakett!

Skate00 vagyok és érdeklõdnék egy autó makett után, Aoshima gyár AE86 Trueno kocsiját lehet-e kapni önöknél, vagy lehet-e rendelni 1 db-ot, egyáltalán beszerezhetõ-e?

Üdvözlettel: skate00

shumika

greg benz
Szerintem erre gondolt

skate00
ezt nem igazán értem. Kifejtenéd?
nem találtam semmi ilyen "honi automakett oldal"-t.
Elõre is kösz.

kucsi08
köszi a segítséget! :D

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

McFrost
Vedd fel a kapcsolatot a honi automakett oldallal.

Én ebayrõl rendeltetek, mert véleményem szerint nagyságrendekkel olcsóbb és még kevesebbet is kell várni rá.

skate00
Kösz
de am honnan jobb rendelni Ebayrõl, vagy vmi makettshopról?
ezt néztem az Ebay-en ezt meg a ezt meg a HobbyEasy n nagyjából egy áron van. A posta kb mennyi? KÖSZ

McFrost
Akkor:

McFrost
E-bayrõl meglenne 6-7 ezerbõl.
Én utána venném meg a kellékeket hozzá, miután láttam az árut.