Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

köszi! szeretnék hasonlót csinálni, majd lehet nyitok neki topikot 😊

szép munka <#worship><#worship><#worship>
Azt hittem, hogy az a jobb oldali szerkezet.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lehet, hogy kicsit sok a koszolás, de sztem egy 1. vh-s gépnél ez még belefér

Nálam is elkészült valami😊

Már elég régóta megvolt a készlet, de mivel ritkán makettezem, elég sokáig tartott. Egyébként a gép nem volt túlságosan nehéz, egészen a felsõ szárny felrakásáig, ami szinte képtelenség volt, mivel a támasztók lehetetlen szögben állnak és ragasztás közben nem tudtam õket semmihez rögzíteni.... Mondanom sem kell, hogy kb 5-szöri nekifutásra sikerült, miután már majdnem feladtam.
(a képek nem túl jók, amit lehetett kihoztam a fényviszonyokból😊

McFrost
Az a jobb 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Nyomás kapcsoló.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Levegõ elõkészítõ egység.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#eljen>Le a kalappal, jól megcsináltad😊 Tudom hülye kérdés, de bal oldalt milyen mûszer van rajta?

Egyébként a 24literes Einhel kompresszort tudom ajánlani bárkinek, aki nem tud ilyet készíteni😊 a hangja kicsit brutális, de miután fel van töltve a tartály, már nincs vele gond.

terepasztalon szoktam úgynevezett wargames-eket is játszani. Miniatûr modellekkel csatákat "szimulálnak".

Talán erre keress rá, hátha egyezik azzal amit te keresel.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

diorama
McFrost

Desiderata
fõleg amerikai filmekben vannak olyan terepasztalok, amik háborús csatajeleneteket ábrázolnak
tudja valaki mi a nevük? magyar/angol/német google nem dob ki semmi értelmes találatot
skate00
szép hegesztés.<#zavart1><#eljen><#eljen>

McFrost
Délelõtt rátettem a motor tartót és a festéket:

McFrost
Egy nyomás szabályozó és megszelidül 😊

Desiderata
csak azt gondoltam túl brutális az ereje 😊, és akkor modellboltban kapható végzõdés ami csatlakoztatható hozzá?
nekünk 24 literes, miért ne lehetne használni?😊

Jagi
lökök majd fel egyet az enyémrõl is 😊

Desiderata
nekem egy 25 literes nagy kompresszorom van, az használható makett festésére?
fasza, nekünk van két pisztoly is, csak a kompresszor nem üzemel... pedig le kellene fujni a Hindemet is szépen meg lenne lassan majd más is :S

McFrost
Majdnem kész vagyok vele 😄
Már csak pisztoly kellene....

holnapután nálam lesz a Phantom, hurrá!

w77d
ez beteg...

Desiderata
ez nagyon durva, legyilkoltak mindenkit 😞
greg benz
Köszi😊
Mire gondolsz,a szúrófényekre vagy a sima fényszórókra? Kapcsolható lesz amúgy minden. Az elsõ fényszórók és a hátsók egy kapcsolóról fognak menni (amelyik a videón is van,csak ugye az elsõ még nincs megcsinálva),az elsõ szúrófények pedig egy külön kapcsolóról lesznek kapcsolhatók

Ez durva😊 az elsõ is ilyen lesz?

skate00
<#nevetes1><#eljen>

greg benz

greg benz

greg benz
Sziasztok!

Kicsit megint õrültködtem, íme a fejlemények két rövid videoban:

köszönöm, igen ez is a típushoz tartozik, és el is gondolkoznék rajta, de fõleg láncra és futógörgõkre, meghajtókerékre lenne szükségem, mert az teljesen használhatatlan, gondolkozom még azon hogy esetlegesen, más azonos méretarányú lánctalpas alkatrészeit "be" tudnám e szerelni...

McFrost
<#eljen>

greg benz
Jól néz ki,bár nekem néhol túlságosan fényes,leginkább a tank élein látszik ez,meg ahol még inkább zavaró,a talapzaton

McFrost
Elégedett csókos vigyor 😄

#57688 ?

greg benz
És mi ez a "-,-" fej?😄

McFrost
Tökély -.-

greg benz
Sziasztok!

Fényárban úszik az Impreza<#zavart1>

skate00
am találtam vmit,, így képrõl szerintem jó hozzá.

skate00
Én sajnos nem tudok neked segíteni, de tetszik ez a típus.

Üdv mindenkinek!

Tamiya Wespe-hez keresek, láncot, láncfeszítõ görgõket és minden egyebet, ami a "meghajtáshoz" tartozik, van valakinek ötlete hogy honnan tudnám beszerezni õket (emberbarát áron), vagy esetleg mivel tudnám helyettesíteni (lévén hogy teljesen át lesz alakítva, meglehetõsen ramaty állapota miatt, így ez is hasznos megoldás lenne számomra)

a segítséget elõre is köszönöm!

greg benz
Jah,az is van gondolom. A maratásos képen nem tudom miért nincs rajta

skate00
legnagyobb.<#nevetes1>

kemszi2
és a fék maratás? mert a 2. képen elég fémes fénye van
greg benz
maratás is jár hozzá,sõt öv is!

greg benz
Nem,de majd akarok😄
A matrica nem egy darabból van (bár majdnem😄)

kemszi2
mér de már rendeltél is belõle?😄
a motorháztetõre biztos faja lehet felrakni a sok domborulat miatt azt az 1 nagy matricát
greg benz
Direkt nem fogok dobozbontás képeket rakni hogy ne segítsek eldönteni,hogy érdemes-e megvenned XD

kemszi2
hmmmm kezdem úgy érezni vennem kellesz belõle 😄