69149
-
#59976 Nagyon igénytelen járművek voltak. -
#59975 Na, az meg a másik :) -
#59974 Ahhoz képest, hogy orosz kevés rajta a "luk". XD -
#59973 Zavar ott az a luk. -
raptor22 #59972 Volt egy pillanat mikor átfutott az agyamon, hogy olyat építek, de ennyi volt:) Tetszik a tank panelezése, élkiemelése! Pisztollyal fújtad ezeket rá? -
Kferro #59971 Jómagam közben haladtam a KV-2-es festésével. Íme:
-
Kferro #59970 Mi van itt?
Blackhawk, Cobra, Sea Stallion... Hát Apache-ot senki nem épít? :D -
#59969 thx :) Értettem :)
Jah Cobrából ne az Italeri-t vedd 48-ba, ha egy mód van rá. A törzs 4 részből áll és igen szopás összegyalulni :) -
raptor22 #59968 Én ezt használtam, csak belső maratást. Nem egészen ez való hozzá, én ezt pakoltam bele, meg ezt tudtam beszerezni. -
#59967 Irigyellek nekünk most kezdődik a hajtás.
(naptárak,irótömbök) (nyomdában melózok) -
#59966 Elméletileg jövő hét keddtől már az idén szabin leszek, így beindulhat a nagyüzem:
-Tiger dio
-PzIV-nek egy földút -
#59965 Jöhetnek ám képek is :D -
#59964 Na ezt joul megmontamm :) -
#59963 Ezen a lapon sok-mindent megtudsz nézni.Rengeteg részletes nagy képek vannak itt. -
#59962 Academy de nagyon régi kiadás, látszik hogy agyon kopott szerszámmal öntötték.
Jó lenne ha kiadnának egy újabb változatot. Azért vettem végül :35-ben mert gondoltam részletes de ahogy elnézegettem a :48-as néhol sokkal részletesebb.
Az AH-1 Nekem is nagyon bejön Lehet a közeljövőbe befektetek egy példányba. -
#59961 A seahawk és a nighthawk kabinja egyezik vajon? Műszerfal oldalfal, ülésekre gondolok...
Én úgy tudom hogy az előbbi lett fejlesztve az utóbbiból, de főként a törzs lett átszabva ladikra valónak vagy nem? -
#59960 Dokument lesz hozzá, csak a maratáskészletet nem tom megrendelni mert ott nincs. (luckymodel-től jön mert van kb. 10k-nyi kreditem ott, így meg van oldva a karácsony nálam.)Te melyiket használtad?
Stultus: 35-ösön én is gondolkodtam, de az már sztem batárnagy lenne. A Sea Stallion meg csak 72-es volt azért gondoltam, hogy ez a Blackhawk elég lesz így.
Plussz! Ha összejön extra tervem is van vele. Lehet beépítem egy dohányzóasztalba a gépet. Mondjuk pár év kell az asztalnak, a befektethető tőke hiánya miatt, talán addigra a kész lesz a sólyom is xD
-
raptor22 #59959 Az Acedamy féle 35-öst rakod össze? Először azt akartam, de letettem róla, nagy falat lett volna. Elég volt megbirkózni a 48-al:) bár az Acedamy-t szeretem. F-16 után visszatérek a helihez, 35-ös AH-1:) -
#59958 Én éppen egy Pave Hawk-ot rakok össze 1:35-be Jajjj de sok munka van vele.
De ha feljavítok mindent amit csak tudok meg tömítek amit csak lehet akkor egész szép lesz a vége.(remélem) :48-ben lehet hogy jobb választás lett volna.
A maratás viszont nélkülözhetetlen hozzá! -
raptor22 #59957 Akkor mindenképp rakj össze egy ilyet, ha egy Stallion nem volt gond akkor ez is élmény építés lesz:) az a néhány hiba meg kell:) ami tud még a látványon dobni sokat, hogy géppuskát mindenképp rakj az ablakokba, a rotornál kábelezz, ha tudod akkor a hajtómű lapátokat vhogy építs be, szemből nagyon vagányan néz ki h látni azokat, műszerfal mögötti kábelezést is meg lehet csinálni. Van benne bőven lehetőség, ha a jövőbe kell segíteni vmi szólj nyugodtan:) -
#59956 Köszi, láttam én, hogy csináltad, csak nem tudtam, hohy az Italeri. Nem ijesztettél meg nagyon, ilyen volt a Sea Stallion is azzal megbírkóztam anno ez se lesz gon. Maratást meg amúgy is akartam hozzá. Megnéztem a Black Hawk Down-t oszt belém jött az "ideg" :) -
raptor22 #59955 Legutóbb az Italeri MH-60K-t raktam össze 1/48-ba. Ha nem is szar, de vannak benne nagy hibák. Belső maratást mindenképp vegyél a helihez, mert vmi eszméletlenül gyenge a gyári belső, panelek hiányoznak stb. Az illeszkedés helyenként botrányos, tömíteni kell. Matricázás nem vészes, amit hibáztam, hogy nem fényes lakk felé tettem a matricát, így látszik a korvonala. Ami pozitív, hogy részletes a külső felülete, szépen tuningolható házilag. 10 pontból tőlem kapott egy 6-ot. Összerakva viszont nagyon látványos, nekem az egyik kedvenc makettem lett:) Néhány kép a heliről. -
#59954 Srácok, Az Italeri 1/48-as Black Hawkja mennyire szar? -
#59953 csak most vettem észre hogy van egy csomó üzim.
mindenkinek válaszoltam. (bocs a késésért) -
#59952 Hülye volt a kérdés. XD -
#59951 Azt hittem már ismersz annyira :D
Lesz, természetesen! -
#59950 Szépen sorba ahogy épül. -
#59949 Mellikről? -
#59948 Lőj egy pár képet a munkafázisokról. Légyszíves. -
#59947 Ez csak egy séma, a kaput például nem középre akarom tenni, mert az olyan kiszámítható lenne. Nagyon nagy nem lesz.
A kőfal szinte meg van, kapu kész, ma hoztam haza vörös réz huzalokat zsanérnak, még hozok 2 tizedes lemezt is, abból is akarok egy próba kaput építeni.A járdalapok gyurmából lesznek, többi hungarocel, kék lábazati. -
#59946 Csak jó nagyra csináld, hogy legyen hely bőven. A tigát is rajzold rá, kíváncsi vagyok hogy lesz tovább! -
#59945 Az autós kollégáknak revell monogram gépek.
http://www.megamakett.hu/index.php?manufacturers_id=62&&page=1 -
#59944 A terv és a kapu:
-
#59943 Nagyon jó ötlet. -
#59942 Elkezdtem a Tigernek egy alapot építgetni. Nem tervezek semmi extrát, csak kőkerítés, közötte egy 2 szárnyú rozsdás kapu, járda és macskaköves út. -
#59941 Még képlékeny. A Pz II tuti. -
#59940 Bomba előtt festették le, a tulaj még a romok alatt,ecsettel kezében fexik, a kocsog utcaseprők pont rá söpörték a törmeléket.
:) -
#59939 Naggyon meg vagyok elégedve vele! Fasza!
Egy észrevétel: a romos épület vörös lábazata kicsit túl tiszta számomra. Azt tekintve, hogy a fal milyen és a lábazat elvileg jobban koszolódik, mert oda csapódik a sár, rugdossák stb....
de nekem már így is jó és a PzII jól fog mutatni. Figurából 1-2 darabot lehetne rá rakni, de túl sokat nem érdemes. -
Kferro #59938 Igen. -
#59937 Sokkal jobb mint KT-val.