Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendelni akarok majd egy Aoshima AE86 Trueno-ot.
Ti honnan szoktatok rendelni?
A festését Sprével tervezem.
Milyen festéket ajánlatok? (fehér színre szeretném+ fekete (pl elsõ, hátsó spoler, meg talán a motorháztetõ, ez majd kiderül még)
jah és ragasztót is akarok egyúttal rendelni. (azt a tûs revell-t.)
Még mi kellhet hozzá?
(jah és bocs hogy ilyen hülye amatõr kérdéseket teszek fel, de elég kezdõ vagyok még, ez lesz a 3makettem.)
<#circling>#circling>
2. Focus
3. GT-R35
de amugy elég nehézd dönteni, nekem a rally verdák jönnek be a leginkább, de mindegyik gyönyörü munka!
2. Alfa 155
3. Skyline GT-R35
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
grat
asszem vaku nélkül jobb ilyen képeket csinálni, (ha jól emlékszem)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
------
A Gittnek mit használtok?
kösz
😄 vicceltem, jó lett
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Flokkpor amúgy a neve,lehet kapni sok helyen,hozzá való ragasztóval.
:) Semmi okosság :P
ilyen fajta kárpitokat hogyan kell csinálni mint amik a képeken vannak?
vagy esetleg tudna valaki valami tanácsot adni a kárpitozáshoz?
én papirzsepi+tapéta ragasztóval próbálkozom de nem az igazi

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Amit az én munkáimra veszel azt bóknak veszem,de sajnos messzemessze vagyok én még a jótól😊 Az tény,hogy 2005 óta amikor az elsõ makettem készült fejlõdtem,de sokakhoz képest még mindig kismiska vagyok,de azért makettezek töretlenül,hogy fejlõdjek😄
Azóta soha nem is próbálkoztam autóval..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
McFrost: képet egyelõre még nem tudok készíteni, de pár napon belül várható😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ebben nagyon sok egyedileg készült rész van.
áhhhh, és ez, <#wow2>#wow2>ez lesokkolt, megcsinál egy komplet 4ag motorblokkot, szinte a semmibõl. (még a szelepeket is, meg mindent<#ijedt>#ijedt> itt vnnak a képek meg minden

Igaz, ennek hátránya is van... építettem egy 1:35-ös Black Hawk-ot és több hónap után már majdnem kész voltam vele, amikor is úgy döntött, hogy lerepül a polcról, mondanom sem kell, hogy majdnem agyvérzést kaptam.. a pilótfülke és a belsõ tér nagy része kiesett, kitört, gyakorlatilag majdnem újjá kellett építeni, csak még bonyolultabb volt, mivel csak kis ajtónyilásokon tudtam betenni az alkatrészeket.
Képeim
:) Semmi okosság :P
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
a többi meg majd kiderül az esetleges összerakáskor,hogy mennyire kell vele megszenvedni hogy illeszkedjen minden rendesen,mennyire lesz sorjás stb
most úgy elszórakozgatnék vmivel, csak ugy gyakorlás képen, vagy vmi ilyesmi.<#vigyor4>#vigyor4>
Downhill!!