69149
-
#60096 Még mindig jól néz ki! Hogy bírod a mütyűröket? :D
Én elkezdtem felragasztani a hungaroköveket, állat lesz! Csak szerényen :D -
Ma megint haladtam kicsit :)
Hobbi easy
luckymodel.com
modelhobbies.co.uk
modellbolt.hu -
IVU #60094 melyik boltban lehet a legtöbb féle, és méretű makettet kapni?
-
Kferro #60093 Akkor ok.:)
-
Freeda Krueger #60092 Használtak ilyet,nyugodtan maradhat. -
Kferro #60091 Egész jó lett!
Egyedül a traktor nyom egy kicsit fura, nem tudom, ilyen mintázatú gumit használtak e akkoriban. -
#60090 Valahol Normandiában......Pz IV alap.
-
Kferro #60089 1/72-es Mi-24 építés Gyurecskó Csabitól:
http://www.makett.org/index.php/topic,4133.0.html -
#60088 Ráadásul ennek a fajta hunginak van egy gyártás során keletkezett érdessége
így nem biztos, hogy meg kell majd maratnom. -
Kferro #60087 Ok. :) -
#60086 Ez hatalmasság! Csinálok én is. -
Kferro #60085 Szép mennyiség. Mint valami rágcsálnivaló. :)
Itt egy szerintem jóval egyszerűbb megoldás. Igyekszek a képeket jó sorrendben feltölteni, így a végéről kezdem. :)
-
#60084 Pofon egyszerű!
Kell hozzá lábazati hungarocell, kék.zöld,rózsaszín vagy narancs színű. Ezek keményebbek mint a hagyományos fehér, mert ezeket így gyártják, a fehéret meg kis golyócskákból. Sokkal keményebb ezért könnyebb vágni.
Ez ilyen narancsos 2 cm vastag táblából van. Vágtam belőle 1 cm széles csíkokat szikével, majd azt berajzoltam és össze aprítottam. Utána a tenyerembe össze morzsoltam, hogy ne legyen élesen sarkos. 1 óra alatt megvan egy ekkora dióhoz simán. És mint említettem itt lesz fuga, amit könnyebb megdolgozni! -
Kferro #60083
-
Kferro #60082
-
#60081 Hogyan készül ez? -
#60080 A bannert tele lehet rakni linkekkel pl. -
#60079 Nem hiszem, hogy gyorsabb a gipszelés, mint a hungarocell. Amúgy, miniartból kiindulva, elég zűrös a kövek közötti hézag kidolgozása a gipsznél szerintem.
-
#60078 Egyébként én is a gipszöntésre gondoltam, anno így készítettem alapot, bár ott nem macskakő volt.
Jó ez a múvi, ezeket a linkeket valahol össze kellene gyűjtenünk, mert annyi okosságot lehet bennük felfedezni.
Tegnap is kellett az a KV-2 galéria amit valaki belinkelt és kicsit keresnem kellett. -
#60077 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#60076 Szépen csinálta, de már rég kivágtam egy szatyorral :D -
#60075 Hallgass a mesterre! Önts gipszet! XD -
#60074 Mc "tesó" spórolj magadnak időt!
5 perc környékén van a macskakő mennyiségi készítése.
-
#60073 Tudsz-e neten vásárolni? Mert akkor könnyebben tudunk javasolni makettet és neked is olcsóbb. -
#60072 Ehun macskakő:
-
Kferro #60071 A Müllerben jellemzően Revell maketteket lehet kapni. Kezdésnek kiválóak. ott lehet kapni (legalábbis debrecenben így van) ragasztót és festéket is. -
#60070 A müllerben revell van, legalábbis amikor én néztem az volt. Ott be is lehet vásárolni kompletten mindent.
-
IVU #60069 müllerben néztem, volt pár darab -
Kferro #60068 Ok.
S a többi írományra mi a válaszod?
-
IVU #60067 veszprém megyei kisváros
-
Kferro #60066 Attól függ mit szeretnél. Repülőben vagy a 72-est, vagy a 48-ast ajánlanám.
Harcjárműben is van 72-es, és 48-as, én mégis inkább a 35-öst ajánlanám. De ez függ attól, hogy mennyi pénzt tudsz szánn rá, s hogy pl. egy repülőnél mennyire szeretndé kidolgozni a belsejét.
Merre laksz? Milyen maketteket kapsz a közelben, vagy milyen maketteket tudsz beszerezni? -
#60065 Mi érdekel? Van kedvenced? -
IVU #60064 méretarányban mi a jó választás?
-
Kferro #60063 Szerintem kezdj ecsettel festeni, azzal is lehet bizonyos korlátok között szép munkát csinálni. -
IVU #60062 hát igazából ennyire még nem mélyedtem bele, nem tudom mivel érdemes elkezdni -
#60061 Ha a Die Hard valamelyik részében nincs, akkor sehol! (csak vicc) :)
-
#60060 Ahhoz látni kellene egy kaput, amit éppen kidönt valami. -
#60059 2 cm a difi 30 cm hosszban, számold ki az mennyi fok is :D -
#60058 Mondjuk én is letolnám a kaput a tankkal ahogy már mondta itt valaki, de ilyen a természetem :)
McFrost: Ne hallgass senkire :) a tank egyesen közlekedik, vagy amerre akar nem fog parkoló autót kerülgetni krízishelyzetben, mert az erősebb kutya (jelen esetben tájger) baszik ugye ;) -
#60057 Bár te csinálod, ahogy te jónak látod. El is kell rontani, hogy utána jobb lehessen. Ez nem azt jelenti, hogy ez így nem lenne jó.