69149
-
#60456 A model colort meddig kell higítani hogy olyan legyen mint az air? -
#60455 vallejo model color és air color -
#60454 Ez milyen festék? a Vallejo is ilyenben van... -
#60453 -
#60452 -
#60451 -
#60450 http://migjimenez.blogspot.com/ -
#60449 -Űrkutat ás.... -
#60448 Mit csinál az űrhajós ha megszomjazik? -
#60447 Sokan ezt használják, próbáld ki.
gator glue -
#60446 Na ez az upgrade
ezért nem csinálok én csöröpöket, mert az összes javítással együtt (maratás, gyanta, stb...) ki tudja hol járnék. Némelyik így is vetekszik egy használt bicikli árával^^ -
#60445 Áppám ez eszembe se jutott :) -
#60444 Basszus ez király!
Az enyémhez még mindig sehol nincs a maratás... -
#60443 Öntőkeretből. -
#60442 Mc Frost azt a kipufogót hogy javítottad? Nekem is kellene egy hasonló darab egy kiömlőnyíláshoz. -
#60441 1:35 a méret. És festett fotómaratás. csak még gyakorolni kell a ragasztást mert nem mindig sikerül szépen. -
#60440 Csak gratulálni tudok. Milyen méretarány ez? A hevederek hogyan készültek? -
#60439 Én ugyan nem forrasztok de nekem is sikerült haladnom újfent egy kicsit.
-
#60438 Ügyi vagy! -
#60437 Folytatás:
Bocsi a minőségért. -
#60436 Íme:
-
#60435 Én most a fotomaratás forrasztásán edzem magam. Nagy élmény! -
#60434 Mindjárt normálisabban néz ki. -
#60433 MERT MÉG NEM ÉPÍTETTÉL ITALERI-T. TÖBB A JAVÍTÁS MINT AZ EREDETI ANYAG. -
#60432 Javítás:
-
#60431 A hajtó lánckerék agyrészénél és a teknő között 1mm hézag. Minden felfüggesztési alkatrészen éleltolódás és sorja.
#60425 hsz lejjebb.
Annyit melóztam vele már, hogy egy másik gépet már alapoznék:D
Sok bosszantó hiba egy Dragontól. -
Freeda Krueger #60430 Mely hibákra céloztál a "makettinfón"? -
#60429 Önnek jó a szeme, elég belőle egy is! :D
A kipuffot csak fölhánytam, mert a mellet lévő izének és az alatta lévő tanksapkának nem volt megadva a helye és így pozícionáltam őket. Mindent meg lehet magyarázni! :D -
Kferro #60428 Az 5. képen három hibát fedezek fel:
1. Ferde a kipufogódob
2. Nincs kifúrva a kipufogó
3. Talán ferde a hátsó lámpa? Ebben nem vagok biztos.
Egyik sem olyan hiba, amit ne lehetne javítani. :) -
#60427 Ehunvane:
-
#60426 Az brutálrossz ám. Én is pászítottam olyanokat mérce agy vonalzó nélkül ...
Pl a Nismo BNR34 GT-R Maratott első emblémáját a rácsra. Az érdekes volt. A lökös miatt az általam használt eszközök egyike sem volt kompatibilis :)
Maszklót nem rakhattam rá, mert túl friss volt a lakk :) és mivel belül fogdostam nem lett baja hál' istennek. Hát igen a rutin. De bajom, hogy türelmetlen vagyok...
Szóval nézem azt a szart, hogy középen van, nincs középen, igazgatom. Most jó, leteszem 2 perc mulva rá nézek: nincs középen! Miaqrvaannya?! Pászítom arrébb nem jó. Úgy megzavart a rács struktúrája, hogy már azt sem tudtam mit nézek. De most azt mondom jó helyen van :)
-
#60425 Gyűrtem tovább a PzII-őt, ős is gyűrt engem. A35-ös alkatrész 5 mm-el hosszabb és 2vel vastagabb mint a helye, úgy hogy csiszolnom kellett...
Aztán van egy csomó felesleges alkatrész, amit nem lehet majd látni, így beépíteni is felesleges, ha a kémlelőket csukva hagyja az ember. Ráadásul 4 elemből áll össze a kémlelő üvege, mind a 4 átlátszó, összeépítve úgy egybefolyik, hogy már könnyesre néztem a szemem :) -
Kferro #60424 Szép vitrin!
De ha a második képből jól látom, a két legjobban sikerült alkotásod nem került be a vitrinbe. :) -
#60423 Jaja, majd le kell tömítenem.
Jagi! Szerintem az üveg nincs meg ennyiből. -
#60422 Ilyenkor mindig megmozdul bennem valami, sajnos az én kész szarjaim polcoznak jelenleg. De nem látom a végét mikor fog belekerülni egy ilyenbe. Gratula szépen mutat. -
#60421 Gratulálok, jól mutat! Olcsóbból nem is igen lehet kihozni. De az élein mintha nyitott lenne. -
#60420 DETOLF
Üvegajtós szekrény, bükk hatás
18.275 Ft -
#60419 Ez k..va jól néz ki. Mennyibe fáj egy ilyen? -
#60418 Lett egy ilyen vitrinem:
Még nincs beállítva, csak oda van dobva. -
#60417 Nem lesz kép, nem jó sehogyse :S
majd...