69149
-
Kferro #60496 Ehh!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PrQ7c91b758 -
Kferro #60495 Bocs az offért, de érdekes ez az orosz túszmentő akció, főleg 0:13-nál...
-
#60494 "Csak sárga vas érdekel minket" XD -
#60493 Találtam a melóban lemezt: 80 mm széles és 0,2 mm vastag, szénacél cucc.
Érdekel-e valakit? -
#60492 Még egy link itt benne van mindegyik lépés.
Feri tutorial oldala -
#60491 KV-2 tutorial
Firefly
A pigmentport felviszed a felületre (több LAZA szín keveréke). Rögzíteni lehet matt acryl lakk+hígító keverékével - rácseppented a beporozott felületre vagy fordítva a benedvesített felületbe szórod bele a port ez attól függ hova kell. Feri barátom matrica feszítőt használ ere a célra.
Ezt mindenképpen töltsd le mielőtt neki kezdesz a finishing-nek.
AFV_acrylic_techniques -
nono55 #60490 köszi, akkor berendelek pár színt. :)
abban segíthetnétek még, hogy ezt a port csak simán felkenem vagy ecset végéről ráfújatom pisztollyal és kész? mi köti oda a maketthez, hogy ne hulljon le róla? rendeljek valami fixálót is?
illetve még egy dolog lenne :P ha esetleg tudtok 1:35-ös M4A3 Sherman építésről valami tutorialt, azt szívesen fogadnám, akár video akár pdf formában :) (jutyúbon nem nagyon találtam)
előre és utólag is köszi! :) -
#60489 Nagyon is. -
nono55 #60488 Tudok rendelni külföldről, a porpasztelles megoldást nem ismerem.
Ezek pl. jók lehetnek? (azt írják makettezéshez...)
-
Kferro #60487 Milyen fajta pigmentet (gondolom pigmentport) szeretnél? Ragaszkodsz a kész termékekhez, mint a Mig, AK... stb.? Vagy jó neked a porpasztell kréta? Mert míg az előbbieket valóban csak külföldről tudod megrendelni, addig a krétákat egyszerű, mezei, hazai művészellátókban is kapsz. -
#60486 Tudsz rendelni külföldről? -
nono55 #60485 meg tudná valaki mondani, hogy pigmentet honnan tudnék beszerezni? -
#60484 Úgy egy kicsit jobban megéri.
-
#60483 Hókuszpókusz nélkül a festék csak 1500. Én ilyet vettem, csak festéket figurát festeni. -
#60482 Ezt tovább vezetve meg, ha már mindenképpen el kell baszni 5 ezret 3 figurára, inkább veszek 5-6-7-8 doboz Valejjo-t oszt keverek... + jó az még utána is. -
#60481 A vallej model color az tuti ehhez van kitalálva, ez inkább művész festéknek tűnik. Mi ehhez hasonlót vettünk csak az olaj volt és 1500Ft. -
#60480 A kérdés most már az, hogy merjek érte ennyit kiadni, annyira nem szar? -
#60479 A decemberiben volt valami 4k-ért,ehun van. -
#60478 Ez a gondom nekem is :D -
#60477 Szerintem ezt nézd végig. ez egyszerűbbnek tűnik.
Figura festés olajfestékkel
-
#60476 A vallejo egy álom nagyon gyorsan szárad, de meg kell hígítani vízzel rendesen, hogy ne legyen vastag és ne száradjon rád. Ajánlom Kovács Olivér videóját. De szerintem akril alap és az árnyalásokat azt inkább olajjal csinálnám. De nekem nem sikerült még elfogadható fejet festenem. -
#60475 Képet! -
#60474 Na pont erre volt szükségem a 48-as figurákhoz. Megnéztem mindet és ez a tag egy igazi állat .
Kérdés 2500-ért:
Van a Lidli-ben Akril festőkészlet cirka 34000 színnel, azzal nekimehetek a figuráknak vagy inkább Vallejo? -
#60473 Akkor már értem miért nem ment :) -
#60472 Majd ezt nézzétek meg igaz 1/72-es de olyan ötletek vannak benne:
Small_scale_Armour_Modelling__Osprey_Modelling_Masterclass -
#60471 -
#60470 ez szivat engem
-
#60469 újra
-
#60468 Csináltam pár képet az első amerikai vontatókábelemről. Az amit simán lelehet gyártani réz vezetékből, csak kell egy szem, egy egyenes szár és a vezeték. A többi nemzeté melósabb. De sokkal jobb az is mint a szar öntött műanyag pl. tamiya.
-
#60467 Eszterga gépen csavartam, miután alaposan átvizsgáltam egy drótkötelet.
Az eredetit ugyanis ilyen kicsiben utánozni nem lehet. -
#60466 Mc ne csavard meg ennyire nem törölköző! Csavarva húzd le a szigetelést akkor sokkal szebb lesz.
Stultus a bovden az acél azt nem tudod forrasztani. -
Kferro #60465 Az! :)
Figyelemmel kísértem ennek a Tigrisnek a festését, s most is meg kellett állapítanom, mint már jó párszor, hogy Jimenez nem görcsöl a feljavítókkal, nem azt tartja fontosnak, hogy 2 kg rezet beleimplantáljon. Ő egész egyszerűen a festéssel "adja el" a makettet. S jól csinálja. -
#60464 Csodálatos!
[URL=http://migjimenez.blogspot.com/2012/01/tiger-i-148-winter-camo-part-5-end.html]Tiger I 1/48 Winter camo "Part 5" THE END[/URL] -
#60463 Jól néz ki de szerintem dioráma nélkül kicsit fura így. -
#60462 Én is így csináltam az M1A1-re de nekem sokkal gőrcsösebb lett.
Aztán váltottam a bicajom fékbowdenjére, de nem tudtam szépen forrasztani, ezért visszaraktam az eredetit :) -
#60461 Csináltam drótkötelet villany vezetékből.
-
#60460 Ezek a növények nagyon jól feldobják a járművet. -
#60459 -
#60458 nem Air-t vettem azért kérdeztem. De köszi -
#60457 Én nem hígítanám arra van az air. A modelcolor az szerintem sokkal hamarabb megszárad. De van saját hígítója próbáld meg.