69149
-
#60656 Nagyon pofás dolgokat csináltok!
Ezek a mütyűrök nagyon élethűek, Grat!
Sanya! a T-34 nagyon fullos lesz! -
#60655 Nma így már jobb lett :)
-
#60654 Akinek airbrush-a van nézze meg hasznára lehet:
Link -
#60653 Köszi! -
#60652 Napok óta azon agyalok, hogy kellene csinálnom egy kis hengerítőt a makettezéshez. Nagyjából már össze is állt a fejemben. Lehetne vele mondjuk csövet hajlítani lemezből, meg íveket.... -
#60651 Kemény! -
Mauro39 #60650 üdv!
van valakinek maradéka wespéből, marder ii-ből vagy pz ii-ből? (a méretarány 1:35) -
somahod #60649 Sziasztok!
Találtam egy csere honlapot, ha valakit érdekel: www.swapping.hu -
M Csabesz #60648 Sziasztok. Kezdő makettező/modellező vagyok. Kaptam egy super puma helikoptert és kiszeretném festeni. Akril festéket használok és ecsetet. Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell használni a festéket mibe rakjam, hogy hígítsam, és, hogyan kell a modellt úgy lefesteni, hogy az szép legyen? A válaszaitokat előre is köszönöm. -
-
#60646 és............
-
#60645 Nem vagyok regisztrált. -
#60644 Email Daniel-nek és válaszol. -
#60643 Ha a hobbyeasyn nincs valami azt beszerzik? -
#60642 -
#60641 Szépen alakul. -
-
#60639 Pici haladás. A szellőzőbe is megpróbálom utólag beépíteni a 2 lapátot. A kapaszkodókat is lecseréltem kész van a tartályt tartó bilincsek is. Próbáltam ragasztani de nem ment először is egy perc alatt se kötött meg, utána egy barnás szutyok lett, lekapartam és forrasztottam. Az oldalsó levegő nyílásokat be kellet dobozolni mert egy nagy lyuk volt csak. Gyártanom kell egy pár fedelet, mint ami a tank felső sarkán van, így nem csak egy lyuk lesz ott.
-
-
-
#60636 Természetes fényben majd csinálok makrót. -
#60635 próbáld nem telibe vakuzni, teljesen mások lesznek a képek :) -
#60634 -
#60633 Akkor is világos, hiába valódi talaj. :)
A korábbi képeken még nedvesen jobban bejött a színe. Szerintem érdemes hozzákeverni valami feketét. Persze majd a többiek megmondják... -
#60632 Kerítésre lesz még por és sár fröccsenés, tetejére moha, porozást kap.
El kell, hogy keserítselek benneteket, a föld az föld, magam ástam a kertben, ahol felénk jó kis termőföld van és nem homok. A fénykép csal. Mert ha a dobozba nézek, ahol van az átrostált föld, na ott már szürke:D -
#60631 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Olyan mintha a sivatagban lennénk. -
#60630 A fal még nekem túl steril. Legalább az alsó felének kicsit koszosabbnak kellene lenni és a fugák a kövek között is kicsit furák.
A homok itt már tényleg elfogadhatóbb az én szememnek is, de túl világos. Azaz ez homok és nem föld. Szerintem barnás földes színben jobban nézne ki. Ha lemegyek az udvarra és megnézem, hogy a járda padkánál milyen a talaj színe az is sötétbarnás, szinte már fekete.
Kapu és deszkás szakasz az királyság! A növény is jó ötlet, tetszik! -
#60629 Hogyhogy? -
#60628 Korábban jobban tetszett, jó ötlet a növények. -
Marci7 #60627 Ez tök jó! :) A homok-foltok itt már sokkal jobban tetszenek, van átmenet. Sok sikert a továbbiakban! -
#60626 Folytattam tovább, a lefolyást nem kell megkritizálni nincs kész!
A többit lehet! Még hiányzik a növényre a levél, a fű, porozás és moha.
-
#60625 Meg csináltam a "bekötő utat", Átmostam a kerítést, már csak porozni kell és moházni. Felragasztottam a futónövény szárát, csak a levelek kellenek. Megfestettem egy nagy ecsetet, belőle lesz fű. A kapun kellenek még folyások. Remélem a hétvégén elérem a 95% állapotot és utána már csak tanácsra javítok :D
-
#60624 Az arcot akrillal. -
#60623 Vettem hozzá lőszert is, be van töltve a csőbe. -
#60622 Köszi a linkeket!
Sturmtiger eléggé elvetemült gép azzal a csővel az elején. -
#60621 Albumomban találsz egy rakat korabeli képet.
https://plus.google.com/u/0/photos/101237757934267624560/albums -
#60620 még egy http://www.makettvilag.hu/hu/termek/russian-kv-2-tank-makett-trumpeter-00312/14 -
#60619 Találtam jobb áron.
http://www.argep.hu/trend/TRUM/Trumpeter-kv-2.html -
#60618 Nekem van belőle 4 is, öröm volt építeni. Ha elkezded építeni szólj, mert az elején van pár buktató, a rajz nem egyértelmű. De biztosan élvezni fogod az építést. -
Kferro #60617 S milyen festékkel fogod festeni a figurákat?