69149
-
#60696 Azért teszem fel a képeket, hogy lehessen fikázni, dícsérni.
Egyedül az nem jön be, hogy leírom ezmegaz lesz még csinálva, félkész, nincs kész, erre jön a kritika, hogy nincs kész.... -
Marci7 #60695 Így azért jobb, mint lámpafénynél! :)
Jól néz ki! -
Marci7 #60694 Tegnap ez még eszembe jutott, csak már nem írtam le, hogy igen, a Tamiya ebből biztosan jobb, hogy van hozzá ecset, viszont az etil-acetát kis ecsettel használva szinte(!) ugyanolyan jó. Ha az árat is figyelembe vesszük, úgy az etil-acetát nyer, én 100ml-t vettem valami nevetséges 400(450?)Ft-ért. Persze ettől még lehet, hogy veszek egyet, de most inkább spórolok Szolnokra. -
#60693 Azt hiszem tartozom neked egy nagy bocsánatkéréssel.
Ezt a diót mertem én leszólni?
Hát ez baromi jó lett!!!! -
#60692 Természetes fénynél:
-
#60691 Természetes fénynél:
-
#60690 Igen a ottani kiadók úgy gondolják hogy érdekel bárkit is valamelyik.
Itthon nem csinálnak ilyeneket mert "nincs rá kereslet".
Jól felmérték a piacot :)
-
#60689 Döbbenetes, hogy külföldön milyen jó háborús könyvek jelennek meg: Link -
Kferro #60688 Bizony.
S ami a legjobb az egészben, hogy ezzel olyan tiszta munkát lehet csinálni, amit egyetlen más ragasztóval sem... -
#60687 Ha már Feri bácsi is ezt mondja akkor tessék elhinni. Amúgy nem csak a ragasztó a lényeg hanem az a kis tűhegyű ecset ami a kupakjában van. Soha nem fogsz más ragasztót használni. -
Kferro #60686 Az etil-acetátot nem használtam még, de Sanyinak igaza van: a Tamiya ragasztója jobb, és jobban használható, mint az eddigi, nem röpke pályafutásom alatt kipróbált bármelyik ragasztó. -
Marci7 #60685 Köszi! :) -
#60684 Ez nagyon szép lett gratula.
-
Marci7 #60683
Köszönöm! Van etil-acetátom, tudtommal az lényegében ugyanaz, legalábbis ugyanúgy alkalmazható. Amúgy akartam is venni, de most van jó ideig elég etil. A videókat megnézem. :) -
#60682 Folytatás:
-
#60681 Marci ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, ilyen ügyes makettezőnek már kijár egy rendes ragasztó.
Tamiya extra thin ez egyik legjobban irányítható ragasztó. 4,8 dolcsi szállítással együtt (1075Ft !!!!!!!!!!!!). Aki kapja marja!
Példa az alkalmazásra:
-
Marci7 #60680 Akkor várjuk a következő képeket. :)
Köszi, lesz majd 35-ös is... Egyszer. :) -
#60679 Most kaptam az ímélt, hogy február közepén jön a T-90.
Daniel is válaszolt, rendes egy tag! Nála elfogyott egy limitált dragon king tiger, de tudna szerezni máshonnan, igaz drágábban. -
#60678 Persze, ez csak olyan alapozás volt.
Nagyon szép a BTR, érdemes lenne megpróbálnod 35ben is. -
Marci7 #60677 2. rész:
Ha minden igaz, ez az alkatrész kéne ide menjen, de nem jó az alakja...
Ez meg elvileg a Hasegawához való, pedig szinte teljesen jó az alakja. ha eltérés van, az szerintem az én hibám, de ebbe most nem mennék bele. :)
-
Marci7 #60676 Csináltam pár képet, én ezeket csinálom. :)
A BTR alapja is majdnem kész, a földön még finomítok, hogy fű lesz-e rajta, azt még nem tudom. A fát is lefestettem, ez még elbírna egy 2. réteget. A névtáblája vagy sztirolra ragasztott papír lesz, vagy gravírozva lesz, de utóbbi sajnos elég drága szerintem... De erre még ráérek gondolkozni. Szolnokon megtekinthető! :D
És akkor a Messzer:
Ezzel még nagyon sok dolgom van, pedig Szolnokra szeretném vinni...
Húzott szállal és pillanatragaszóval tömítettem az egyik fékszárnyat. Nem tudom, mennyire látszik, de egy jó nagy lépcső volt ott...
Stb. :)
Több kép egyszerre nem jöhet, úgyhogy majd mindjárt... -
Marci7 #60675 Stultus78!
Nagyon tetszenek ezek a fegyverek!
McFrost!
Szépen haladsz! :) Azért a fal tövében a port remélem még összemosod az alappal, mert így nagyon "kontúros". (ha már mondta ezt valaki, akkor bocs...:) ) -
Mauro39 #60674 igazából szinte bármi érdekel, ami 1:35 és maradék (lövegpajzs, felfüggesztés, futógörgő stb.)... -
#60673 Nem rossz!
-
#60672 -
#60671 Képet! -
#60670 Szárított nyírfatermés szétszedve:
Gondolom nincs még lefestve. -
#60669 Miből van a levél? Az zöld az oké, de a sárga az fura. -
#60668 Sziasztok találtam egy nagyon jó webshopot. Paypal-al lehet fizetni.
http://www.affinitymodels.co.uk/
Nagyon szuper orvosi szike 4 Angol fontért. Link -
#60667 Elkezdtem a levelezést.
-
#60666 Én kimaradok. -
Kferro #60665 :D
-
#60664 pedig már készültem rá válaszolni, hogy még nem jött ki az új pecs makettezéshez -
Kferro #60663 Ejj már, rossz topicba írtam. :D :D :D -
Kferro #60662 Meg tudnátok mondani, hogy a 4.11-es patchben mi lenne ez a "Track recording indicator"? -
#60661 Valaki rendelne? Megérné összeállni?
Kinéztem EZT -
#60660 Leárazás a HLJ-n: Link -
Kferro #60659 Üdv közöttünk!
"Akril festéket használok és ecsetet."
Milyen akrilfestéket használsz? Ha már ezt tudjuk, könnyebben tudunk segíteni. -
Kferro #60658 Nagyon szépek a fegyverek! -
#60657 Köszi. Igyekszem, belerakni mindent amit házilag le tudok gyártani.