69149
-
#68344 -
#68343 Aahh. Nem tudnek szerintem :)
Ilyen. Epp csere alatt van a fegyver :)
Amugy kosz a dicseretet. Lehet elviszem Pelikanra, mert miert ne ....:) -
#68342 Csinálj egyet. -
#68341 Homlokgeppuskat hol lehet venni, ami a keszletben volt sajnos onteshibas... -
#68340 Azt a vagodeszkat rendre elrontottam...azert ilyen remek :)
Van rengeteg hiba, en sose tagadtam, de ez volt a lenyeg, legkozelebb talan eszembe jut mit rontottam el :) -
#68339 Nagyon pofás lett!
Persze vannak rajta gyermeteg hibák és olyyan dolgok, amik 5 perc munkával sokkal látványosabb dolgot adnak!
(ha a gép oldalán látványosan fa a csőtisztító szett, akkor a talpfa az emelő alá miért ilyen setye, vagy pont a talpfán a maratott fogantyú tök gáz, drótból lehajtva, 5 perc alatt pöpec lesz....)
Gyakorló makettnek indult, sokkal több lett belőle, pacsi! -
#68338 -
#68337 hivatalosan is elkezdődött a tél,mert neki kezdtem makettezni :D
azért biztos ami biztos a megkezdett 635-ös BMW-t félreraktam,mert így hirtelen túl részletes,kezdésnek inkább vmi egyszerűt választottam illetve kettőt,mert egyszerre fogom őket építeni (hasegawa subaru impreza wrx kombi és sedan)
Remélhetőleg pár nap múlva már tudok belőlük mutatni is valamit
Ez az elképzelés(csak 4ajtósba ill kombiba):
-
#68336 Oszlop próbák. -
#68335 -
#68334 Végre van kipufogó is .... :) Még valami konvoj lámpa kellene hátra, meg a kurbli ( azt meg nem tudom mire kell festeni ...)
-
#68333 Jó lesz ! Jó, hogy vannak nedves részek a kövön ...
-
#68332 -
#68331 80%-os készültség. -
#68330 Az jól fényleni, csillogni fog, vegyél/csinálj neki egy kis tárgyfotó sátrat .
-
#68329 Köszönöm.
Leginkább nyers rezet fogok fotózni ("saját szirszarokat"), és eddig azt tapasztaltam, hogy azt a fekete emeli ki legjobban. -
#68328 Alap háttérnek a kék (világoskék) a legjobb, az adja vissza legjobban a színeket. Én kék papírt használok, bármelyik papírboltban van ilyen böhöm nagy. A kék takarja az alját és a hátulját, mellé az oldalához én fehéret pakolok, hogy derítse a fényt. Két izzóval világítom, ilyenekkel, vaku nélkül, az egyik mindig felül, a másik előről/oldalról. -
#68327 Sziasztok!
Elnézést, ha nem ide való téma.
Modellek, makettek fotózásához szeretnék létrehozni egy kis sarkot.
Milyen fényforrás a legideálisabb? A boltban 3 féle izzót mondtak, hidegfehér, melegfehér, és napfehér.
Direktben érdemes megvilágítani, vagy fehér felületről visszatükrözve? A háttér a világos dolgoknál fekete lesz, a sötéteknél közepes kék, vagy fűzöld.
Utoljára szerkesztette: gumikacsa, 2018.11.04. 12:11:36 -
#68326 -
#68325 WIP . Most már elengedem ezt a makettet, túl sok idő van már benne...Nagyon jó volt, rengeteg hibát vétettem ,sokat okultam... De ebben ennyi van, nem több :)) Megcsinálom a kipufogókat, feldobálom a vackokat aztán ennyi ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.03. 18:05:50 -
#68324 Maradt 8-8 pár láncom a fémből, tök jól jött pótszemnek, csak épp forditva szedtem szét .. :))) Így nem passzol a tartóra, fejjel lefele kellene állniuk :)) -
#68323 Az alsó rögzítőszem(?) nincs a helyén. -
#68322 Mit kell nézni? -
#68321 Hat ezt beneztem :))
-
#68320 Jah, most nem tudom :)
De kifényesítem a görgő alatt , nem cifrázom ... -
#68319 A tankot. -
#68318 Már mit ?
:)
-
#68317 Ahol összeér, igen. Rakd össze, had lám. -
#68316 De a szélén is ahol a hátsó görgő hozzáér ? -
#68315 Ott kell fémesre koptatni, ahol a gorgők érték, mivel itt mindegyik görgő-visszafutó görgő-feszítő görgő és meghajtó kerék is tiszta fém. Fém a fémen szerintem 100 méter alatt leszedett mindent ilyen súlynál. -
#68314 Amugy belul eleg negy csikban lekoptatni, a ket vezeto ize ket oldalan ? -
#68313 Bár valszeg igazad van, a keresztben lévő él az nincs koptatva, és elvileg az ér le legelőször a talajra... Majd rámegyek :)) -
#68312 Belül nincs még koptatva .... Kívül van . -
#68311 Szépek!
Belül, majd ahol görgőkkel érintkezik ott teljesen fényesre kell koptatni, és kívül is a felső éleket. -
#68310 Kész életem első fém lánctalpa..
Nagyjából.. Még a műgyanta stifteket kell lefesteni, de majd a végén, fogdosástól addig úgy is lekopik ... A rozsdásabbak pót-szemek ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.02. 14:45:18 -
#68309 Most már remélem én is :D -
#68308 Szuper!! Szép összevissza kövek vannak, jó lesz ! -
#68307 Elkészült a 3. változat, remélem az utolsó is egyben. Alapszínnel kezelve. -
#68306 Sziasztok!
Jött ma egy ilyenem, még sok mindent kell hozzá beszereznem, illetve a tudásomat is bővítenem kell, mert pl. a koszoláshoz egyáltalán nem értek. A festéséhez van készlet (AMMO by mig), érdemes ezt megvenni, nem lesz vele bajom? -
#68305 Nem, elb@aztam, csinálok másikat, mert nem kötésbe raktam a köveket.....kapkodtam, vagyis élveztem, hogy jól megy :D
Készül az új, fele megvan.