Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Föld, kis sár színű akryl, fehér faragasztó ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

McFrost
A sima kerti föld, amit kiszárítasz és tök finomra leszitálsz magadnak, pasztelkréta porral meg olyanra színezed, amilyenre akarod. Ezt azért szeretem, mert nem lehet minden egyes szemcséjét hintőpor finomságúra szitálni, így lehet textúrázni vele a sarat.
Továbbá még ezeket használom, szintén csak színezésre és porozásra:
Sötét föld
Világos európai föld
Európai föld

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lac coo
<#banplz>

Glpetyus
melyik a legjobb sár textúra termék amit itthon is meg lehet vásárolni ? Nem vágom ezeket a modern ak/egyéb cuccokat <#whatever>

Glpetyus
tegyél bele száradás lassítót,létezik akrilhoz
én utálok akrilt fújni...

McFrost
Akkor hagyjál békén! 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lac coo
En is probaltam , akkor meg jol ment 😊))

McFrost
Semmi para, sárga újból és mehet előről minden.
Én minden minta fújás előtt egy sztirol lapon próbálok.

lac coo
Lehet, mindegy a vegeredmeny a lenyeg 😊)

McFrost
Én próbáltam másra fogni, de szerinted minden jó volt, így az maradt, hogy Te voltál a balfasz! 😄

lac coo
A vegen mar folyt, olyan hig volt 😊)
Ugy el tudja venni ez a kedvem, annyit dolgoztam vele , erre most szar az egesz 😊)

McFrost
Lehet sűrű volt a cucc és alacsony a légnyomás.

lac coo
Azt csinaltam , de ez nagyon durvan gyakran dugult be 😊
A Mig szerintem nem jo mar erre a 0.2- es pisztolyba...

McFrost
Az akril festék egyből rászárad a tűre! Higítós fülpiszkálót készíts oda fújáshoz, és minden abbahagyás után a tűt mosd át vele.
Fújd át megint sárgával.

lac coo
Oooo..hogy csinaljam vissza ? Fujjam le chipping barnaval majd ujbol a sarga , stb....?

lac coo

lac coo
Csak sikerult elkurnom az elobb, gondoltam kezzel fujok ra foltokat, de bevallom nem birtam a Mig festekkel, szerintem erre a celra szerzek Tamiyat vagy Gunzet...
Allandoan eldugult, barmit buveszkedtem vele. Szar is lett, csinalhatom valahogy vissza ...😞(((

Glpetyus
<#eljen>

lac coo
De nem vilagos, szep fako sarga szine van .....

Glpetyus
az majd sötétít rajta úgyis

lac coo
Megy, még semmi nincs rajta ...

Glpetyus
Gondolom még megy rá barna bemosás ?

McFrost
A vörösbarna az jó, de a többi fehéres 😞

lac coo
És a kerekes kép az milyen színű nálatok ?

bardocz
Nem hófehér, látszik, hogy van valami színe, de sokkal közelebb áll nálam a fehérhez, mint a németsárgához.
Aki meg a zimmerit miatt sír, azt küld el a Bovingtoni tankmúzeumba, egy deka zimmerit nincsen a Porsche tornyos tigrisen. A Henschel tornyon már van.
lac coo
Akkor én nem tudom 😊 Nálunk minden eszközön nagyjából jó, olyan mint a makett valójában, márpedig az közel sem fehér 😊

bardocz
Én nálam is inkább télinek tűnik a színe.
lac coo
Falnak en sem megyek, csak meglepett a dolog.
Lakk meg kell szeri tem is...

McFrost
Aki nyílvánosan posztol, annak erre is fel kell készülni....
A lakkos okosság meg kiábrándító: igeneis kell a lakk! Pont ellenkező nemű kell, mint a befolyatás/koszolás lakkja, hogy ne bántsák egymást. Aztán ha elrontod, a lakk miatt vissza lehet törölni. Én pl. félfényeset használok, gunze ebben a legjobb minőségű, amit addig kipróbáltam.

lac coo
Hat en nem tudom, odarakom a makettet a monitorhoz, telefonhoz tv hez es tok jo , nem feher vagy valami...😊

Random_
Nem tudom történelmileg mennyire hiteles, de nekem nagyon bejön! Az én Zimmeritesem a fasorba sincs ehhez képest hiába történelmileg hű!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

McFrost
Tudom, de nincs rá gyógyszer.

modellmaker
Nem nálad van a baj...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dante73
Ez szerintem pont erről szól. Vagy úgy építem, hogy történelmileg hiteles legyen, vagy úgy, ahogyan én látom. Ez utóbbit, akár művészetnek is fel lehet fogni, valamilyen szinten.

http://www.freetvmaci.info/

kemszi2
egyébként van barátom aki szintén autókat épít,de nem foglalkozik vele túlságosan,nem húzza ki feketével a gumi részeket. Ami nem vagy csak alig látszódik pl.: belső alkatrészek nem foglalkozik velük túlságosan stb... De ha neki így okoz örömet és tetszik neki a végeredmény akkor miért ne csinálhatná úgy

Nekem egy ilyen esetem volt még régebben mikor egy piros evo7 wrc-t csináltam és piros helyett feketére fújtam majd úgy matricáztam fel gyárira, sokan megrökönyödtek hogy szentségtörés....de pont leszartam nekem volt akkor egy ilyen kattanásom megcsináltam tetszett is a végeredmény,akkor meg kitérdekel kimit gondolróla
kemszi2
ilyenkor kell hívni kinemszarja le kapitányt 😄 Neked így tetszik pont.
Én mondjuk eleve nem is írok oda fórumon se ami nem tetszik,még ha a kivitelezés minőségi is (egy amcsi fórumon szoktam posztolgatni.. mármint amikor éppen építek valamit,de ott egyébként nem nagyon divat a lebaszás, talán túl PC is a hely <#vigyor3>)
Bár az autós téma eleve megbocsájtóbb szerintem
lac coo
Ott hat )
Kb igy hogy: figyi , nem kene ra zimmerit ! 😊)

Mondom , nem !

Mert csak olyan volt , csak szolok.....

Glpetyus
fácsebukon ?

lac coo
Hat ilyen celozgatasok mennek, inkabb... Egyszinu, biztos ? Zimmerit nelkul , biztos ? En nem tudom, nem lehet felfogni, hogy nem a tortenelmi huseg a lenyeg, most nem....

Glpetyus
mégis kitől kapsz ilyen megjegyzéseket? és milyen jogon? <#wow2><#ticking>
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2018.10.05. 13:21:25

lac coo
Amugy elkepeszto mekkora ellenszevet, elutasitast kapok mert nem kepek alapjan , tortenelmileg korrekt makettet csinalok.
Barmennyire is igyekszem szepre megcsinalni ,sok ember szarba se nezi ! 😊)
Vannak sokan akiknek tetszik de boven erzem a masik oldalat is a dolognak ....

Glpetyus
<#eljen>

lac coo
Jobban bizok en is a kulonfestesben, de ezt nem tudtam, ezt jobb felragasztva...

Glpetyus
imádom amikor ilyen alapvető dolgok nem jutnak eszembe <#idiota>

lac coo
Nem, befer ala egy papir ! 😊)

Glpetyus
nem necces ilyenkor a vontatókábelt festeni amikor már a helyén van?

lac coo

lac coo
Hat nem tudom, nalam telefonon is halvany sargas barnas. Mindegy lenyeg , ammo 12 asszem....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.04. 18:49:09

McFrost
HIbátlan, vadi új gémer monitor. 😊
Úgy néz ki a tankod, mint amin téli meszelés van.

lac coo
Hát azért eltér, jó a monitor színe ? 😊 Vagy nálam rossz ? 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.04. 18:39:01