69149
-
#68384 -
#68383 Az a kék hungarocell bigyó ! :)
De Praktikerben van darabra ha jól látom .
Festést, sarat ilyeneket rontottam el ,nem tetszik :)
-
#68382 Mit rontottál el, képeket!
Mire gondolsz, hungarocellre? -
#68381 Én elkúrtam a Whipetetm elmosom majd, elkezdem újból ... :)
Ilyen expandált hőszigetelő lapot hol lehet venni nem bálával ?
-
#68380 Lefestettem a kaput, még koszolni kell. Kijavítottam az összes ablaknál a spalettákat, még koszolni kell. Aztán elkezdtem összehozni egy fát, mert túl üresnek éreztem azt a sarkot: képek. -
#68379 BUÉK! -
#68378 BUÉK ! -
#68377 Az épület és a keret között volt még hely, készítettem oda egy fa kaput. -
#68376 Fa. -
#68375 Fasza ! :) Fa vagy műanyag ? -
#68374 sőt, k.rva jó :) -
#68373 Elkészült az oszlop, másodikra nem is olyan rossz! -
#68372 Ja, értem . -
#68371 De, ezért már átmostam 1x feketével, majd még kap belőle, ez most csak alap. -
#68370 Alakul ez, jó lesz !! Abban az időben nem voltak kátrányozva az oszlopok ? -
#68369 Remélem lesz már végre időm makettezni, rá kellene kapcsolnom, mert sosem készül el :D
Elkészültem az oszlop építésével, és sikerült felvinnem az alap színeket is:
Képek. -
#68368 Néha-néha volt időm kicsit farigcsálni és készült ezalatt egy villanyoszlop. Próbáltam minden apró részletét kidolgozni, hogy eléggé látványos legyen ez az egyszerű cucc. Még a vezetékek vannak vissza.
Képek. -
Openair #68367 Cool tank, először tervezem a rajzokat, majd kinyomtatom a 3D nyomtató alkatrészeket és alkatrészeket -
#68366 igen ez. -
#68365 Az is Meng ...? -
#68364 csak ajánlani tudom,élmény volt építeni :) -
#68363 azt is akarok egyszer. imádom ezeket a szegecses L-vasból tákolt tankokat :) -
mindjárt kész vagyok az Ft-17-el :) -
#68361 Nálam most egy whippet készül. Ez minden makettezőnek kötelező ! :))
-
#68360 Köszi! A koszolás enamel, akkor így gondolom nem lesz vele gond az akril alapú lakkon. A festék matt. Azt vettem észre, hogy ha festékszóróval eláztatom, az is fényesre szárad. Ha az első réteget majdnem száraz ecsettel vinném fel, az segíthet? -
#68359 Semmit sem kell, csak ajánlott :) Ha a koszolás akril alapú, én olajjal lakkozok, és fordítva. Egymást nem kezdik ki, a lakkról pedig könnyebb visszaszedni, ha elrontasz valamit.
A másodikra a válasz: használj matt festéket. -
#68358 Festegetek, életemben először airbrushsal és akril festékkel.
Kérdés: kell-e ezeket az Ammo akrilokat lakkozni koszolás előtt? Illetve hogyan tudom elérni azt ecsettel való festésnél, hogy ne fényesre száradjon a felület? -
#68357 én meg pont azt a részét csodálom :D por,sár,kopások,rozsda stb
-
#68356 Az mindegy, a vége lényeg :) Tanknál jó, mert por, sár bárhová mehet ha valami baja van :))) -
#68355 Köszi!
Hát én általában elég szarul fényezek, ezért nagyon sokat kell políroznom :D -
#68354 Szép !
Mindig csodálom az autósokat, hogy tudják ilyen makulátlanra, fényesre megcsinálni a festést ! :) -
#68353 Nálam nincs nagy történés,polírozgatok panel vonalazok stb. semmi látványos, legalább is képeken. Ráadásul ezeken nincs is nagyon mit mutatni,mint pl egy versenyautón.
-
#68352 Na, senki nem csinal semmit ? :)) -
#68351 Köszi ! Ti látjátok, más idegen nem. Amúgy nem nagy titok ! :DD
-
#68350 -
#68349 Grat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A neved minek izélted ki, mikor fészfaszon mindenki látja? :D -
#68348 Kösz-kösz ! :) -
#68347 itt is grat :D -
#68346 én itt tartok velük:
megkapták a színt,kicsit narancsosabb árnyalat lett mint amire számítottam/emlékeztem de nekem tetszik.
Érdekes extra hogy a GC-hez (vagyis a sedan változathoz) adtak gyárilag méretre vágott padlókárpitot. Viszont a kombihoz nem :D -
#68345 grat!