69149
-
#60856 :). Délután kiderűl hogy megy e. -
Kferro #60855 Ha széttöredezik a tömítés karcolás közben, akkor elég lesz azokon a helyeken újratömíteni pillanatragasztóval, majd vizes csiszolópapírral simára csiszolod és újrakarcolod. Nem vészed, nem kell tőle betojni. :) -
#60854 Egyértelmű hogy pillanatragasztó jobb lett volna, csak annyira ratyi lett (lépcsözetesen csúszott el, hasa is volt.) sajna későn vettem észre. Anyit nem tudok pótolni ragasztóval. A panelgyártás csak B terv lenne ha széttöredezik. Itt fog kiderül mennyire vagyok ügyes :)
Ha széttörik akkor lehet gyakorolni panelgyártást.(fosok ám tőle rendesen.) -
Kferro #60853 Miért ne sikerülne a karc? Mondjuk a magam részéről tömítésnél (főleg ha tudom, hogy panelvonalat is kell karcolnom) jobban szeretem a pillanatragasztót használni, mert keményebb felületet ad, s anyagában nem tér el annyira a makett műanyagától, mint a tömítőpaszta.
Gyanítom, hogy rézlemezekkel nem fogod tudni szépen beburkolni a gép hasát, ha meg mégis, akkor rohadt sok idődbe fog kerülni. -
#60852 Paneleket gyártani belöle. Vagy van valami ötleted? Ha a karc nem sikerül.
-
Kferro #60851 Mit akarsz a rézlapokkal?
-
#60850 Sima tamiya putty. Megprobálom karcolni ha nem megy akkor szügségem lessz rézlapokra oszt aggyad neki.Majd meglátom
-
Kferro #60849 Én egy helyi papírírószerben vettem. -
#60848 A Dymo-t honnan veszed? utána néztem a neten és találtam is forgalmazót, de 1-2 db miatt nem postáznak... -
#60847 Mivel van tömítve? Mert ha sima putty, akkor nagyon óvatosan csináld! Lepattog... =/ Ha epoxy putty, akkor mehet, az bírja. -
Kferro #60846 Én mindenképpen az újrakarcolást ajánlanám. Kell hozzá Dymo szalag, meg egy karctű. A lényeg, hogy mindig csak nagon haloványan kezd el bekarcolni a vonalat, s ha már szépen megvan, akkor mélyítheted bátrabb mozdulatokkal. -
#60845 Elég ramatyul sikerült összeragasztani a kopter 2 oldalát.
Szerintetek ezen tudok panelezni még vagy keressek más megoldást.
Nem akarom összekaristolni ha amúgy is széttöredezik. -
Freeda Krueger #60844 Replica -
raptor22 #60843 Budapesten melyik makettboltba érdemes elmenni szétnézni? -
Kferro #60842 Igen. Ezért is szeretem az Italeri tömtőjét, mert azzal nem kell órákat, napokat várnom, csak pár percet, hogy csiszolhassam. -
raptor22 #60841 Én is ezt használom, teljesen jó. Nekem úgy tűnik h nehezen szárad meg, de utána szépen csiszolható. -
Kferro #60840 Kezdő makettező koromban Neoflexet használtunk, s az ismertebb makettezők közül még páran mai napig használják, így pl. Kormos Peti. Így néz a Neoflex:
-
Mauro39 #60839 nem feltétlen az ár miatt, csak úgyis be kell ugranom a barkácsboltba így egyszerűsítenék :) -
#60838 Ószom, grat :) -
#60837 Mikor kötöd be, hogy világítson is? -
#60836 Jó lett a lámpa búra is! -
#60835 Wow, eléggé eltaláltad! -
#60834 Bocs, de ez rohadtjó lett! :D -
-
#60832 Ez most egyedi a készlet erejéig, sajnos én csak közvetítő vagyok a témában. -
#60831 Az ára miatt akarod kiváltani? A milli-putty két komponensű ipari anyag. De makettezéshez lehet jobb a tamyia epoxy-putty. Én most rendeletem kb 1000Ft volt. -
#60830 Ugye ez nem egyszeri lehetőség? Később biztos érdekelne, de most nem aktuális még. -
Mauro39 #60829 üdv srácok!
tudom, hogy itt nem mindenki kultiválja a tömítő pasztákat :), de "szkreccsbildezek" és érdeklődnék, hogy a nagyobb barkácsboltokban van e olyan tömítő vagy két komponensű gyurma, amivel kiválthatnám a revell/tamiya stb. puttykat? -
#60828 Ragassz belel egy fehér led-et, de akár működhetne is. -
#60827 Hát, valahová oda, sztem is, de lehet van rá szabvány, hogy kaputól milyen messze stb. A járda alapot viszont durván meg kell bontani, bár nem tudom hogy képzelted a beépítést. Én kiszednék egy kockát és a helyére. De az szopás :) -
#60826 Mint 90g-os papír. -
Marci7 #60825 Szia!
Engem érdekelni fog(nak), majd leírom, hogy mi kellene.
Szépen halad a diód! :) -
#60824 Kedves tőled :)
A maratások milyen vastagok szoktak lenni általában ? -
#60823 Ja! Fizetni nem kell előre, csak átvetted és megnézted megfelel-e. -
#60822 Érdekel-e valakit a rézlemez biznisz?
Jövő héttől léphet érvénybe, szállítás postával, pénz utalással.
Ti élvezitek az elsőbbséget, később teszem ki az infora és az orgra. -
#60821 Nem. Ötlet? A hiányos fal elé vhova. -
#60820 Azt tudod már, hogy hová teszed?
-
-
#60818 Elkezdtem ma a lámpát, préseltem egy ilyen fedő szerű valamit alumíniumból, ide szerintem jó lesz. -
#60817 A szekér gázos, de a lámpát simán meg lehet csinálni :)