Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék töltsd le az egész video errõl szól.
Link
makett.tk
Renault magnum http://kamionszim.hu
"A repcsinek elméletben lehetséges, hogy újra lehet vele csinálni a szegecsek/csavarok mintáját az összecsiszolt helyeken."
Ilyenrõl még nem is hallottam. De szerintem inkább vegyél egy szegecselõt, azzal szebb, és ami fontosabb, pontosabb munkát tudsz végezni.
makett.tk
makett.tk
Remélem egyben marad mind 😊
A lavor volt eltekeredve kissé, arra már nem elékszem mennyivel
Nekem sose volt ilyen bajom. Tényleg nagyon régi cuccnak kell lennie, hogy annyira kikeményedjen, hogy könnyebben törjön.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az alváza vetemedett volt, + illesztési gondjai is voltak (többek között ebbõl adódóan) ahogy emlkészem. Nem akarok észt osztani, de a biztonság kedvéért sztem nézzétek meg milyen az alja 😊
Az Academy kidolgozottságával nem volt gondom sosem.
a másik meg hogy a tárolás idõvel befolyásolja a makett minõségét? (tûzõ nap vagy esetleg kurvahideg száraz párás levegõ) Elvileg a mûanyagnak szerkezetileg majdnem mindegy mondjuk, csak idõvel kikeményedhet és törik mint a ropi... tapasztalat?
A Dragon általános illeszkedésével én nagyon meg vagyk elégedve, pontatlansággal eddig nem nagon találkozta. Szépen elõ kell készíteni az alkatrészeket, s akkor nem lesz gond.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A képen látható görgõtartó 3 részbõl áll össze és jól látható, hogy a laprugó köteg felénél van egy kis elcsúszás. A másik oldalon már korrigáltam amennyire tudtam. Ez az eltolódás mind a 10 tartón megjelenik, a nagyobb alkatrészeken, azaz 20 db-on.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gyorsan felejtsd el a nítrót a mûanyag makettekkel kapcsolatban! Örülj neki, ha nem marta meg a mûanyagot...
The_Nordic_Edge_Model_Gallery_Vol_3
makett.tk

Mai melók:
PzII:
Ennek is lockolt már a bootloadere?
2. MIvel festetted? Szintetikus festékkel?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy régebben - és igen rondán - lefestett modell mûanyag belterérõl szeretném eltávolítani a festést. Szerintetek milyen higítót használjak? Próbáltam már pl. a Revell higítóját, meg valami terpentin-félét is, de sikertelen volt.
Elõre is köszi!
makett.tk
[/url][/img]
[/url][/img]
Albumom.
makett.tk
Képpel term. illusztrálva😊
Eddig egy makettezõtõl láttam élethûen figurát kifestve. Én is festettem már figurát, de a végeredményrõl nem mernék képet kitenni, tényleg nagyon nehéz dolog.