Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
makett.tk
makett.tk
makett.tk
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kérdés 2500-ért:
Van a Lidli-ben Akril festõkészlet cirka 34000 színnel, azzal nekimehetek a figuráknak vagy inkább Vallejo?
Small_scale_Armour_Modelling__Osprey_Modelling_Masterclass
makett.tk
makett.tk
Az eredetit ugyanis ilyen kicsiben utánozni nem lehet.
Stultus a bovden az acél azt nem tudod forrasztani.
makett.tk
Figyelemmel kísértem ennek a Tigrisnek a festését, s most is meg kellett állapítanom, mint már jó párszor, hogy Jimenez nem görcsöl a feljavítókkal, nem azt tartja fontosnak, hogy 2 kg rezet beleimplantáljon. Õ egész egyszerûen a festéssel "adja el" a makettet. S jól csinálja.
Tiger I 1/48 Winter camo "Part 5" THE END
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aztán váltottam a bicajom fékbowdenjére, de nem tudtam szépen forrasztani, ezért visszaraktam az eredetit 😊
Ennek is lockolt már a bootloadere?

makett.tk
makett.tk
gator glue
makett.tk
ezért nem csinálok én csöröpöket, mert az összes javítással együtt (maratás, gyanta, stb...) ki tudja hol járnék. Némelyik így is vetekszik egy használt bicikli árával^^