Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No de bepakolok pár képet, ezeken láthatod, hogy mennyire nem homogén egy ilyen helikopter festése, még akkor sem, ha egyszínû géprõl van szó:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én mezei ollóval vágom.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
makett.tk
Milyen forrasztód van? Van még lemez 😊

Nekem valami hiányzik abból a Blackhawk-ból. Nem tudom mi, de az biztos, hogy ekkora méretarányban már többet kellene belõle kihozni, fõleg ami a festést illeti.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Feltöltöttem Picasára, így már mennyi fog. Szóval errõl a képrõl beszélek:

Néztem a "Mester" munkáját.. Hááát... nem vagyok tõle elájulva. 😊
Fõleg amikor ezt a képet megláttam:
Ha jól látom, õ konkrétan beleszegecselt a panelvonalakba...
Mester
makett.tk
Mondom kb semmi nem stimmel. Amikor a matricázásnak neki kezdtem féltem milyen lesz, de arra nincs panasz. Az korrekt.. De maga a makett hulladék..
Ugye van a belsõ váz amire felépíted az egészet. Ha összerakod úgy ahogy a útmutatón van, akkor kb az elsõ kerekek bele érnek az ajtóba, a kormányzást felejtsd el. Konkrétan nem tudod elfordítani a kereket mert bele ér mindenhova. Ha bedugod a lyukba a kereket annyira kilóg, hogy kb 3 millimétert kilóg a kasztni alól. A hátsó kerekek úgy állnak, hogy a gumi belsõ fele kb 0.5 mili ér az asztalra:😊 Tehát az egész elsõ futómûvet kb 3-4 milivel elõrébb kellett tennem. A bukócsõ is összevissza áll benne. Jahh ami parádés, hogy amikor a kasztnit felteszed rá, a hátsó kerékre ráér:😄 Tehát ha ez egy igazi gép lenne, kb gurulni nem tudna😄 Kormányozni sem lehetne.. Jahh a kerék beleér a belsõ vázba:😄 Szóval csúcs..
Szóval egy marék nyugtató, vagy szard le, azt lesz amilyen lesz:😄 Én ezt a taktikát választottam, mert kb semmi értelme neki kezdeni a javításnak, egy örökkévalóság lenne, megcsinálni.. Persze mondom, én nekem csak saját célra kell, és egy kis ideg levezetésnek szoktam makettezni.. Tehát ha valaki nagyon pro akkor természetesen megéri megcsinálni szépre.
Downhill!!
meg van nekem is ez a készlet.sok jót nem hallottam róla,automakett fórumon kettõ is van ,ott se dicsérték agyon 😄
Hát mindegy. ilyen!.. Nekem megfelel. Én úgysem vagyok olyan pro tudod. Inkább csak szerettem volna egy wrc focust:😄 Szóval,árnyalatoktól nem szarunk be:😄 Kék meg zöld azt jól van::😄
Downhill!!
a kék kicsit sötétebb meg nem metál,bár ettõl függetlenül szép szín,eltudnám képzelni pár gépen 😄
A kék valami opel szín vagy mi a zöld meg maradt valamibõl.. Nem makett festék, hanem rendes autó..
Egyébként sokban nem üt el:

Downhill!!
ha már rally én is megosztom sajátomat ,most lett kész hétvégén:

Köszönöm!
Egyébként a kit úgy ahogy van egy szar😊) Akinek mérhetetlen türelme van csak az álljon neki.
Rettenetesen sok hiba van, igazából én összeraktam úgy ahogy volt, de ha ez egy profi makettezõ, akkor komoly átalakításokat kell végezni. Az elsõ futómû, totál rossz helyen van a kerékjárathoz képest. A belsõ váz kerékjáratai éppen akkorák mint a kerekek, nem tudod elforgatni bennük. A kerekeket csak úgy tudtam pozicionálni, hogy kitörtem belõle a tüskéket, és ráragasztottam a futómûre, mert különben kilógna a kasztniból. A hátsó keréktartás drámai.. Szóval huhh... Ehhez képest egy italeri csúcs minõség... De még egy revell is.
Downhill!!
"Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!"
A két csillag nem kell.
makett.tk
makett.tk
makett.tk
Láttátok Gyurecskó Csabi Mi-24-esét? Ma volt szerencsém élõben megcsodálni. Nagyon szép!
http://www.makett.org/index.php/topic,4133.120.html

bár ebbõl 4 modell 😄