Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek nincs véletlenül Bf 109E-3-hoz futója? A gyári nem valami jó, és nem akarom úgy 50 helyen tömíteni aztán újrakarcolni a barázdákat...<#duhos2>#duhos2><#ijedt>#ijedt>
Nemrég elkezdtem egy új alapot a BTR-hez, mert kicsi volt a másik, és máshogy akartam csinálni. Ez sokkal jobban sikerült. Képeket is csináltam, de nem tudom felrakni...<#levele>#levele><#falbav>#falbav> Majd holnap. Vettem hozzá öntapadós fa mintázatú fóliát, szerintem nagyon szép, ráadásul egy A/3-as méret csak 150Ft volt!
A Messzer meg lassan-lassan festésre kész lesz, most elkezdtem festegetni a részleteket (futószárak, stb...). Errõl is vannak képek.
http://www.youtube.com/watch?v=DXgG8rVrm1s&feature=bf_next&list=PLE3A2F766FAA04B3A&lf=results_main
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Szépen haladsz!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

makett.tk
Nem olvastad el a cikket amit Feri talált ás legalább 2x linkeltem. Segített volna.
Ígérd meg, hogy végig nézed!
Basic modelling guide, by Ricardo Rodríguez: F-104 1/72. (CHAPTER 6)
makett.tk

Várom a képeket és a beszámolót. 😊
Ha széttörik akkor lehet gyakorolni panelgyártást.(fosok ám tõle rendesen.)
Gyanítom, hogy rézlemezekkel nem fogod tudni szépen beburkolni a gép hasát, ha meg mégis, akkor rohadt sok idõdbe fog kerülni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szerintetek ezen tudok panelezni még vagy keressek más megoldást.
Nem akarom összekaristolni ha amúgy is széttöredezik.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."