Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket akarom kijavítani.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
és szénacélból 0,2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy tényleg felejthetetlen volt, remélem jövõre is lesz szerencsém elmenni.
Marci fotókat hol tudok majd nézegetni?
Bár kár, hogy most szokásoddal ellentétben kis képeket raktál fel.
Sajnálom hogy Te nem tudsz jönni😞
Rajtam kívül még jön holnap Gyurecskó Csaba, Tóth Zoltán, László Pisti, László Csaba is. 😊 Remélem Karesz is jön, nagyon megnézném a munkáit!
Majd képviseld a debreceni makettezõket. 😊 Bár ha jól tudom, pl. Bera Karesz is megy.
Ki jön holnap Szolnokra?<#smile>#smile>
Van egy pár építési ötlet ami hasznos. érdekes egy ár szerû szerszámmal viszi fel a ragasztót. Forrasztó ónból csinál összekötõszemet. Innen vettem az én Tamiya sherman-omhoz az ötleteket.

makett.tk
4:40-nél festi a lánctalpat.
makett.tk
Elõre formázott lánctalpat még sosem raktam össze azt hogy szokták lefesteni?
Nagyon jó ötlet ez a lánctalppal. A KV-t élvezet volt építeni semmi különös, és bonyolult.
Inkább egy ilyet javasolnék vagy egy Tamiya T34-76-ot ez is nagyon jó kis tanuló makett.

makett.tk
Maga a makett nagyon részletes, 451 darabból áll és 270 mm hosszú lesz. Sorját így elsõre nem találtam, hogy milyen pontos: passz!
Ami nagyon tetszik az a lánc. Nem gumi és nem is szemenkénti, de az is részletgazdag, és több darabból áll, érdekessége, hogy a lánctarajokat külön kell felragasztani. Hajtó és feszítõ görgõre gyári hajlított lánc kerül és ami nagy ötlet: a felsõ része gyárilag belógatott!!! Kár, hogy semmi nem látszik majd belõle 😊
7290 ft volt plussz a posta, de én pofátlanul alkudtam 8000-ig 😄 Megéri, mondom úgy, hogy fingom sincs az orosz haditechnikához!
filterezés koszolás szárazecsetelés kopások ezzel nem vagyok képben.
Én is így voltam, kb. 10 évet hagytam ki. És mikor újrakezdtem, újult erõvel, nem felejtettem el, az addigi "tudást"...(elõtte sem voltam nagy mester)
Most kb 4-5 éve makettezem újra, de kész makettet ne kérjetek rajtam számon, mert egy sincs 😊. De vagy 10db-ba bele vagyok fogva, illetve felesbe készítem a busz(oka)t egy jó baráttal.
Renault magnum http://kamionszim.hu
makett.tk
makett.tk
makett.tk