Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valós Tiger lesz és ha igen melyik?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"ne nevessetek elsõ ilyen munkám meg az elsõ rézmaratás készítésem."
Elsõnek nem is olyan rossz, sõt! Szóval nyugodj meg, nem nevetünk ki. 😊
Gratulálok hozzá! Így már nagyon szépen látzik minden részlet! Ügyes vagy!
Jól látom, hogy a jobb oldali sárvédõt forrasztottad?

Bár az tény, hogy a kép homályosságát okozhatja a kéz észrevétlen remegése, de akkor egy egészében elmosódott képet látnánk. Ez általában kevés fényél szokott jelentkezni, amikor az automatika hossszabb záridõt választ.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Úgyhogy Lackoka, ha tudsz tegyél mögé valamilyen egyszínû hátteret.
Talán túl közelrõl fotóz.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Használj asztali lámpát, lehetõleg legalább kettõt.
Fényképezésnél használsz vakut?

Ez egyszerûbb:www.imagerosions.com itt regelsz aztán a feltöltött képek elsõ generált linkjét illeszted be ide. Arról is csinálhatok tutorial-t ha kell
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Pont ilyen: