Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊))...ha lenne suprám akkor futtatnám én!.....nyomatnám a képeket meg minden...dehát nincsen...mutter még nincs itthon!

Nem baj....végül is ez is a témához kapcsolódik valamilyen szinten...csak nem makett hanem igazi!
persze...de nem dragstert akarok csinálni! 😄...csak egy nagyon alap tuningot hogy gyorsuljon mint a szél!!! Egy kis ültetés nem árt hogy jobb legyen az úttartás,meg a mittom én mik!!! kasznira nem gondoltam sokat csak egy disztkrét légterelõ a csomagtartóra, egy elsõ,hátsó spoiler,és egy oldalsó küszöb, fékek persze hogy kõ...színe az már nem lényeg de elmondom ha már itt tartok: feketét gondoltam,rajta egy narancssárga mintával...aztán narancssárga neon, narsárga fékpofák,stb...
mivel én vizuális típus vagyok ezé'én mindíg leszedek 1-2 képet az adott kocsiról,és egy kicsit átfabrikálom egy sima painttal...itt van néhány kép: (bocs a nagyképe miatt)

mivel én vizuális típus vagyok ezé'én mindíg leszedek 1-2 képet az adott kocsiról,és egy kicsit átfabrikálom egy sima painttal...itt van néhány kép: (bocs a nagyképe miatt)
Na ja, de mielõtt motort tuningolsz, illik hozzányúlni a futómûhöz, kasztnihoz, fékekhez, stb,
kurvanyu jó-johánzon!!44
Szerintem meg épp az a jó a trabiban, hogy nem kell rá költeni. Igaz nem sokat használom, de fõdarabot nem emlékszem mikor kellett cserélni benne, apróbb hibáktól eltekintve kifejezetten megbízható. Ez nem 2T. Járulékos költségek meg nyilván alacsonyak.
kurvanyu jó-johánzon!!44
ja igaz mutter kárrendezõ! 😄 és mondták a munkatársai hogy egy BMW E30-hoz elég drágák az alkatrészek..de nekem bõven elég addig megbütykölnöm a motort hogy jól gyorsuljon...mer' ugye az az egyik legfontosabb hogy még a startnál ott hadjam az ellenfelet! A többi meg már csak audio, optikai, kipufogó tuning lenne!!!
Télleg FEFE!
Te szoktál még NFS U-zni?
Télleg FEFE!
Te szoktál még NFS U-zni?
Halásztelek, az az a környék lesz. Egész nagy trabis banda van arrafelé. Kérdezd meg, ismeri-e a Bicót!
kurvanyu jó-johánzon!!44
Csak azért kérdeztem mert haver is csinál egy tinig trabit igaz az 2T de abba is waresz moci lesz. Mondjuk õ Halásztelki.
wazze ez nagyon lolul néz ki...igaz nem értek ehez a német csodához ( 😄 ), de én szvsz azé'nem vennék trbit mert annyit kell egy mai trabira költeni hogy menetképes állapotba hozzam hogy totál elmegy a kedvem attól hogy még tuningoljam is.....nem mintha a régebbi BMW E30-asok nem lennének széthajtva! De abban talán jobban megbízom!
Szívem csücskei, de sajnos már az E30-ak is le vannak lekva. Haverom 320i-jét egy mezei skoda odabaszta volna.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Az szerintem waresz motoros. Nem tudom hogy áll ez, de még biztos nincs kész. Pesti vagyok...
kurvanyu jó-johánzon!!44
Zenét természetesen ki lehet kapni, jó lesz az nekem másik kocsiba. Csak a trabant kasztnijából adódóan zene installálására is igen alkalmas.
Egy kis pörgés - MPEG2 codec kell hozzá
Hangminta - majdnem alapjáraton
Két kép:

Egy kis pörgés - MPEG2 codec kell hozzá
Hangminta - majdnem alapjáraton
Két kép:

kurvanyu jó-johánzon!!44
Én amit akarok majd venni az egy 1.6-1.8-as BMW E30...szvsz tuning nélkül tuti viszi a 220km/h-t!!!???
😄D
Voltak terveim vele, de rájöttem, hogy amilyen tuning nekem kell, az 1 guriga alatt nem jön ki, annyi pénzt meg ha lenne, se trabantra költenék.
Futómû és motor gyári, szóval még lenne rá mit költeni, de kurvajó tuningalap. Most készül szigetszentmiklóson egy négyütemû kombi 140 ló lesz 700 kilóhoz...
Voltak terveim vele, de rájöttem, hogy amilyen tuning nekem kell, az 1 guriga alatt nem jön ki, annyi pénzt meg ha lenne, se trabantra költenék.
Futómû és motor gyári, szóval még lenne rá mit költeni, de kurvajó tuningalap. Most készül szigetszentmiklóson egy négyütemû kombi 140 ló lesz 700 kilóhoz...
kurvanyu jó-johánzon!!44
Érdekelne a téma csak nekem a zene nem kell ha nem gond. Képed nincs róla? Ha esetleg meglesz elõbb rá a lé és még meglesz akkor tárgyalhatunk
Jah..és éjszakánként irdatlan gyorsulási versenyeket rendeznek..nálunk is szokott lenni havonta 1x....de akkor mindíg Lada vs. Suzuik, vagy Trabi vs. Suzuik a felhozatal...De japiba biztos Supra vs. Impreza!!! 😄DD
Auchan??? az most épült fel a Szentendrei úton!
lol megyünk oda! Habár a multkor voltam az õsökkel és direkt elmentem megnézni a maketteket és elég lepusztult volt a felhozatal!!! 😞
lol megyünk oda! Habár a multkor voltam az õsökkel és direkt elmentem megnézni a maketteket és elég lepusztult volt a felhozatal!!! 😞
Nem sûrgõs, csak tervbe van véve. 70e km, vizsga van rá, elsõ tulajtól. '90-es (mint mindegyik), kb. 10 évig garázsban volt tartva.
Spoilerezett (szemöldök, hátsó- és tetõszárny), sportkormány, Recaro ülés régi M3 BMW-bõl, sportkipufogó (durva hangja van), sportkormány, fehér számlapos óra és fordulatszámmérõ, Profi CD-s fejegység 500w-os Alpine mélyládával, Magnat 4 csatornás erõsítõ.
Árat majd kitalálok.
Spoilerezett (szemöldök, hátsó- és tetõszárny), sportkormány, Recaro ülés régi M3 BMW-bõl, sportkipufogó (durva hangja van), sportkormány, fehér számlapos óra és fordulatszámmérõ, Profi CD-s fejegység 500w-os Alpine mélyládával, Magnat 4 csatornás erõsítõ.
Árat majd kitalálok.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Auchan a titok. Akkor vettem még üveges ragasztót ami ilyen ecstes 500 -ért és még ilyen injekciós ragasztót is vettem asszem 650 körül
lol... 😄 az tök baráti ár....én egyszer egy 0.xy (nem tom hányas) ecsetet vettem majdnem 600Ft-ért!! 😄