Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont ezen gondolkoztam a minap, hogy pénzes sárgának lenni a világ legjobb dolga lehet 😄
kurvanyu jó-johánzon!!44
Mennyiért kínálod
Sürgõsen el akarod adni (mert kb márciusba szándékozom venni)
Mennyi idõs
Mennyi km van benne
Vizsga stb.......
Sürgõsen el akarod adni (mert kb márciusba szándékozom venni)
Mennyi idõs
Mennyi km van benne
Vizsga stb.......
Én meg azért nem megyek a városba "kalandozni" mert koxsival megállni kész katasztrófa a BKV-t meg egyenesen utálom. Így maradnak a nagyobb áruházak
ja...kaly kimegyek japánba élni...3 ok miatt...:
1. Japán csajok!!

2. Sok-sok suprát láthatok! 😄
3. Sokkal több japó,és egyéb makett kocsit,kiegészítõt tudok venni, mint itthon!
1. Japán csajok!!

2. Sok-sok suprát láthatok! 😄
3. Sokkal több japó,és egyéb makett kocsit,kiegészítõt tudok venni, mint itthon!
tudod hol van az Árpád-hid!!??...na én tõle 10 percre lakom itt a 3-ban...szal nekem a környékemre kell mennem...nem akarok kalandozni a városban! 😄
Sõt tapasztalataim alapján érdemes nagyobb játékboltoban,tescoban stb.. helyeken is próbálkozni.Én pl.: a Corvettet igaz az AMT gyártja a Camponába egy játékboltba vettem és minõ meglepetés volt festék és egyéb kieg. cuccok
Ja...szvsz az lesz hogy muttert lehúzom és majd hadjáratot indítok az összes makett bolt ellen amit ismerek,és találok pesten!!!!!!!! 😄
Szerintem ilyenek úgy lehet megvenni,hogy valahol csámborogsz meglátod és megveszed. Pl.:Suprat is biztos,hogy lehet kapni pesten csak lehet,hogy az adott makett/játékboltnak nincs honlapja
A tuningot vagy te készíted el saját magadnak,vagy rendelsz hozzá a neten...egyébként maketett itt tudsz rendelni
Sziasztok
Honnan tudnek ilyen modelleket rendelni(Skyline,Mitsubishi, Mazda)ami itthon van????
Es lehet tuningolni???
Honnan tudnek ilyen modelleket rendelni(Skyline,Mitsubishi, Mazda)ami itthon van????
Es lehet tuningolni???
és még csak mosz szólsz!!!!!!!!!!!!??????????????

de azért döntögeti a pályarekordjaidat az asszony! 😄

de azért döntögeti a pályarekordjaidat az asszony! 😄
Nem,mert annyira nem vágja. Amúgy itt Csepelen áll egy szürke Supra. Nagyon vad. Szinte mindennap látom
Ja hát én meg egy valódi Suprát,ami csak álom marad szerintem! 😞(((
A nõd szokott online NFS U-zni???
A nõd szokott online NFS U-zni???
Én most Supra után nézek a neten...meg majd Muttert próbálom majd lehúzni 6000-el hogy majd vegyek Suprát ha látok! 😄
hát...ha befejeztem a tanulást...már ha tanulok egyátalán...olyan 3-tól 9-ig...vagy ameddig kibirom húzni hogy a fater neszekáljon hogy hadjam abba,meg minden!!! 😄DD Hétvégén nem tom...ahogy esik...délelõtttõl esti idõpontokban!! 😄D
Különben lehet hogy a hó végén tudok venni majd egy Tamiyat 😊(Ha asszony is beszáll)
Mert most kell a pénz kocsira (4T Trabi)
Mert most kell a pénz kocsira (4T Trabi)
Hát szerintem marad hétvégére mert nekem is lesz egy csomó elintézni való dolgom a héten (rendrakás a mûhelyben stb..)

Ilyenkor áll az Ép.Ipar