Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ez az a supra!

nehezen de meg lehet csinálni...azé' nehezen,mer' nincsen hátsó ülés,stb,stb,stb...szal én csak tuningolni akarom az utcait,nem alkatrészeket gyártani hozzá!!! 😄DDD

Fefe
De ami pályagép azt is meg lehet csinálni utcaira is nem?
Vagy mások az alktr.?

DJ Skyline
változó!!! azt nem figyeltem csak azt hogy van e supra!!! 😄DD igaz volt egy de az pálya autó volt,és nekem az utcai kell...de volt S2000,volt RX-7,szal volt 1 pár

Fefe
Mindenesetre ha veszek egy Tamiya gépet azt már csak lakkozni fogom 😄

Fefe
Milyen árakban?

Fefe
Szasz. Ma lefújtam még 1x a gépet,de szerintem majd még 1 fújás kell neki 😞 Mivel (és most ne röhögj) piros volt az alap,de nekem nem nagyon jött be így hát gondoltam csinálom fehéret. De nagyon nehezen takarja be

DJ Skyline
Lol a Kolossy téri makett boltban annyi Tamiya kocsi van mint kurva a Rákoczyn!!! Csak 3 polc van tele tamiya kocsikkkall...de supra persze nem volt!!!!!!!!!

DJ Skyline
Helo ember!

Fefe
Ez az amirõl beszéltünk,hogy akár 1-2 hó de akár több is lehet mire mekérkezik. Ha majd megjön akkor fel veszik veled a kapcs. ,hogy érdekel e még.
Én az javallom,hogy inkább indulj el magad keresni.

Fefe
Sziasztok

DJ Skyline
én most jövök a Kolossy téri makett boltból,és annyi Tamiya autó volt ott mint égen a csillag, és a legfontosabb hogy Suprájuk is lesz majd!!! 😄

I.C.ram
Már egy hete írtam nekik külön mailt, meg meg is rendeltem (elõjegyzés) egy modellt, de azt nem hajlandóak kinyögni, hogy mennyi idõ kb, de még válaszolni is majmok.
I.C.ram
Mikor írnak már vissza ezek a rohadék Fabulusék????
DJ Skyline
bye,majd dumálunk!!!

Fefe
Nah megyek mert kajakra megfájdult a burám.
Jók legyetek

DJ Skyline
A vasutakat is szeretem,van is egy félkész terepasztalunk...de az pénzesebb mintha veszel egy makettet! 😞((

Fefe
MOndjuk a Lurdyba azért nincs valami hanyatvágó választék 😞 Leginkább vasútakhoz van cucc 😞

DJ Skyline
Az a baj hogy ezek mind messze vannak tõlem! 😞
Replica
Budafoki Tesco
Lurdy

DJ Skyline
az jó...oda lehet hogy majd elnézek!

I.C.ram
Az Erzsébet Híd (asszem) pesti hídfõjénél is van egy marhanagy makettbolt, bizományival...
Fefe
Amit én ismerek

Ha még +van akkor Bajcsi
Lurdy
Replica
Auchan
Budafoki Tesco (bár mikor legutóbb voltam akkor szét volt barmolva a játék részleg,de karácsony elõtt viszont találtam egy 67 Ford Mustangot (Tamiya)

DJ Skyline
Én nem túl sok boltot ismerek csak ezeket:
A Szentenderi úton a Fabulis
Az Euro Centerben van 1 üzlet
A Kolossy téren is van
A Móricz Zs. krt.-n a Replica
Akkor van a Szentenderi úton az Auchan(elégg szar a felhozatal ott!!)
most több nem jut az eszembe! 😞

Fefe
Amúgy lehet,hogy ami a Bajcsin volt modell bolt az is haza ment,bár nem tudom mert már vagy 1 éve nem voltam arra. De könnyen elõfordulhat,hogy CLOSED

DJ Skyline
pedig nagy kár! jutna többis hogyha az itthoni boltok nem lennének lusták..és lenne egy normális importálócég itthon!

Fefe
Nekünk ennyi jut 😞(

DJ Skyline
bazdmeg nem igaz hogy minden makettbolt lepusztul! a cégek hozzák kifelé a jobbnál-jobb maketteket,mi magyarok meg csak leshetjük a netes oldalakon,meg a katalógusokban a cuccokat!

Punker
azóta az a bolt is lepusztult 😞(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
lol..de jó volt neked...ahova én járok az mo legnagyobb makett centruma,de néha olyan lepusztult a felhozatal,hogy azt se tom' bemenjek e vagy ne!

DJ Skyline
De megéri az árat mindenképpen! szvsz nem mind1 hogy 8000 kapok valami gagyi szart,vagy ugyanazt 8000-ért más gyárttótól kiváló minõségben!!

Punker
itt Egerben régen volt 1 normális makett bolt 75%-ban Tamiya cuccokat hoztak (gondolom azért mert ez volt a legdrágább és több volt a haszon rajta) + volt mindig Tamiya katalógus amibõl szinte mindent tudtak hozzni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fefe
De talán a legdrágább a Tamiya is az összes közül

DJ Skyline
Ami a piacon van II VH-s cuccok,és a legjobbak,azokat a Dragon(aki szinte csak figurákat gyárt! 😄),meg a Tamiya!!!

Punker
Revell cuccokkal nem volt soha bajom bár abból nem is sokat csináltam, Italeri se volt rossz, bár én 90%-ban Tamiya-t vettem (mivel õk gyártják a legtöbb II. vh-s jármûvet talán) a legigényesebb amivel találkoztam az a Dragon volt.

Fefe
Azt meg szinte sehol nem lehet kapni (Tamiya)

Fefe
Na eddig egy kód az jó volt 😄 Legalább látom a képet róla

DJ Skyline
Ja,lehet! De mo-n akkor is csak ott lehet kapni a replicában! És a legjobb minõségû autókat (amiket itthon lehet kapni) azt a Tamiya gyártja! -szerintem-

Punker
hát nem tom, a Tamiya-hoz képest nagyon gyengének tûnt a Fujimi nekem, sorjás volt mindenhol stb.....

Fefe
Hát ja és ráadásul én most a revell cumokat nézegetem és a kat. szám alapján próbálom kikeresni a revell oldalán,hogy hogy is néz ki de teljesen mást ad ki

DJ Skyline
ja télleg van...de képet már basztak a makettrõl feltenni!

DJ Skyline
Ja-ja!

Fefe
Van egy pár csak keverve van a többivel

DJ Skyline
azt én is nézegettem (de ott nem találtam 1 gramm autót sem)

Fefe
Viszont Tamiya itt sincs

Fefe
Igen méghozzá annak a boltnak a lapját ami a Móricz-on van www.replica.hu

DJ Skyline
Nem, merthogy?Egész jókat csinálnak! Csak hát mo-n vagyunk és nincs túl sok Fujimi makett (legalábbis én nem igazán találkoztam még úgyannyira vele!) Mér mittaláltál ami Fujimu???

Punker
mikor én még makaetteztem szar volt bár azóta eltelt több mint 5 év.....

Fefe
A Fujimi szar márka?

DJ Skyline
Ezt a kocsit láttam valójában!!! 😄DD
Ott volt a Petõfi csrnoknál a legutóbbi makettkiállításon! 😄D

Fefe

És ez lett belõle