Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg Supra,és BMW E30 buzi vagyok(mellette persze a csajokat szeretem! 😄 ) és én is vállalom!! 😄DDDD
Ja hogy szopnának le keresztbe! nem érdekel ha belegebedek akkor is szerzek egy utcai suprát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én abszolúte és teljes mértékig az vagyok...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ja mondjuk a motorján télleg semi extra nincsen!! Meg úgy külsõleg sem!! De azé' nem néz ki rosszul!!
sztem a motorja állati gagyi...meg úgy az egész autó is elég gyér....(az igazi az persze zsír)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
király!...mer ugyanis elmetem ma a Fabulisba,és eléggé lelomboztak mikor azt mondták hogy nem hinnék hogy lehet majd itthon suprát kapni!

...de nem baj...csak azt nem értem hogy a Kolossyn meg azt mondták hogy majd lesz!?...

...de nem baj...csak azt nem értem hogy a Kolossyn meg azt mondták hogy majd lesz!?...
sokba! Szállítás több lesz mint mege a csomag. Azon kívül dombornyomatos bankkártya kell ezekhez, mert ezeket már ugye nem utánvéttel fizetheted ki.
szerintetek menniybe kerülne nekem ha külföldrõl rendelném meg a suprát??? innen!?
Szerinted? 😄D Asszony pajtás,és ahogy nézem a kaszni festés is rá marad. Én majd csak ragasztok 😊
Amúgy az is lehet,hogy valami extrém gagyi szar festéket vettem.
Amúgy az is lehet,hogy valami extrém gagyi szar festéket vettem.
na én megyek mer holnap hála istennek suli!!!!
de reggel leszek mer órarend szerint nincsen elsõ két órám!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de reggel leszek mer órarend szerint nincsen elsõ két órám!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na!!...az a helyzet hogy szerintem batomira felhagítottad a festéket!!! 😞
Ez onnan látszik hogy ahova elvileg fehéret festettél még ott is rózsaszínnek látszik a sok higítótól!! De az alváz kiváló darab!!! 😄D
Én most azt csinálnám a helyedben hogy amit vettél ecsetkészletet abból a legvastagabb ecsettel végig festeném az egész makettet!!! Igaz kissé idõigényes de szerintem azzal lehet a legjobban eloszlatni a festéket! De abból sem kell egy litert az ecsetre fel vinni aztán szétkenni a cuccon mert akkor meg a panelek eltûnnek,és olyan lesz mintha csak ki lenne faragva,és nem lenne motorháztetõ,ajtó,stb...
Ez onnan látszik hogy ahova elvileg fehéret festettél még ott is rózsaszínnek látszik a sok higítótól!! De az alváz kiváló darab!!! 😄D
Én most azt csinálnám a helyedben hogy amit vettél ecsetkészletet abból a legvastagabb ecsettel végig festeném az egész makettet!!! Igaz kissé idõigényes de szerintem azzal lehet a legjobban eloszlatni a festéket! De abból sem kell egy litert az ecsetre fel vinni aztán szétkenni a cuccon mert akkor meg a panelek eltûnnek,és olyan lesz mintha csak ki lenne faragva,és nem lenne motorháztetõ,ajtó,stb...
van egy kifejezettem tamiya bolt... arpadhidnal felszallsz a 34 es buszra (szentlelek ter) es josz par megallot.. es van jobbra fent merolegesen elhelyezve egy nagy sarga fotel ( butorbolt) es ott ki van irva nagy betukkel hogy tamiya...
ok!! az jó lesz....úgy én is jobban látom a dolgokat mivel vizuális típus vagyok!!! 😄DD
én bevallom nem is szoktam higítani a festéket!! 😄D
én bevallom nem is szoktam higítani a festéket!! 😄D
Aham. Vagy nagyon meghígitottam😞 Nem baj marad gyakorló modell 😄
Megpróbálok egy képet csinálni róla
Megpróbálok egy képet csinálni róla
Nem...lehet hogy aza baj hogy nincsen eléggé felkeverve a festék,vagy zsíros a felület amire festesz!!!
Értem és vastagon is fújtam. Lehet,hogy az a gond is,hogy piros volt a gyári,és ezért fogja meg nehezen a fehéret
vastagabban fújd a festéket...nem azt mondom hogy 5 percig fújjjjjj egy 10 négyzetcm-s területet,de azt sem hogy csak húd végig és kész...!! Érted!? 😄DDDDDDDD
Nah szal megnéztem a 2.ik fújást tudom még nem száradt meg de még így is átüt. Van valami ötleted?

Nincs internetes oldaluk mi? Pedig az lenne a király. Mert akkor nem kéne átvágnom magam fél Budapesten
Ajánlom (igaz hogy állati messze van tõled) hogy nézel a Kolossy téri modell boltba! Megéri..vagy fel is hívhatod õket! De hoztam onnan egy papírt és ezek vannak ráírva!!!
Márkák: Tamiya (!), Hasegawa, Robbe(?), Graupner(?), Italeri, Bburago, Fahajók(Artesania)
Autó-,Motor-,Hajó-és repülõmodell szaküzlet
Alapanyagok, festékek, tartozékok, üzemanyag (?)
Budapest, III. Kolossy Tér 5-6. Tel: 250-80-87
nyitva: Hétfõ-Péntek: 10-17
Szombat: 9-13
Márkák: Tamiya (!), Hasegawa, Robbe(?), Graupner(?), Italeri, Bburago, Fahajók(Artesania)
Autó-,Motor-,Hajó-és repülõmodell szaküzlet
Alapanyagok, festékek, tartozékok, üzemanyag (?)
Budapest, III. Kolossy Tér 5-6. Tel: 250-80-87
nyitva: Hétfõ-Péntek: 10-17
Szombat: 9-13
Ezért jó makett(!) boltban vásárolni,mer ott belenézhetsz a dobozba!!!!....és egy Auchanban nem igazán,mer a sok buzi biztonságis azt hiszi hogy lopni akarsz!!! 😄