Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
makett.tk

makett.tk
A miértjét nem tudom, így gondoltam ki.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Késõbb még kicsit színeztem pasztellporral.
És a gipszes verzió:
http://thundersquad.uw.hu/elso.html
makett.tk
A sárnak az árnyalata egész jó. Száraz, vagy nedves sár lesz?
A hagyományos makett ragasztók (így az általad használt Etil-acetát is) kémiai kötést hoznak létre. Azaz megolvasztják a mûanyagot, és utána szépen elpárolognak. Így ott már nincs ragasztó, amit bármi is feloldana. Tehát nem úgy mûködik, mint a pillanatragasztó és a debonder.
Vagy ha ilyet nem lehet a makett kialakítása miatt, tartóra szoktuk tenni. Ilyet lehet kapni készen is, de lehet házilag is gyártani.
A repülõgépmakettet ritkán szoktuk kézbe fogni festés, vagy az utómunkálatok közben.
Holnap befejezem a gépet, csinálok képeket is. Utána szenvedek tovább a T-34-gyel. 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Különösen tetszik az árnyékolás!
Ilyenre gondoltam:

makett.tk
Oda se neki, én a helire konkrétan ráfeküdtem 😊
Ennek is lockolt már a bootloadere?

A felesleges nedvességet száraz ecsettel vagy fülpiszkával felszeded és közben kiegyengeted a matricát és kinyomkodod alóla a levegõt is.
makett.tk
Épp befejeztem a matricázást. Hú, egy rémálom volt egy-egy maticát rásimítani a szegecssorokra, vásznazásra, panelvonalakra... Sikerült, de nem ez életem legszebb matricázása... De annak már nagyon örülök, hogy lesz megint kész makettem. 😊 Ma még próbálok képeket csinálni!
Látom, szépen mûködik az új pisztoly és a kompresszor.
Csak így tovább!
http://kmdholding.com/huwgmra
Már sok mindent próbáltam.
Zap-pillanatragacs jött be idáig legjobban.De unok már kapargatni utánna.
Na meg mindig nyitott vagyok az új dolgokra.
Felírhattok engem is egyre.