Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyártótól rendeled 7 dolcsi szállítással
Paypal kell hozzá!
makett.tk
Diego Quijano is azt használta

Ennek is lockolt már a bootloadere?
A lánctalpat meg amúgy is leakartam cserélni.
Apropó valami krokodilos pillanatragasztót használnak ilyenekhez te nem tudod mirõl van szó?
Ha jól emlékszem te olyat használsz.
ilyen csak fekete.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem emlékszem,de valamelyikõtöknek, van egy csomó bontatlan makett a birtokában. A kérdés csak annyi lenne, hogy megvan közte a Tamiyanak a HKS nissan makettje?
Nem akarnám megvenni, csak azt kérném, hogy fényképezd már le légy szíves a matrica szettjét, igazából csak a HKS zöld lila piros kriksz krakszok kellenének.
Vagy az is jó, ha valaki tud ilyet küldeni nekem. Szeretnék mázolni egy autót szimbe, és ezt találtam ki, csak nagyon nehéz megvalósítani minta nélkül. Egyébként nekem megvolt ez a makett csak nem tudom hová lett😊)
Downhill!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez nagyon jó!!! 😊
ROHADNA LE AZ SG ÖSSZES SZERVERE, RÉGI ÕSKÖVÜLET!
makett.tk
makett.tk
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2087052
4,3 dolcsi kb 1032Ft postával és ez airmail!
makett.tk
Dropbox galéria
Csak bemásolod egy könyvtárba a képeket és linkeled a mappát.
makett.tk
makett.tk
1:1250 anyahajó lesz, és az oldala más színû mint a fedélzet az éleknél nem szeretném elrontani. Ecsettel.
Köszi a segitséget!
Akkor ezt úgy veszem, hogy lehet csiszolni. 😊
Sokkal jobban tudok festeni, majd holnap remélem lesz idõm lefotózni és feltölteni a mintákat, bár nem fújtam sokat.
Amúgy készülget a T-34-em, majd csinálok arról is képeket.
makett.tk