Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazd meg volt Golf III---régebben azt is akartam...persze tuningolni!...de most inkább a suprára gyûjtök!
figy Fefe!
nincsen a sasban!
nincsen a fabulisban!
nincsen a kolossyn!
pedig ezek eléggé nagy,és választék dús (kivéve a Fabulis---lol hogy szét fikázzuk a Fabulist 😄--) makett boltok!
akkor hol a faszba van bp.-n???csak van 1 üzlet ahol akad 1 supra!
de lehet hogy maradok a külföldi rendelésnél!?
habár van még 1 hely ahol nem néztem a környékemen! az Euro Centerben! igaz oda be nem megyek hanem majd felhívom õket...most azért nem megyek el (5 perc séta igaz) hogy azt mondja hogy nincs!
nincsen a sasban!
nincsen a fabulisban!
nincsen a kolossyn!
pedig ezek eléggé nagy,és választék dús (kivéve a Fabulis---lol hogy szét fikázzuk a Fabulist 😄--) makett boltok!
akkor hol a faszba van bp.-n???csak van 1 üzlet ahol akad 1 supra!
de lehet hogy maradok a külföldi rendelésnél!?
habár van még 1 hely ahol nem néztem a környékemen! az Euro Centerben! igaz oda be nem megyek hanem majd felhívom õket...most azért nem megyek el (5 perc séta igaz) hogy azt mondja hogy nincs!
de!
de mondták hogy vannak Tamiya autóik is!
meg?-ztem hogy van e supra és azt mondta nincs, és nem is reménykediK!
de mondták hogy vannak Tamiya autóik is!
meg?-ztem hogy van e supra és azt mondta nincs, és nem is reménykediK!
Voltam a Replicaba és ezek a makettek fogadtak
Tamiya

+ NIssan 300ZX,DTM kocsik,Ferrairból egy pár darab
Fujimi
Ezekrõl nem találtam képeket de +probálom leírni
Mercedes 190,600 Sl,500 Cabrió/coupe 88' 500Sel,Chevy Chevelle SS, Ford Pickup,Nissan 300ZX Targa
Így hirtelen ennyi jutott eszembe de ennél jóval több típus van meg van revell és AMT.
Az AMT azért nem sorolom fel mert abból rohadásig volt választék. Ja és DJSkyline: Supraból is csak az AMT által kiadott "fast verzó volt csak
Tamiya

+ NIssan 300ZX,DTM kocsik,Ferrairból egy pár darab
Fujimi
Ezekrõl nem találtam képeket de +probálom leírni
Mercedes 190,600 Sl,500 Cabrió/coupe 88' 500Sel,Chevy Chevelle SS, Ford Pickup,Nissan 300ZX Targa
Így hirtelen ennyi jutott eszembe de ennél jóval több típus van meg van revell és AMT.
Az AMT azért nem sorolom fel mert abból rohadásig volt választék. Ja és DJSkyline: Supraból is csak az AMT által kiadott "fast verzó volt csak
NINCSEN....
QRVA ÉLET!!!!!!!!!!FASZOM
SEHOL NINCS...MI EZ??? MILYEN ORSZÁG?!

SZAAAAAAAR!!!!!!!!
FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM................

QRVA ÉLET!!!!!!!!!!FASZOM
SEHOL NINCS...MI EZ??? MILYEN ORSZÁG?!

SZAAAAAAAR!!!!!!!!
FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM,FASZOM................

faszom felhívtam a sas militaryt ami a sas utcába van supra után érdeklõdvén!
és azt mondta hogy nincs és nem is reméli!
de õk legalább tudtak értelmes választ adni nem úgy mint a Fabulisba! most megpróbálom felhívni a Kolossyt hogy érkezett e nekik!!??hjaj remélem lesz!
és azt mondta hogy nincs és nem is reméli!
de õk legalább tudtak értelmes választ adni nem úgy mint a Fabulisba! most megpróbálom felhívni a Kolossyt hogy érkezett e nekik!!??hjaj remélem lesz!
na jól van lollers!
megyek mer holnap 2 dogát is írok....majd holnap jövök
ja és várom az ötleteket vinylre!!!
bye all!
bye Fefe!
megyek mer holnap 2 dogát is írok....majd holnap jövök
ja és várom az ötleteket vinylre!!!
bye all!
bye Fefe!

én majd akarok magamnak csinálni egy NFS festést...csak nem tom még milyet...gondoltam egy olyan nagy faszságra hogy DJ Skyline Race Team! 😄DD
adjatok ötletet légyszi!! pls!
adjatok ötletet légyszi!! pls!
nem nem lehet! 😞...nektek kell feltenni!!!...de eltom magyarázni!
adom a linket honnan tod leszedni!!
1 perc
adom a linket honnan tod leszedni!!
1 perc
😄DDDDDD
hogy megkönnyítsem a dolgotokat megtudjuk csinálni azt hogy a faszom tudja!!!...na ezt most jól megmondtam...na várj kitalálok valamit a 17 éves fejemmel! 😄D
hogy megkönnyítsem a dolgotokat megtudjuk csinálni azt hogy a faszom tudja!!!...na ezt most jól megmondtam...na várj kitalálok valamit a 17 éves fejemmel! 😄D
de nem olyan egyszerû ám berakni...én is elvacakoltam vele amíg rájöttem...ennyire tetszik neki??? kis lolíta! 😄
figy én eredetileg a suprából f&f suprát akartam...elis kezdtem,de lemondtam róla!! 😞
pedig pont a fényezés része a nehezebb!! 😄DD--na ez nem vicces!--
pedig pont a fényezés része a nehezebb!! 😄DD--na ez nem vicces!--
szerintem a mintákat minden képpen fújni kell és nem ecsettel felvinni, amúgy kicsit hasonlít a tankok álca festésére....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ok köszi
inkább a festés érdekli annyira nem is a felni meg ilyenek. Ha nem is pont olyan lesz de hasonló az 100% mivel nagyon jó érzéke van a festéshez
inkább a festés érdekli annyira nem is a felni meg ilyenek. Ha nem is pont olyan lesz de hasonló az 100% mivel nagyon jó érzéke van a festéshez
az munka...nem lesz egy kicsit nehéz???
ugyanis átépíteni egy alap kocsit pont olyan tuninggá!sszzzz...pláne a minta az oldalára!
de tessék,lásssa milyen kedves vagyok hozzá,biztosítok neki egy kis képanyagot!! 😄DD
egy pillanat!
jah és ha bármilyen segítségre van szüksége,én itt vagyok..persze csak Cyberben tudok segíteni...😄
ugyanis átépíteni egy alap kocsit pont olyan tuninggá!sszzzz...pláne a minta az oldalára!
de tessék,lásssa milyen kedves vagyok hozzá,biztosítok neki egy kis képanyagot!! 😄DD
egy pillanat!
jah és ha bármilyen segítségre van szüksége,én itt vagyok..persze csak Cyberben tudok segíteni...😄
Õ meg tudod milyen makettet akar csinálni?
Ami a 2Fast2Furiosban volt a pinának. Asszem az a Honda S2000 (rózsaszín) na olyat akar építeni magának
Ami a 2Fast2Furiosban volt a pinának. Asszem az a Honda S2000 (rózsaszín) na olyat akar építeni magának
Amúgy hétvégén megvan már csak az üléseket kell lekenni még1x majd ragasztani,azt mehet a vitrinbe