Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj holnap úgy is megyek a replicaba akkor majd megnézem azt,hogy meg-e van még elvégre csak 200 méterre van egymástól
Egyébként marha minõségi darab ez a Tamiya. A kerekek forgása úgy van megoldva, hogy egy csapággyal forog a kerék, és nem úgy, hogy egy hülye tengelyre kellett csak rászúrni, ami a vastagságtól függõen gurult. Ja és olyan sem volt, hogy nem passzolt volna egy darab. Italeri Revell modelleknél, eddig mindig kellett valami csiszolni, faragni, vagdosni, hogy passzoljon.
Motorháztetõ nyitható! Benne a motor full detail 😊 Mondjuk el is várom egy 7050 ft-s modelltõl 😊 Marha részletes modell, még az egyáltalán nem látszo féktárcsák is kivannak dolgozva.
Ja értem. Viszont a rallys változatnak gondolom szélesebb a nyomtávja, meg nagyobbak a kerekei. Ez egy jó tuning alap már 😊
de nekem azér kell az utcai,mer abban van hátsó ülés stb...a pálya verzóban meg egy rakat cucc nincsen meg...!!
és??? Nem értem mi a gond! Simán nem ragaszgatod fel a matricákat, és ott az utcai Supra. Legyeél már kicsit kreatív 😊 Én meg pont az utcai Skyline-ból fogom valami MADMAX Interceptroosat csinálni 😊
na annak örülök hogy tetszik a bolt!
szvsz jobb mint a fabulis!
toyora suprából én multkor a pálya autóverziót láttam!
az utcait sajnos nem! 😞
szvsz jobb mint a fabulis!
toyora suprából én multkor a pálya autóverziót láttam!
az utcait sajnos nem! 😞
Hát nem! Sõt Telefonon lehet tõlük rendelni, és akkor a következõ szállítmánnyal meg is jön a rendelésed.
Annyira nem. Van egy kis parkolo, és ott van egy üzletsor vele szembe, és kb. a középsõ boltocska. Kis bejárata van, de ki van írva, hogy modellszaküzlet vagy kereskedés már nem tudom.
Na most voltam Kolosy téren a Modellboltban. Marhajó kis bolt ez! Rendes eladók, nagy választék! Rengeteg Tamiya volt. Vettem is egy 1960-as évekbeli Nissan Skyline GT-R-t 😊 Jó kis veterán autó! 7050 ft volt.
Volt Supra is! Ráadásul az, amit DJ Skyline berakott tegnap az Autómánia topikba, az a RALLY supra volt.
Ja és azt mondták, hogy február elején jön új szállítmány!
Volt Supra is! Ráadásul az, amit DJ Skyline berakott tegnap az Autómánia topikba, az a RALLY supra volt.
Ja és azt mondták, hogy február elején jön új szállítmány!
de most megyek
csak nem volt elsõ két órám órarend szerint...matekre meg nem mentem be!! 😄DD
na megyek suliba...majd jövök!

csak nem volt elsõ két órám órarend szerint...matekre meg nem mentem be!! 😄DD
na megyek suliba...majd jövök!

az oldalam bõvült egy új képcsoporttal a Kocsik & Csajok, a Car Pics(Toyota Supra/3-as és 4-es képcsoport),és lett egy teljesen új galléria Sound Systems néven!
Jó nézegetést!
Jó nézegetést!
na egesz veletlenul jartam ma erre, a Lajos utca 45-el szemben van a makett bolt, de nem fogtok leulni a valasztekon, es k draga is
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
ez?
ifjú,zsenge,gyermekkorom egyik kedvenc sorozata volt!!!
még most is szívesen megnézek egy két részt! 😄DD
habár vagy már 1 éve nem néztem!
játszottam még anno a Knight Rider game demójával! hát mintne mondjak nem erõltették meg magukat a készítõk!
legalábbis a demó pálya eléggé monoton volt!
ifjú,zsenge,gyermekkorom egyik kedvenc sorozata volt!!!
még most is szívesen megnézek egy két részt! 😄DD
habár vagy már 1 éve nem néztem!
játszottam még anno a Knight Rider game demójával! hát mintne mondjak nem erõltették meg magukat a készítõk!
legalábbis a demó pálya eléggé monoton volt!
mi ez a szar? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2. kerület. Kolosy térre 29-essel fogok menni, csak a Szentendreihez mentem kocsival, mert amúgy mást is elkellett intéznem.

-k már vezettek...de én...