Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Mi az hogy!! De eddig 1 autóval próbálkoztam a többi makettem mind 2vh-s harceszköz tankok,repülõk,anyahajók stb... az az 1 autó amivel próbálkoztam az 1 PORSCHE 962 es volt

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
hallod te lol!
szoktál makettezni?

ranGer2
oks!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
zsír!
sasolj el az oldalamra!!!
http://www.gportal.hu/djskyline/

ranGer2
ÖÖÖÖ izéé szerinted?? KEDVENC!

DJ Skyline
mivel heteroszexualitásom mellett supra buzi vagyok...!!!
😄DDDD
neked bejön a supra?

ranGer2
Ugye? nekem is kurvára tetszik!!

DJ Skyline
beszarok,olyan szép!!! 😄DDD

ranGer2

DJ Skyline
gyerekek...
szerintetek rendeljek külföldrõl 1 suprát(utcait)...mert eléggé lelomboztak az itthoni állapotok supra terén!

DJ Skyline
DJ Skyline
az meg a másik!!! 😄DD
fogod majd látni a sulimat ahova járok!! 😄D

Fefe
Pláne,hogy õvé a lóvé 😄

DJ Skyline
vedd meg az asszonynak az S2000-t...had örüljön!! 😄DD
tudod lányoké az elsõbség---amit én ritkán(neeem) be is tartoK!!! 😄D

DJ Skyline
igaz még nem tom mibõl mer még csak 2000-rem van!!!
de mutterékat majd lehúzom!!! 😄DD

Fefe
Az az igaszság,hogy most nekem is át kell gondolnom majd,holnap hogy mit akarok mert most csak egyre van lé Azért nem is akarom elkapkodni

DJ Skyline
jól van!!!lollers!!! lehet hogy megveszem azt a pálya suprát...ott a kolosyban holnap!😄
még nem tom!!!

Fefe
Hagyjad nem kell majd elmegyünk holnap csavargás képp 😄

Fefe
Amúgy az sincs kizárva,hogy a Mega Modell a beszállító és tõlük viszi mindenki a cuccokat

DJ Skyline
vagy megadhatom a számukat is,és akkor holnap hívd fel õket..de kell katalógs számot mondani...mindjá mondom!!!

DJ Skyline
volt vagy 2,3....menjetek amíg van!!

Fefe
Hmm...........HOnda S2000 ezért van elájulva az asszony. Szegény ma is azt hitte,hogy kapunk a Replicaba.

Fefe
Lehet,hogy õk a legnagyobbak Budapesten. Nincs kizárva ha már eddig 4 üzletüket ismerem

DJ Skyline
bizony!!!
volt ott Honda S2000...mûpina...kurva...pia..minden ami csak kell

DJ Skyline
vágom...az euro centerben is õk vannak!!! 😄DD
már mint a Mega Modell!
lehet hogy mégis érdemes lenne személyesen meglátogatni majd õket!? 😄DD

Fefe
Amúgy az a rossz ilyen helyeken,hogy bemész vennél vagy 5 félét de csak egyre van pénzed és olyankor kezdek el én tétovázni,hogy vajon melyiket is

DJ Skyline
hja a Fabulis is ezt mondta hogy leltár van 1000-el!!!

Fefe
Csak azért kérdem mert ami a Bajcsyn van üzletük az marha nagy. Amikor aar felé jártam kb 3 éve akkor rohadásig volt modellekel. Náluk már akkor volt egy csomó RC autó,helikopter meg egyéb kiegészítõ

DJ Skyline
jah!
mondom bementem a Kolosy (Kolosy!!!!!!!!!!!) téri boltba és rögtön a fejemre szakadt 3 polc tamiya kocsi!!

DJ Skyline
persze hogy láttam!
minda a 3 részt...sõt 4-dik rész is készül!
jaja mostmár tom' mire gondolsz! az elsõ részben arra a sárga kocsira ami a max-é meg a spanjaié volt
az nagyon odabaszós!
de amié a maxé az a fekete..úúúú....pláne a tuner motorral a tetején ki a motorháztetõbõl!!

Fefe
A Replicaba meg azt mondat a sárc,hogy Február elején jön egy nagy szállítmány addig ne is nagyon keresgéljek új cuccokat mert állítólag mindenhol most leltároznak

I.C.ram
Jaja!

Sõt még Debrecenber, meg Gyõrben is.

Ja és osztrák a cég maga, és ausztriából hozzák a cuccokat, magyarul sokkal nagyobb a választék, mint a fostalicska Fabulisnál, de ez látszik is.
I.C.ram
Én annak örülnék, ha régi autókból érkezne sok. Tamiya vagy Hasegawa.
Fefe
Az a neve,hogy Mega Modell? Mert akkor nekik van egy üzletük a Bajcsyn is

Fefe
A következõ makett amit veszek (kapom 😄) az valszeg egy Nissan 300Zx targa lesz

I.C.ram
Tõlem aztán csõdbe is mehet. Szarrágó köcsögök. Sokkal jobb a Mega Modell a Kolosy-n.
I.C.ram
MADMAX INTERCEPTOR!!!! LÁTTAD te egyáltalán a filmet? sárga-piros-kék.
Fefe
Ezt olsatad:

Sziasztok,

Az Indexen olvastam:

Nnnu.... ma benn voltam, túl nagy pánikra nincs ok.

A Sasban a régiségeket átviszik máshova, az egész bolt a maketteké lesz, tán az RC modellek is mennek. A Fabulisban már hegyekben áll a dobozolt cucc, szállításra készen.

Nekem csak annyi a hasfájásom, hogy a Sasnál baromi nehéz parkolni, jegyrendszer ide vagy oda. Az ígéret szerint a választék ugyanaz lesz és mindenbõl lesz a polcokon. A Fabulis már csak nagyker raktár lesz.

Ha ezt tényleg így megoldják nem bánom, csak tudják tartani a szintet.

Ja, és a vidékieknek tutira könnyebb lesz, mivel a Deék tértõl ez 4-5 perc gyalog, márpedig ha valaki vonattal vagy busszal jön föl, akkor csak Metrora kell szállnia és ott van.

Állítólag költözik a Fabulis

I.C.ram
Nem leszek olyan igénytelen, hogy ne fessem ki a belsejét. Szép vöröses-barna bõr ülések lesznek benne, fe berakásos mûszerfal, kromozott cuccokkal. Az alvázat nem foom egyedül lefesteni, hanem csak simán lakk. De a motoron is csak a "szinesebb részeket" fogom kifesteni, mert maga a motorblokk sötétszürke, ami teljesen jó. Max egy kis arányékolást ejtek majd.
DJ Skyline
feketére az egészet??? lol

I.C.ram
Ha minden jól megy ma kapom kölcsön a festékeket, és lemázolom fasza MADMAX Interceptoros festéssel.
DJ Skyline
szvsz elég ha egy matt lakkal lefújja,és akkor a gyári fényessége sem látszik...!
de vannak olyan "õrültek,-igazi mesterek" akik rendesen szövettel lekárpitozzák az üléseket!!!! nagyon durva---

I.C.ram
Azt is le kell még alapoznom, most egyelõre, csak ideiglenesen egyberaktam az alvázat a kasztnival, hogy lássám, milyen lesz egyben.
Fefe
A belsejét hagytad feketén?

I.C.ram
De van csak fatetól el kell kérni, mert Õ dolgozik vele.
DJ Skyline
és nincsen digi.fényk.géped?

I.C.ram
Na összeraktam a járgányt! Már le is van alapozva, már csak a festés van hátra, meg az ablakok berakása, ja meg a lámpák, spoiler is hiányzik, de ezeket csak festés után. Ha megtalálnám a webkamerám, akkor csinálnék nektek képeket, de nem találm 😞
DJ Skyline
nem baj! Kolossy így tetszik! 😄DDD
Kolosy

I.C.ram
BAZZE BAZZE! 😄

KoloSy tér, és nem Kolossy! Kevered az Andrássy úttal 😊

ha nem írtad le a Kolosy-t két essel min. 10*, akkor egyszer sem 😊