Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
17 vagy és nem engedi faterod, hogy beköss egy szkennert? 😊 Na ne viccelj már 😊 Vagy kamuztál és jóval fiatalabb vagy, vagy furcsa dolog vannak nálatok 😊
Punker
hígító bele az ecset és áttörlöd

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
a porschék

I.C.ram
Fingom sincs, hogy szedjem le a mûanyagról a festéket. Lehet, hogy roncs autó lesz belõle, és kicsit öngyújtóval horpadásokat csinálok rajta 😊
DJ Skyline
17 vagyok és itt vannak a beígért képek!

egy F-17 Tomcat

egy Porsche 911 Turbo,és Carrera
http://iaro.srv.hu/kep/Image.jpg[/img

egy kissebb dioráma

és egy Peugeot 206 WRC

Fefe
Aham értem. De ne ad fel 😊Én is hasonlóképp jártam csak nekem annyiban más,hogy szar festékkel festettem. A 3 id átkenésre sikeredett ahogy én akartam

I.C.ram
Ha csak úgy, hogy vastagabban kentem rá a festéket, de eléggé darabos lett rajta. 😞 Vagy az alapozóm szar nagyon vagy valami msá gebasz van.
I.C.ram
Hány éves vagy?
Fefe
Sikerült a festésed?

DJ Skyline
semmit!

ranGer2
hmm!! holnap mit találsz ki?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
de szar!
majd meglátod!
és majd ma szkennelem be netcaféban mer újralett húzva a gép és nincs fenn a szkenner progi és én nem rakhatom azt fel,mer fater nem engedi!!!

ranGer2
Ja bazz! Nem hiszem hogy ennyi idõ kell be scannelni a képeket! És nehogy azzal gyyere hogy szar a minõség!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

I.C.ram
Ennyit Skyline beigért munkáiról.....
ranGer2
Én is ilyet csinálok most!! csak rendes mg-42 van rajta!!

ranGer2
Rázd fel a festéket mielõtt kibontod!! és utána is!

Fefe
Én Humbrollal festek de ilyen gondjaim még nem voltak

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
1 ilyet akarok most összehozzni:

I.C.ram
Sõt le is alapoztam.

na itt a kép, hogy milyen gány lett.
Punker
lemostad a makettet festés elött?

I.C.ram
Mert a Citadel festék 700 FT körül mozog már jópár éve, mégis olyan ezen a Tamiya modellen mintha vízfesték lenne. Nagyon vékony rétegû, és átlátszik. Képtelenség lefesteni bármit is vele.
Punker
mikor utóljára vettem akkor 400 forint körül volt, de ez kb 5 éve volt.

I.C.ram
Mennyi egy tegély tamiya festék?
I.C.ram
Ezt nem értem! Kaptam festékeke, amik a Tamiya festékekkel egyenértékû minõségûek (Citadel Games-Workshop), de olyan mintha sima vízfesték lenne, tehát ha húzok egyet, akkor középen ott lesz a mûanyag. Olyan mintha filctollal szinezném.
Punker
a Tamiya féle Pak36 dobozán volt pár kép de nem az igazi 😞(

Punker
Sdkfz 251/1-s féllánctalpasról kéne olyan kép amin az elsõ géppuska helyett 1 Pak 36-s ágyú van.

ranGer2
Jöhet!!

DJ Skyline
ok gyerekek!
akkor be szkennelem aztán teszem fel!
de mondom elég szar minõség!

ranGer2
Akkor holnap!!

lokista12
Engem is érdekelne!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
de elég szar minõségûek!
ezek vannak lefényk.
Peugeot 206 WRC
Porsche 911 Turbo, és Carrera
F-14 Tomcat
és egy kissebb dioráma! (nem egy nagy cucc)

DJ Skyline
ha ma nem akkor holnap.. 😄DDDD

ranGer2
Legyenek fenn!

DJ Skyline
még nem tom hogy ma fenn lesznek e!

DJ Skyline
ide is berakhatnád a listát! 😄

Van egy csomó eladó makettem.
ha érdekel írj,és én küldök listát.

[email protected]

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

ranGer2
Na hol vannak azok a képek??

ranGer2
Ok!

DJ Skyline
holnap max...ma nem!

ranGer2
Nem baj ha van akkor rakj be egy párat!!

DJ Skyline
van 1-2..
de azok olyan szar minõségûek hogy az hihetetlen
és most nem vagyok otthon,és nincsen dig.fényk.gépem!

I.C.ram
Skyline, rakj már be képeket a modelleidrõl!!!!!!
ranGer2
Ha akarod lesz de nem annyira nagy szám!

DJ Skyline
persze majd ha készlesz szívesen teszek fel képeket!!!
dehát még sehol nem tartok vele!!!
nincsen képed a tiédrõl?

ranGer2
Jó lesz majd ha kész lesz a diorámád! maj megmutatod? Nekem van 1 kis diorámám kb 5 emberrel! romos templommal kiegészitõkkel stb...

DJ Skyline
amit szeretnék majd az egy szép nagy ardenneki dioráma...
vagy egy sztálingrádi...de mindenképpen téli környezetben!!!

DJ Skyline
van 1:
1/48-as Stukám téli festésben (Hasegawa)
1/35 Panther (Italery)
1/35 Tiger I (Academy)
1/35 Bergetiger (Italery)
1/35 Schwimmwagen (Italery)
1/48 Ju-87 (Hobbycraft asszem)
1/35 Opel Blitz Radio Truck (Italery,de még nincs kész)
1/35 Flakpanzer Ostwind (Italery,de ez sincs még kész)

akkor akarok majd még 1 FAMO-t,egy KING Tigert, még1 Tigris I-et,egy Sturmtigert,egy orosz tankot...

ranGer2
Milyenek vannak?

DJ Skyline
az jó...a wwII-t én is szeretem!!!